Kisisel Galeri (Emirhan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sentor Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 68
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,243
Ynt: Kisisel Galeri (Emirhan)

Sevimli dotlarimiz..

001-1.png

002-1.png

003-1.png

004-1.png

005-1.png

006-1.png

Etiketler

Emirhan abi ,
Ben biraz daha farklı birşeyden bahsetmek istiyorum bunun fotoğrafçılıkla ilgisi olmasada en direk olarak ilgisi var sanırım. şöyleki
bazan bir resme yada fotoğrafa baktığımda yada 3 boyutlu bir ortama farklı şeyler çıkyor onların içinden.sendeki kaplumbağa resimlerindede var bi tane kızgın bir farenin yüzü gibi işaretledim onu
bu durumu ilk çocukluk yıllarında farkettim banyomuzun zeminindeki (eski mozaik taşlar) karolarda farklı insan figürleri ,suratlar , hayvanlar farkettim ( klozetin üstündeyken tabi)
çok kişiyle bunu paylaşmadığım için kendimce bir yorum getiremiyorum [attachment=1]

006-1.jpg

:smiley: Evet dogru (fare kizmis olabilir "ulen baska yermi bulamadiniz" diye..)

saka bir yana haklisin bazi resimler vardir iclerinde birkactane yuz (surat) saklidir ilk bakista anlasilmaz.. Goz muhtesem bir lens..

ve sende baya iyi bakiyorsun anlasilan..

hadi fotografa basla... cok keyifli..

Fotoğraflara bakarken Esra hanımın yorumu gibi geçti aklımdan.Yani fotoların nerede çekildiği. Bu bir ayrıntı tabi.Fazla bilgisayar efekti kullanmıyorsunuz sanırım diyen arkadaş bunu iyi olarak mı yorumlamış tam anlamadım. Eğer öyleyse ona da katılmamak mümkün değil. Sadede gelelim gerçekten çok güzel olmuş. Ben sadece görsellik kısmı için yorum yapabiliyorum.Son derece güzeller. Teknik açıdan yorumları işin ustalarına bırakalım tabi. Selam ve sevgiler.

bence diğer resimlerde çok güzel olmuş biz ailece beğendik..devamlarını bekleriz emirhan bey..

DADDY-T' Alıntı:
Fotoğraflara bakarken Esra hanımın yorumu gibi geçti aklımdan.Yani fotoların nerede çekildiği. Bu bir ayrıntı tabi.Fazla bilgisayar efekti kullanmıyorsunuz sanırım diyen arkadaş bunu iyi olarak mı yorumlamış tam anlamadım. Eğer öyleyse ona da katılmamak mümkün değil. Sadede gelelim gerçekten çok güzel olmuş. Ben sadece görsellik kısmı için yorum yapabiliyorum.Son derece güzeller. Teknik açıdan yorumları işin ustalarına bırakalım tabi. Selam ve sevgiler.

cok tesekkurler,

Emirhan, bu notunun devamından gelecek olan fotoğrafları bekliyordum, gerçekten güzel kareler yakalıyorsun, bu nedenle de cesarete ihtiyacın olmadığını düşünüyorum, fotoğraflarını her zaman bizlerle paylaşmanı istiyorum :smiley:

Son karelerde hdr baskı var mı ?

sentor' Alıntı:
Merhaba,

hemen diger fotograflarimdan secmeye basladim, cesaret verdiniz tesekkurler,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR