Kisisel Galeri (Emirhan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sentor Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 68
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,243
Ynt: Kisisel Galeri (Emirhan)

Evet, ayni kisi tabiki ve evet heyecandan.. acaba nasil yorumlanacak.. beyeneceklermi... bakmislarmi diye surekli kontrol.. :smiley:

derken kullanici adini yazmisim Esra hanimin, (sentor bey den Ozur :smiley: )

bu arada Esra hanimin Fotograflari gorunce ve tabi diger pek cok arkadasin fotograflarini da gorunce... "daha ogrenecek coook sey" var dedim..

hepsi cok guzel...

Etiketler

Haklisin Gencercim,

biraz ara verdik gibi...

soguk, ates ve sucuklar bizi bekler :smiley: (tabiki biralarda..)

Arkadaslar (Murat ve Gencer) dag planimizi telefonla falan yapalim, lutfen bu sayfada fotograflarla ilgili konusalim,

cok guzel, super harika falan gibi seyler soyleyinki :smiley: (tanidiklara diyorum yanlis anlasilmasin :smiley:) bende diger fotograflar icin cesaret alayim acik.... :smiley:

murat girgin' Alıntı:
kartepeye de kar düşmüş bilginize... ;) ;) ;)

ağlarım ama ya..
sakatladım dizi. yürüyemiyorum. eve kapandım kaldım.
ben iyileşene kadar tüm kamplı hoplamalı zıplamalı fotoğraf çekmeli geziler iptal olsun.
yazık bana :(

bu arada diğer fotoğraflara baktıkça öğrenecek daha çok şey var diyorsunuz. haklısınız. bu hepimiz için geçerli. en ustasından en amatörüne bir diğerinin gözü ile neler ne kadar farklı görünüyor vede biz benzer şeyleri çektiysek nasıl çekmeliydik vs kendi kendimize gelişiyoruz.. Kendi kendimizie ama hepberaber :smiley:

yeni başlayanlar için nasıl bir makina önerebilirsiniz dijital makinelerimiz geç kalıyor çok zaman anı yakalamakta

Esra hanim soru size (ustalara) bu arada gecmis olsun ciddi degildir umarim

gezeriz tozariz ama haddimizide biliriz :smiley:

üzülmeyin biz tembel insanlarız ya kamp yerine kadar arabayla gideriz yada arabanın gidebildiği yerde kamp yaparız... ;D ;D ;D bu arada biranönce düzelirsiniz umarım...

usta diye addedilen ben olmayayım :D ben çırak bile değilim. bunu mütevazilik adına söylemiyorum :smiley: gerçek.
galerimdeki fotoğrafların hemen hepsi kompakt makine ile çekildi (ilk sayfalar sony dsc n1 sonrakiler sony dsc w300) bir kaç tanesi de dslr.. Pentax K10D

Yeni başlayanlar için öneriler TEKNİK VE EKİPMAN - TECHNIQUES AND EQUIPMENTS bölümünde bolca var. sizlere bölüm yöneticimiz ve üstadlarımız yol gösterecektir :smiley:

çok güzel bilgiler ve videolu öğretiler var . ilk öğrendiğim enstantane ışık gücü ve buna bağlı olarak yapılan ayarlar var saniyenin 4000 de gibi kısa sürelerde anı yakalama çekimleri yapılıyormuş F - 1 de kullanılıyordur kesin çok zevkli konular ama çok ta bilinmeyen var zaman ayırmak gerek zor ama güzel işler bunlar

Gencercim, nacizane tavsiyem, elinde hangi makina varsa bol bol fotograf cek ve bol bol da ustalarin fotograflarina bak, Bogac bey, Caner, Doguslu , Penguen ve diger bircoklari
cok guzel fotograflar ve ogretici, tabiki kamera onemli ama gordun degilmi Esra hanim minicik makinasiyla harikalar yaratmis,,,

yoksa sonu yok bu kamera lens vs. isinin..

al kamerani cik abicim...

Kartepe demisken, birkac guzel ani..

k001.png

k002.png

k003.png

k004.png

k005.png

k006.png

k007.png

k008.png

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR