Kisisel Galeri (Emirhan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sentor Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 68
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,268

Etiketler
Ynt: Kisisel Galeri (Emirhan)

Emirhan abi ,
en üstten 4. fotoğrafta ( yelkenliler ) doğal çekimmi oluyor yoksa üzerinde oynanmış mı ? çok güzel bir fotoğraflar bunlar tebrikler.

Bilgisayar efekti fazla kullanılmamış , fotoğraflar doğal halleri ile güzel anlamında söylemiştim.

Gerçekten ellerine sağlık Sentor !!!

ceranus' Alıntı:
Emirhan, bu notunun devamından gelecek olan fotoğrafları bekliyordum, gerçekten güzel kareler yakalıyorsun, bu nedenle de cesarete ihtiyacın olmadığını düşünüyorum, fotoğraflarını her zaman bizlerle paylaşmanı istiyorum :smiley:

Son karelerde hdr baskı var mı ?

Cok tesekkur ederim,
hayir HDR baski yok sadece 'picasa' da bazi fotograflarda 'temel duzeltmeler'i kullandim efekt olarak da bazilarinda 'keskinlestirme' efektini kullandim.
mumkun oldugunca bunlari bile kullanmamayi yani hicbir program ve efekt kullanmamayi tercih ediyorum, ama dedigim gibi bazilarinda dayanamayip picasa yi kullandim, gordugumu yakalamak ve aktarmak istiyorum tabiki ama daha teknik olarak ogrenecegim okadar cok sey varki.. ozellikle bu konuda ustalarin yorumlarini cok merak ediyorum, dolayisiyla her dakika bakiyorum yorum gelmismi diye..:smiley: (tekrar tesekkurler)
bu siteyi ogrendikten ve gercekten sizlerin, usta olan bircok arkadaslarin, fotograflarini gorunce...
hatta gecen gun arkadasima siteden ve teknik konusunda ustalarin kendi aralarindaki yorum ve onerilerinden vede benim bu konusmalardan hicbirsey anlamadigimdan bahsetmistim...:smiley:
neyse su an icin ozenerek yapmaya calistigim tek sey "kadraj" ve netlik..:smiley: teknik konularida sizlerden ogrenecegiz...

selamlar

gencerkorkut' Alıntı:
Emirhan abi ,
en üstten 4. fotoğrafta ( yelkenliler ) doğal çekimmi oluyor yoksa üzerinde oynanmış mı ? çok güzel bir fotoğraflar bunlar tebrikler.

Gencercim,
Zerrin hanima da bahsettigim gibi picasa programinda kontrasi acik arttirdim saniyorum..
(aslinda gerekmiyordu..o anki isik gercekten cok guzeldi) ama gercekten renkler o an o saatte oyleydi...

tesekkurler

sererkaya' Alıntı:
Bilgisayar efekti fazla kullanılmamış , fotoğraflar doğal halleri ile güzel anlamında söylemiştim.

Gerçekten ellerine sağlık Sentor !!!

Cok tesekkurler Serdarcim,
evet valla fazla degil acicik, ama hedef '0' tabiki...

bu arada bu fotograflari bu sitede yayinlayabilmem konusunda yani gerekli programlarin (photobucket) yuklenmesi ve nasil kullanacagimi ogretmen konusundaki tum yardimlarin icin cook tesekkur ederim,

selamlar,

birde not düşseniz şu güzel fotoğraflara bazılarını bilemiyoruz nedir? neredendir ? ne vakit ki çekilmiştir?

fotolar bazı gerçekleride ortaya koyuyo..bisiklet parkındaki bisikletler sanki türkiye toplamından fazla gibi :( :( bisiklete binmeye utanıyoz galiba.. ???

araguler1.jpg

AraGC3BCler1.jpg

Buyuk usta sayin Ara Guler'in cok hosuma giden onemli bir fotografindan etkilenerek, Edirne'ye gider gitmez 'Selimiye' den once o camiyi (eski cami) bulmustum, Selimiye ile karsi karsiya, (tabiki Selimiye ayri bir sahaser),

ed1.png

Duvardaki yazilar hala duruyormu diye buyuk bir merakla gidip birkac fotograf cekebilmstim,

ed2.png

Elbette ustanin fotografi, kompozisyon ve herseyiyle harika, iz tv deki roportajinda bu fotografinin hikayesini de anlatmisti, birkac kare cekebilmis ve orada oturanlar fotograflarinin cekildigin gorunce kalkip gitmisler, " eger oradaki kadin basini biraz daha yukari kaldirsa yazi ile birlesecek ve guzel olmayacakti, ama o an
bu fotograf cikti ortaya" diyerek guzel dersler vermisti.

Bizlere fotografi sevdiren Sayin Ara Gulere saygilarimi, sevgilerimi sunmak ve sizlerle paylasmak istedim, boyle sanatcilarimizin var olmasi ne guzel,

Hepsi çok güzel ama japon balıkçı heralde çok keyifli ve huzurludur:smiley:
bi gün umarım bende balığa çıkarım öyle güzel bir yerde ama kafama o şapkadan takarmıyım????
takarım yaa nolcakki hehehehe:smiley:)))

gencerkorkut' Alıntı:
Emirhan abi ,
MSN deki notunu aldım. birkaç şey ekledim

Merhaba Gencercim, Okculuk konusundaki eklediklerini okudum, ozellikle Turk yayi goruntulerini koyman cok guzel olmus, ellerine saglik,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,766
Kayıtlı Üye Sayımız
166,580
Kaydolan Son Üyemiz
mmehmet

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR