Arama sonuçlarınız

1. murat girgin

Kia Besta 4x4'e Nissan Bd 30 Motor

çok güzel anlatmışsınız elinize sağlık.bende de aynı araçtan var tabi ki aynı sorunlar.merak ettiğim bd 30 motoru takalı üç ay gibi süre geçmiş yeni motordan memnunmusunuz bilgi verirseniz sevinirim iyi günler.

2. murat girgin

4x4 Araçlar Için Led Bar 84cm 1800 Watt

dört sıra 84 cm led bar toplam 216 adet led delici ve yayıcı 980 tl kullanılmamış 0537 408 2424
  3. murat girgin

Pajero Pinin Gaz Kelebek Problemi

Ynt: Pajero Pinin Gaz Kelebek Problemi kenan bey konunun üzerinden baya zaman geçmiş muhtemelen arızayı yaptırmışsınızdır.ama başkalarınıda bilgilendirmek için..gaz kelebeğindeki devir bozukluğu içindeki mıknatısın kırılmasından kaynaklanıyo sanırım eğer ikiye kırılmışsa usta tekrar yapıştırıp...

4. murat girgin

Kampana Fren Sorunu

Ynt: Kampana Fren Sorunu teşekkürler tümer ağbi hoşbulduk.konuyla alakası yok ama aracın resimlerini gördüm çok yakışıklı olmuş..iyi günlerde kazasız belasız kullan inşallah.
  5. murat girgin

Kampana Fren Sorunu

Ynt: Kampana Fren Sorunu merhaba tümer abi.aynı sorun bende de vardı fatih beyin dediği gibi arka diff in üzerinde şaseye bağlantılı,ağırlığı dengeleyici bi parça var(regülötör).sağ lastiğin üstüne denk geldiği için sürekli yağmur ve çamurun içinde kalıyor zamanlada iş yapamaz duruma geliyor...

6. murat girgin

GMC 4.3 Dizel Hakkında Bilgi ?

merhaba arkadaşlar ve abiler.GMC 4.3 sierra dizel tek kabin kamyonet almak istiyorum bitane buldum ve haftaiçi görmeye gidicem kısmetse.biraz araştırma yaptım ancak yakıt sarfiyatı hakkında çok net bilgilere ulaşamadım.azda olsa bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.saygılar

7. murat girgin

Kisisel Galeri (Emirhan)

Ynt: Kisisel Galeri (Emirhan) fotolar bazı gerçekleride ortaya koyuyo..bisiklet parkındaki bisikletler sanki türkiye toplamından fazla gibi :( :( bisiklete binmeye utanıyoz galiba.. ???
  8. murat girgin

Kisisel Galeri (Emirhan)

Ynt: Kisisel Galeri (Emirhan) bence diğer resimlerde çok güzel olmuş biz ailece beğendik..devamlarını bekleriz emirhan bey..
  9. murat girgin

Kisisel Galeri (Emirhan)

Ynt: Kisisel Galeri (Emirhan) üzülmeyin biz tembel insanlarız ya kamp yerine kadar arabayla gideriz yada arabanın gidebildiği yerde kamp yaparız... ;D ;D ;D bu arada biranönce düzelirsiniz umarım...

10. murat girgin

Kisisel Galeri (Emirhan)

Ynt: Kisisel Galeri (Emirhan) kartepeye de kar düşmüş bilginize... ;) ;) ;)

11. murat girgin

Kisisel Galeri (Emirhan)

Ynt: Kisisel Galeri (Emirhan) ilk galerin olmasından dolayı baya heyacanlı olduğun belli kuzen... :D :D sanırım eftalya ve esra aynı kişi... :D :D :D
  12. murat girgin

Kisisel Galeri (Emirhan)

Ynt: Kisisel Galeri (Emirhan) kuzensin diye demiyorum çok güzel olmuş...yalnız niye bu resimleri ben görmedim..en kısa zamanda bi galeride ben açıcam burda hesaplaşıcaz senle..

13. murat girgin

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) hoşbulduk yüksel bey hoşbulduk mustafa bey.bu haftasonu gezenbilir üyeleriyle tanışmayı çok isterdim ama malesef olmuyo :( en kısa zamanda diyelim..
  14. murat girgin

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Meraba murat girgin izmit,liyim 87 hilux kullanıyorum doğa tutkunları için cennet gibi bir site hazırlamışsınız emeği geçenlere teşekkürler.
  15. murat girgin

5.2 İlanlarında Lpg ile İlgili Söylemler

Ynt: 5.2 İlanlarında Lpg ile İlgili Söylemler çok teşekkürler bilgileriniz için

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR