Ne Gündü Ama? (hudoff-20131215)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lynx255 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 90
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,685
Ynt: Ne Gündü Ama? (hudoff-20131215)

Çok resim ve video çekildi nerde bunlar ben sekize kadar yükleyeceğim yükleyecekler dokuzdan başkasın

Etiketler

freelander99' Alıntı:
arkamdan amma dedikodu yapmışınız yahu
Hasan dedim sana; "Şu videoların seslerini sil de öyle yükle." diye.
;D ;D ;D
Hep Hasan, hep Hasan. Attı tuttu arkandan. "Yaw yapma ayıptır." diyorum, yok, "Ben O'nun yüzüne de söylüyorum" diyor..
Neyse artık olan olmuş kusura bakma.. ::smiley: ::smiley: ::smiley:

https://www.youtube.com/watch?v=deOVCn0dD3Q

Bütün video ve resimler süper olmuş servet abinin videoda tartışılmaz 10 numara olmuş tüm ekibin eline emegine saglık

Güzel geziydi. Hudoff a teşekkürler.

Hemen bir GoPro almalıyım.. :D
Harikulade olmuş. Ellerine sağlık. Çok, çok beğendim.
Bak Hasan gördün mü? Böyle videolara müzik falan neyim koyacaksın, ki konuştuklarımız duyulmasın. Kamera kayıttayken atıyor, tutuyorsun Ayberk'in arkasından, olmuyor..
;D ;D ;D

Yok beya ne atması adam arkamdam beddua etti heryerde kaldım ben doğruları söyledım

HASAN_5434' Alıntı:
Yok beya ne atması adam arkamdam beddua etti heryerde kaldım ben doğruları söyledım
Adam mübarek adam. Bak aldın ahını senin m/tler bile iş yapmaz oldu. Allah beterinden korusun. İnsan tepe taklak gelir maazallah. Ayberk gibi adamı da küfür ettir ya sonunda, hakikaten çok uğraştın ama. Git bir helallik falan al, işin gücün rast gitsin. ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

SON KONULAR

Geri