Ne Gündü Ama? (hudoff-20131215)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lynx255 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 90
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,678

Etiketler
Ynt: Ne Gündü Ama? (hudoff-20131215)

freelander99' Alıntı:
neee hasan emekliye mi ayrıldıı, hadii canıım

yaşşasınnn
1-2 gezi de huzura ereyim , baskı baskı nereye kadar.
Yukardaki teriosa baktım ama beğenmedim sana yancı olarak geleceğim benden kurtuluşun yok

freelander99' Alıntı:
hasanı emniyet kemeriyle arkaya bağlarım ben
Ayaklarıyla saldırır, tavsiye etmem. Esasında sen arabaya bir sepet yaptır Hasan'ı oraya bağla, sonra dal ormanın içine, sür dallara dallara..

Not: Ulan ne fantazi yaptım bee..
;D ;D ;D

DİKKAT! SON DAKİKA! ................
Hasan Reis'in aramıza tam yapılı bir Vitara ile döneceği haberi, haber merkezimize ulaşmıştır. Kendisi ile yapılan röportajda; "Her şey Ayberk için, O'na daha hızlı yaklaşabilmek için 1.6 motorlu bir araca ihtiyacım vardı." dediği öğrenildi. Ayrıca en sevdiği eylem olan arkadan tampon vurma eylemi için de daha ağır ve daha sağlam tamponlu bir araç tercih ettiğini bildirdi. An ve an gelişmeler için, bizi izlemeye devam ediniz..

ben kendime daha güvenilir bir grup bulayım, görevimiz tehlikeye döndü iş

2 F yi siliyorum.

Hacı abi (Ayberk), kapı arayacağına gel sana bir çelik tamponlu, üç ton ağırlığında, tam yapılı bir Defender alalım. Ne Hasan'dan, ne de araziden korkun olsun. Bu korku ile insan yaşamaz ki.. ;D

Youtube a yüklediğim gezi videosunun son 3 dakikası kesilmiş ??? ilginç... araştırıp düzeltmeye çalışıcam.

Video'yu Youtube'ta düzenlerken, farkında olmadan kırpmış olabilir misin? Youtube'ta süre sınırı 10 dakika diye biliyorum, kendisi kesmemesi lazım. Şarkı için de, eğer telife takılırsan, o zaman da yalnızca sesini siliyor Youtube..

kesinlikle ben kırpmadım. ben yükledikten sonra youtube hesabına hiç girmedim ki yanlışlıkla yapmış olayım. videonun orjinali 10:02 uzunlukta idi. 10 dk kuralını bilmiyorum belki ondan dolayı otomatik kırpmış olabilir mi ? öyle olsa bi hata mesajı falan vermesi lazım. klibi tekrar editleyip 10 dk nın altına düşürüp tekrar yüklemeyi deniycem.

youtube hesabımda hala 10:02 olarak gözüküyor. fakat açınca 7:00 dk lık video çıkıyor. hayret... şimdi kontrol ettimde benim halihazırda 6 ay önce 10:29 uzunluğunda videom var kırpılmadan duruyor. sadece ikinci parçadan dolayı telif uyarısı gelmiş ama ondan olsa o parçanın olduğu tüm kısmı atarlardı diye düşünüyorum. neyse tekrar yükleyip yayınlamaya çalışıcam.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR