Hudoff 16 Şubat 2014 Pazar Nereye Gidelim Nerede Gezelim (kahvaltılı)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Hakan555 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 153
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,006
Ynt: Hudoff 16 Şubat 2014 Pazar Nereye Gidelim Nerede Gezelim (kahvaltılı)

E postama gezi ücreti kaç para diye bi soru geldi onun üzerine böyle bi açıklama geregi duydum antalyada tur düzenleyenlerin tamamı ticari 9.15 buluşma demişsin milletin gelip sizin ordan ayrılmanız 10 geldiniz hazırlıktı kahvaltıydı nereye gidelim napalım derken oldu öglen ayrıca ben 7 de ayaktayım 11 e kadar aç kalamam varmı başka soru bay muhalefet

Etiketler

kız babası' Alıntı:
E postama gezi ücreti kaç para diye bi soru geldi onun üzerine böyle bi açıklama geregi duydum antalyada tur düzenleyenlerin tamamı ticari 9.15 buluşma demişsin milletin gelip sizin ordan ayrılmanız 10 geldiniz hazırlıktı kahvaltıydı nereye gidelim napalım derken oldu öglen ayrıca ben 7 de ayaktayım 11 e kadar aç kalamam varmı başka soru bay muhalefet

antalya da tur düzenleyenlar araç veriyor, benzin koyuyor, yemek veriyor, ücrete bunlar dahil. biz de böyle bir durum yok.

8,30 biraz erken, benim oyum 9 da buluşma yonunde.
kahvaltıya 3 saat ayıracağımızı başında belirlemiştik, yeni bir bilgi değil.

2 lokma keyif yapacaz , panik havasında olmasın yani.
yoksa ben gezenbilirle yedigöllere giderim hee söyliim

hatta tur düzenlerim, yeme içme ulaşım dahil paket fiyat yaparım

kız babası' Alıntı:
Beyler monte ile iletişim için konuşan varmı arabası ney lastikler vs serkan abi amarok 'a yazık bizede yazık mehmet abi sokmasın o arabayı gene araziye
[/quote

Mehmet pazar günü Çerkezköye gidicek.
Soft Road yapıcak cizmeden kalmadan.
Siz gelin isterseniz o tarafa dedi.

Ayberkcim sıkıntı yapma adamın özeline soru gelmiş oda tekrar gelmesin diye açıklamada bulunmuş sana birşey diyen yok hatta sen aracı sat üçe böl üç araç kiralamanın daha iyi getirisi olur bu arada bence saat 8:00 olsun daha mantıklı sabah kahvaltısı olsun öğlen yemeği değil

bana bidaha laf eden olursa sökerim o stikerları arabadan zaten. merak etme hasanım.... her an tetikteyim yani sıkıntı yok.

sabah 6 da siz başkanla buluşun , ben kavaltı hazır olunca gelirim.
yaşlı adamım ben, 10saat uykuya ihtiyacım var.

plan bozulmaz, 9 dediysek 9 olmalı. hasancıım sen erken gidip keşif yap bakalım güzel parkurlar var mı, he ne dersin

freelander99' Alıntı:
bana bidaha laf eden olursa sökerim o stikerları arabadan zaten. merak etme hasanım.... her an tetikteyim yani sıkıntı yok.

plan bozulmaz, 9 dediysek 9 olmalı. hasancıım sen erken gidip keşif yap bakalım güzel parkurlar var mı, he ne dersin
Zaten akşam 21:00 da yatıyorsun 07:00 da kalkman lazım yani saat sekizde orda rahatlıkla olursun ayrıca oylama yapalım çoğunluk 9:00 derse biz eyvallah demesinide biliriz ayberkcim sıkıntı yapmayalım bu gibi durumları saat kaç sen niye bu kadar geçe kaldın hadi Allah rahatlık versin

12-14 kişi gibiyiz. bu listenin üzerine gelmek isteyen olursa, aşağıdaki içeriğe göre kendileri için birşeyler getirsin.

1) Çarpık bacak , 1 kişi.
2) Reis Hasan , 1 Kişi
3) Atıl Kurt , 2 kişi
4) Kız babası , 1 kişi
5) Hakan 555 1 kişi
6) Yusuf abi , 2-3 kişi
7) Aslan 28 , 1 kişi
8)Adem abey, 2 kişi
9) tayfun_sj gelir sanırım, 1-2 kişi

Yumurta dinçerde,
zeytin aslan da ,
çay işi başkanda, ohh bide ıhlamur yaparsa tamamdır
izmir tulumu bende ,
yeşil zeytin de bende ,
domates, yeşil biber Yusuf ta
sucuklar hasan da
beyaz peynir, monte de

kalanlar ve eklenecekler :
kaşar peyniri bunu da hakan 555 e yükleyelim gıda paylaşımı bitmiş olsun :smiley:

Buluşma yeri, kemerburgaza girişteki kemeri geçince, soldaki park alanı ,

buluşma saat 5-10 kere daha değişir, son mesajdan bakarsınız.
tek rakibimiz kargalar!

freelander99' Alıntı:

. Ben sıkıldım bu muhabbetden

Allah nasip ederse, ben saat 8:00'de, bilemedin 8:30'da ama en geç 9:00'da Başkan'a yardım amacı ile kahvaltı alanında yer alırım..
Bir karton yumurta getiriyorum. Hasan, sucukları fazla fazla alalım; Sucuklu yumurta yaparız..
Hudoff001 nolu parkur için yürüyerek kılavuzluk yapar, bol bol resim ve video çekerim..
Böylece sabah sporumu yapmış olurum. Görevimi tamamladıktan sonra, biraz da resim çekinmek için direksiyon başına geçerim..
Başkan, bu arada, Reis hala stickerlanmadı mı?

Sünnet şöleni var gibi söyledin yada ne bileyim nişanlayacağız gibi söyledin.. :smiley:))

1) Çarpık bacak , 1 kişi.
2) Reis Hasan , 1 Kişi
3) Atıl Kurt , 2 kişi
4) Kız babası , 1 kişi
5) Hakan 555 1 kişi
6) Yusuf abi , 2-3 kişi
7) Aslan 28 , 1 kişi
8)Adem abey, 2 kişi
9) tayfun_sj 1-2 kişi
10)Monte 2 kişi

kız babası' Alıntı:
Reisi Allah izin verirse bu pazar stıcerlıyacagız
Başkan biz stıcker taktık mı aracı satsak bile çıkarmayız sıkıntı yok bu hafta benımkılerı getır ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR