Arama sonuçlarınız

1. H

Araçlarınız kaç kilometrede

Ynt: Araçlarınız kaç kilometrede Selam arkadaslar bızım araçta 330 bını geçtı model 1996 hepınıze kazasız belasız sürüşler dılerım.

2. H

96 ZJ RAHATSIZ EDEN SES

Ynt: 96 ZJ RAHATSIZ EDEN SES özelden gönderdığım mesajları aldınmı
  3. H

96 ZJ RAHATSIZ EDEN SES

Ynt: 96 ZJ RAHATSIZ EDEN SES Arka sağdanmı gelıyor.

4. H

Benimde Artık Grand Chreokeem Olacak

Ynt: Benimde Artık Grand Chreokeem Olacak sakın yağ yakıyor dıye 20- 50 yağ kullanma 10-40 veya 15-50 kullan yağ fılıtresını değiş şanjuman yağını ve fılıtresınıde değiştırmesını unutma
  5. H

Benimde Artık Grand Chreokeem Olacak

Ynt: Benimde Artık Grand Chreokeem Olacak Eğer makına uzun sure yatıyorsa bu dumanı yapar fakat her gun çalışıyorsa oluşmaz nedenı sıbop lastıklerındendır fazla kafana takma ısınınca keser

6. H

98 Model Grand Cherokee'nin Bagaj Camı Açılıyor mu?

Ynt: 98 Model Grand Cherokee'nin Bagaj Camı Açılıyor mu? Bu arabanın arka camı açılmıyor.

7. H

Tatile Çıkmak İçin Fiesta mı, ZJ mi?

Ynt: Tatile Çıkmak İçin Fiesta mı, ZJ mi? Arkadaşım bın arabana bak keyfıne nasıl bındıysen öyle ınersın yorgunluk yok . Sana ıyı tatıller dert etme çok ararsın sonra bu makınayı
  8. H

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Arkadaşlar ENDUROCLUB festıvalıne gıden varmı PAMUKOVADA olacak
  9. H

Aranızda Olmaktan Mutluyum

Ynt: Aranızda Olmaktan Mutluyum Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullan. görüşmek üzere menemene beklerım

10. H

ZJ'mi Sonunda Buldum

Ynt: ZJ'mi Sonunda Buldum Hayırlı uğurlu olsun ıyı gunlerde kullan kazasız belasız kaç model ne renk kaç bınde

11. H

ZJ'mi Sonunda Buldum

Ynt: ZJ'mi Sonunda Buldum İZMİRDE AYDIN JEEPE GIDECEĞİNE IKINCI SANAYIDE AMERIKANCILAR VAR SANA DAHA IYI BILGI VERIRLER.
  12. H

İzmir de iyi JEEP ustası yada servis bilen var mı ?

Ynt: İzmir de iyi JEEP ustası yada servis bilen var mı ? gıdıp görursenız daha detaylı konuşursunuz.

13. H

ZJ Ön Cam Değişimi

Ynt: ZJ Ön Cam Değişimi cam sökümü bıraz uğrastırıyor takması kolay yapıştırma
  14. H

İzmir de iyi JEEP ustası yada servis bilen var mı ?

Ynt: İzmir de iyi JEEP ustası yada servis bilen var mı ? ÇİĞLİata sanayısınde KSK ALİ USTA var ben 96 model arabamı ona göturuyorum.
  15. H

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Evet BORA Kardeşim yıne buluştuk.

16. H

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? ENDUROCULAR buradamı toplanıyor yoksa ;D
  17. H

5.2'nin Kayışından Ses Geliyor

Ynt: 5.2'nin Kayışından Ses Geliyor Usta çiğli ata sanayıde ksk ali tel 0 555 466 38 24 gerekli bilgileri öğrene bilirsiniz.İlginiz için teşekkür ederım sağolun ilgilendiğiniz için.
  18. H

Ynt: 5.2'nin Kayışından Ses Geliyor ilginize teşekkür ederım parçaları buldum.pazartesıyı dört gözle bekleyecem.

19. H

Bu gun arabamdan ses gelmeye basladı hemde ne ses mıllet kafasını çevırıp bakıyor.İş çıkışı hemen ustama gıttım.Ustam kafayı yedı kaportayı açıpta ses nerden gelıyor dıye baktığımızda ses altan gelıyor bu ses kayış değil dedı.Doktor gıbı ses dınledı ve makına emış yapıyor dedı bende ne emişi abi...
  20. H

9.EnduroClub Festivali 2009 yılı, Balıkesir İli, Erdek İlçesi, Kapıdağ Yarımadas

Ynt: 9.EnduroClub Festivali 2009 yılı, Balıkesir İli, Erdek İlçesi, Kapıdağ Yarımadas tanışalımda nasıl olacak

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,630
Kaydolan Son Üyemiz
merceuriii

SON KONULAR

Geri