Hudoff Bf Mud Terrain Deneme Gezisi 12.01.2014

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Hakan555 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 60
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,806
Ynt: Hudoff Bf Mud Terrain Deneme Gezisi 12.01.2014

kız babası' Alıntı:
Boya koruma yapan firmalar yapıyo sonax vs ama fiyat bilgim yok Hudoff etiketinin malzemesinden kaplama olmaz esnek malzeme olması lazım levent oto sanayide yapan bi kaç yer duymuştum ama adres isim bilmiyorum

Tavan dahil jimny 3 kapi oldugu icin 1.000 TL belkide tavansiz 700-800 e kaplanır.
10 yil garantili marka urunler var. Sirinevlerde var bi ustam. Ben cam filmi yaptiriyorum.
Turuncu yesil ucuk mavi güzel olur.
Yada boyacilarin kullandigi genis kagit bant al. Araziye girmeden hemen yanları kapla.
Araziden cikincada sokersin.
Ben tek kapi grandda oyle yapiyordum. Aracin km si dusuk ve çok temizdi kiyamiyordum.

Etiketler

Tabi canım, ne gerek var. Bir kere daha gitmeye değmez. Biz gittik, gezdik, gördük, eğlendik. Adem abi sağ olsun. Hasan görmedi gerçi ama. Neyse O da gelseymiş arkadaş. Yok yok biz gitmeyelim, hatıralarımızda yaşasın Lopez..

Bi sevindim basligi gorunce bi cirpida okudum sizi camuru ozlemisim bide duygusal konular donmus haftayi iple cekicem artik

abi çatalcaya gidene kadar, kayışdağı var, 7tepenin arkası ,oralarda bişiler yapıyolarmış ama nerden giriyolar napıyolar, parkur nasıldır bilmiyorum

freelander99' Alıntı:
abi çatalcaya gidene kadar, kayışdağı var, 7tepenin arkası ,oralarda bişiler yapıyolarmış ama nerden giriyolar napıyolar, parkur nasıldır bilmiyorum

Bi kac tane girişi var. Ama hep tirmanma ve sonucta manzara.
Off road ile ilgili bisey yok orada.

Abi catalcayi bilmiyorum kesif derseniz dalariz ormana her turlu varim ben ;D

orman varsa ben her daim dalarım :smiley:

yarın 3 araç gidelimmi napalım :smiley:

kurt sende gel, baktım herkes başka yerlerde diye 3 araç dedim ;p

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR