Hudoff Grubu Bu Hafta Ne Yappıyoruz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan freelander99 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 44
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,971

Etiketler
Ynt: Hudoff Grubu Bu Hafta Ne Yappıyoruz

Vuralım vurmasınada benım araç ştandart kaldığı yerde arkana bağlayıp götürecek misin?

seni copilot yapacam, aracı girişte bırakıp benle heyecana katıl

motor tekliyomu hala

Çatalca tarafına gidebiliriz Sazlıdere barajının etrafını gezebiliriz standart araçlada çok sıkıntı olacagını sanmıyorum karacaköy kıyıköy öyle dolanabiliriz yada gene bi kartepe operasyonu yapabiliriz milli parktan girip tepeye tırmanırız ama Hasan ın standart sıkıntı olabilir tavsiyeleri görelim bakalım

Hasan abiyi yol boyu cekmeye gonulluyum ;D bana hersey uyar ama cokta hafif bi yol olmasin..

hasan kendi etti kendi buldu, dedim, yapma dedim , çekil dedim dinlemedi ;p
bende bastım düğmeye, bırak araziyi artık yola bile çıkamıyo :smiley:

reis, kücükyalıda nereye bıraktın yahu, o aracın yetkili servisi kalmadı artık, hepsi yan sanayiii

Olurmu yan sanayi Özay otomotiv var Kemal usta on numara adam sağolsun çok ilgilendi hallettım sıkıntı yok şuan saat gibi

bir orman bulup kıyısından girelim derim :smiley: beni böyle alıştırdınız napiim

Selam ahali kaporta boya bitti ,harttopta bitti, perede bitti.baskı balata da bitti.STOP.

Sn. Ahali biri biter biri başlar şarkı gibi mübarek.Baskı balata fiyat söyleyin bana ,Ustam dükkanı kapattı yurt dışına gitti.ustada lazım kartal pendik civarı olsa iyi olur.bende vazşyet mılamet.iyi muhabetler.

nerde bu ekip mehmed abide gelirse 5 araç oluyor herhalde atılkurttan haber yok mu?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR