Hudoff 16 Şubat 2014 Pazar Nereye Gidelim Nerede Gezelim (kahvaltılı)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Hakan555 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 153
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,002

Hakan555

Kamp III
Yer
Çekmekoy-Çavusbası
Başkanında tavsiyesi üzerine bu hafta kahvaltılı gezi yapalım diyoruz.

Taze ekmek çeşitleri ve herkesin getireceği 1 çeşit kahvaltılık Çayın sohbetin ve dostluğun yanında güzel gider.

Sonra doya doya gezeriz yemeği düşünmeyiz. Hava kararıncada çıkarız araziden.

Bu hafta eksiksiz olalım.

Alfabetik dersek.
Adem
Alper
Ayberk
Başkan
Dinçer
Hasan
Tayfun v.s v.s v.s

Etiketler
Ynt: Hudoff 16 Şubat 2014 Pazar Nereye Gidelim Nerede Gezelim (kahvaltılı)

kavaltı yapılacak yer nereler var ?
once mevki seçip sonra plan yapalım.

sabah 9 da buluşsak, 2 saati kahvaltıya ayırırız, (2 saat yetermi ki?)
kahvaltının verdiği ağırlıkla ne yaparız bakarız mı?

Gezilecek parkura karar verince oraya yakin bi yerde yapariz
kahvaltiyi. Ilk secenek masali falan bi yer tabiki. Yoksa kutu koli kaput sehpa ne bulursak onun uzerine sereriz nevaleleri.
Agirlik cokerse gerekirse uyuruz :smiley:
Mantikli gelmezse gerekirse kahvaltidan vazgecebilirizde.

bence konum olarak polonezköy deki yemek yediğimiz yer çok iyi , hem sabah güzelde olur

kavaltıdan sonra hasanın bulduğu yeni parkura gireriz, ordan da rivadaki yarış pistine geçebiliriz.

kuleyi diyorum ama kuleye kolaydan bi giriş olması lazım , çok zaman yemeyen bir parkur yapalım , olsun o kadar :smiley:

Parkuru Serkan abiye beraber bulduk güzeldi ama hala aklım kılıçlida

HASAN_5434' Alıntı:
Parkuru Serkan abiye beraber bulduk güzeldi ama hala aklım kılıçlida
. Hasan kılıçlı seni yutar :smiley: kahvaltı olayını şöyle olabilir şile yolunda yol kenarında bi sürü masalı semaverli piknik yeri var birine dalıp sadece hazır semaver alıcaz birde masa kirası vericez olcak bitcek isterseniz tüm kahvaltıyı ordan sipariş verip suya sabuna dokunmayız bu sadece bi tavsiye yok başkan biz senin çayından başka çay içmeyiz diyosanız yer mekan belli olsun ben erken gidip size çay demlerim başkanınız kurban olsun size bu arada bende 2 tane sandalye var Dinçer'inde 2 sandalyesi var pazara kadar herkez en azından kendine yetecek kadar sandalye getirirse buldugumuz her yere çökebiliriz bence ilk parkuru belirleyelim sonrasında pazar günki hava durumuna göre kahvaltı olayını konuşuruz , Ayberk kahvaltı için 2 saat demiş varsın 3 saat olsun ne olmuş amaç hafta içinin stresini atıp orman havası almak diilmi az gezersek yakıttanda tasarruf ederiz Ayberkcigim

kız babası' Alıntı:
, Ayberk kahvaltı için 2 saat demiş varsın 3 saat olsun ne olmuş amaç hafta içinin stresini atıp orman havası almak diilmi az gezersek yakıttanda tasarruf ederiz Ayberkcigim

ben plan için 2 saat verdim, 3 olsun dersen 3 saate göre plan yaparız başkan,

Kahvaltı planı güzel. Eğer kahvaltıyı ormanda yapacaksak, buluşma saatini daha erken olarak belirleyebiliriz.
Serkan abi, Belgrad ormanında bildiğin parkur var mıdır? Değişiklik olması adına söylüyorum.

Kahvalti zor olur gibi geldi ama soz vermemekle birlikte katilicagimi tahmin ediyorum aksi bi durum cikmazsa varim ben

Hava güzel olursa şile sofular köyü deniz kenarında kayalıkların dibinde kahvaltı yapıp gene sofularda 1-2 saatlik parkurdan sonra yeşil vadi parkuruna gidilebilir

Direkt yeşil vadiye gidip dere kenarında oynadıgımız yerdede kahvaltı olabilir

Avrupa yakası takılalaım dersek gezenbilir piknik buluşmasının oldugu yer kahvaltı için çok güzel hem banada yakın erken gidip alt yapı hazırlayabilirim devamında lopezin girmedigimiz yerlerinde oynayabiliriz

aracında yeri olan varmı acaba henüz alamadım araç çünkü :(

Benim için farketmez yerim kılıçlıyı BAŞKAN sen rahat ol heryere gidebiliriz kahvaltı olacaksa 08:00 de buluşmak lazım bana uyar :smiley:

Dinçercim Belgrat tarafinda bildiğim yer yok ama istenirse arar
Araştırır sorar buluruz :smiley:

Aslan sen gel yer bulurum sana, Adem eksikleri giderebilirse
Bi vitara var ona binersin. Hatta otomatik hemde satılık :smiley:

Evet evet kemerburgaz olsun bide camel falan bi yer varmis neresidir bilen varmi malum lopez kesmiyo artik 8)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR