Hudoff Bf Mud Terrain Deneme Gezisi 12.01.2014

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Hakan555 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 60
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,813
Ynt: Hudoff Bf Mud Terrain Deneme Gezisi 12.01.2014

Serkan abi bizi adam yerine koyup bize öncülük,abilik,arkadaşlık yapıp bizi dostun olarak gördügün için biz teşekkür ederiz forumda o kadar gezi yapın bizde gelelim ustalar bize ögretsin diye haykırırken sesimizi bi tek sen duydun senin yerin bizde tartışılmaz bile çok sagol.

Gelelim Adem abinin Mud Terrain deneme gezisine arkadaşlar geçen hafta 1 hafta ara verelim demiştik bende bu hafta sonu için hanım ve çocuklarla hadımköy sazlıbosnadaki evimize gideriz diye program yapmıştık dün akşam forumda gezi başlıgını görünce hanıma bi zarf attım ama direkt geri tepti pazar günü ben aranızda olamıcam gezi olursa şimdiden keyifli bol çamurlu lavaş arası iyi pişmiş sucuklu bi gün geçirmenizi dilerim .

Etiketler

kız babası' Alıntı:
Serkan abi bizi adam yerine koyup bize öncülük,abilik,arkadaşlık yapıp bizi dostun olarak gördügün için biz teşekkür ederiz forumda o kadar gezi yapın bizde gelelim ustalar bize ögretsin diye haykırırken sesimizi bi tek sen duydun senin yerin bizde tartışılmaz bile çok sagol.

Gelelim Adem abinin Mud Terrain deneme gezisine arkadaşlar geçen hafta 1 hafta ara verelim demiştik bende bu hafta sonu için hanım ve çocuklarla hadımköy sazlıbosnadaki evimize gideriz diye program yapmıştık dün akşam forumda gezi başlıgını görünce hanıma bi zarf attım ama direkt geri tepti pazar günü ben aranızda olamıcam gezi olursa şimdiden keyifli bol çamurlu lavaş arası iyi pişmiş sucuklu bi gün geçirmenizi dilerim .

Adam yerine koymak ne demek.
Hepiniz adam gibi adamsıniz zaten maşallah Allah bozmasin :smiley:
Asıl ben sana ştandarta, Deli Hasana (arazide deli), Atıl Kurt'a teşekkür ederim.
Gösterdiğiniz samimiyete dostluga arkadasliga ictenlige.
O zaman bu hafta es gecelim. Pazar günü malum kandil.

Haftaya bi plan yapariz.

Tamam o halde haftaya diyoruz.
Hasan yok, Başkan yok, ben yokum.
Haftaya Kemerburgaz, Arnavutköy yapalım mı peki?

lopez güzeldi , ama herhaftada gidilmezki canımm,
hasanın geçebileceği yerler olsun , lopez onu aşar zaten

"Lopez güzeldi " Oda ne demek ya lopez resmen bambaşka bi dünya off road un atar damarı ,yaşam iksiri gibi bir ama dedigim gibi daha yeni gittik lopeze

başkan, hudof stikerlarının yapıldığı malzemeden jimny için kaportayı kaplayacak ölçüde kaplama yaptırsam ne kadara mal olur? bildiğin biryer varmı?

etiket için özalitçi 200-300tl tutar dedi ama yapışmaz hava kalır rüzgarla sökülür dedi,
senin fikrin nedir?

Boya koruma yapan firmalar yapıyo sonax vs ama fiyat bilgim yok Hudoff etiketinin malzemesinden kaplama olmaz esnek malzeme olması lazım levent oto sanayide yapan bi kaç yer duymuştum ama adres isim bilmiyorum

freelander99' Alıntı:
lopez güzeldi , ama herhaftada gidilmezki canımm,
hasanın geçebileceği yerler olsun , lopez onu aşar zaten
Kesin olarak lopeze gidelim o zaman bakalım benım geçtiğim yerlerden geçebilecekmisin eğer geçersen yardım almadan arabayı bırakır giderim ştandartcım okey mi ??? ??? ??? ???

yook kıyamam ben senin terios a :smiley: anahtarını almiim :smiley: hemde o lastiklerle ...

ne dersin başkan, manda yuvasından geçebilirmi ?

mesai bitmeden netleştirelim bu hafta buluşma yok dimi?
Belki hafta sonu siteye bakamayabilirim

freelander99' Alıntı:
yook kıyamam ben senin terios a :smiley: anahtarını almiim :smiley: hemde o lastiklerle ...

ne dersin başkan, manda yuvasından geçebilirmi ?
bakalım kım kımın anahtarını alıyor madya yuvası da neymiş ayı yuvasını bile yarar geçerim heeyt ulen :mad: :mad: :mad: :mad:

Hasan reis geçerim diyosa geçer geçemezse yakar o teriosu ama biz lopeze gittik bi daha aynı yere gitmeyelim dimi atıl kurt abi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.