Kisisel Galeri (Emirhan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sentor Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 68
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,245

sentor

Kamp I
Yer
Kocaeli
Yorumlarinizi bekliyorum !!!

001.png

002.png

003.png

004.png

005.png

006.png

007.png

008.png

009.png

010.png

011.png

012.png

013.png

014.png

015.png

016.png

017.png

018.png

019.png

020.png

021.png

022.png

023.png

024.png

025.png

026.png

027.png

028.png

029.png

030.png

031.png

032.png

Saygilar...

Etiketler

Ynt: Kisisel Galeri (Emirhan)

Arkadasim ellerine saglik. Fotograflar cok guzel. Sanirim cok fazla bilgisayar efekti kullanmiyorsun. iyi calismalar.

Emirhan, gerçekten güzel kompozisyon çalışmaları yapmışsın, ellerine sağlık, paylaşımlarının devamını bekliyoruz...

sanırım kaş yaparken göz çıkardım. yorum yazarken bu resimlerin bu siteye yayınlanmasına kadar olan tüm emegi atlamışım, heralde resimlere bakarken fazla derinlere gitmişim. gercekten cok güzel farkında olmadan yaptım kabalık için kusura bakmayın.

Hoşgeldiniz forumumuza..

hepsi birbirinden keyifli seyrine doyulmaz kareler.
Emeğinize sağlık.
Birde buralar nereler diye fotoğrafların üzerlerine yada altlarına not ekleyebilirseniz çok sevinirim. ( ki belki bizde gideriz oralara nede olsa gezeriz biz :smiley: biliriz de tabi :smiley:

Cok teekkur ederim ve rica ederim Fatih bey ilk yorum sizinkiydi ve cokta hosuma gitti, insan heyecan ile bekliyor..))

tekrar tesekkurler,

Bu arada Eftalya hanim' a da tesekkur ediyorum, haklisiniz, fotograflardaki yerler

Karamursel, Bozca ada, Erikli, Japonya, Gaziantep, Mardin, Edirde (Selimiye, Meric), Assos, Bozcaada,

simdilik bunlar,

selamlar

kuzensin diye demiyorum çok güzel olmuş...yalnız niye bu resimleri ben görmedim..en kısa zamanda bi galeride ben açıcam burda hesaplaşıcaz senle..

Emirhan bey ,
Hepsi çok güzel resimler emeğinize sağlık , fakat şu üç motorsikleti çok iyi yakalamışsınız tebrikler.

ilk galerin olmasından dolayı baya heyacanlı olduğun belli kuzen... :D :D sanırım eftalya ve esra aynı kişi... :D :D :D

yok ben anladım :smiley:
Emirhan kullanıcı isimlerindense kendi isimlerimizi kullanmayı tercih ediyor. Bana da nickimle hitap etmiş önce :D sonra onu düzeltmiş.
Farketmezdi benim için ama düşünmesi incelik :smiley:

sevgiler.

Emir bey siz murat kişisine aldırmayınız bu aralar dağlara vuramadı kendini stres yaptı bünyeye haliyle

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR