Ne Gündü Ama? (hudoff-20131215)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lynx255 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 90
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,677
Ynt: Ne Gündü Ama? (hudoff-20131215)

Bak bak olaylara olaylara gece gece hasan hasan abi abi ne ne oldu oldu terios terios yazamiyorum yazamiyorum beynim beynim karisti karisti :D:D o degil gezi yoğmudur gezi :D

Etiketler

Kartepe

image.jpg

image.jpg

çeki demirleri de yokki çeksinler birbirlerini , peah gözümden düştü bu grup

Ya baktık normal yolda araç gidiyor sıkıntı yok başkan bi atraksiyon yapayım dedi böyle oldu yani bize macera lazım dimi ;D ;D

Aynen macera bizim işimiz benim hanım olmasaydı karlı ormana dalacaktık ztn yalnız bizi çekerken askalsın batacak olan pick upda bf lastik yokmuydu buzda baya dans ediyodu benmi yanlış hatırlıyom

lynx255' Alıntı:
Yaaa gördün mü işte, hep sen yoksun diye oluyor tüm bunlar. Ayberk isyan bayrağını çekti, kendine grup kuracakmış (Ayoff). Hasan off road'a tövbekar oldu, Eyüp Sultanda iki kutu kesme şeker dağıttı, arabayı sattı. "Mutluluğu asfaltlarda buldum" diyormuş. Uğur Başkan; "Dağlara çıkacağıma, denizlere dalarım" deyip, zıpkın, mıpkın takımlarını hazırlamak ile meşgulmüş. Tayfun; "Derslerime vakit ayırmam lazım, vizeler affetmiyor" modunda. Bende buralardayım, meydanı boş buldum, atıp tutuyorum işte.. ;D ;D ;D

en kısa zamanda tekrar aranızda olacağım inşallah buralardan takip ediyorum şimdilik malum okul sakaya gelmez :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR