Tatile Çıkmak İçin Fiesta mı, ZJ mi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cagalazade Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,595

cagalazade

Ana Kamp
Arkadaşlar selam,

97 model 5,2 zj sahibiyim... Önümüzdeki pazartesi günü tatil için marmaris' e gitmeyi düşünüyorum ve kiralık araç baktım internetten 1 haftalık dizel ufak bişeyler, çıkan maliyet şu şekilde...

Araç: ford fiesta ya da clio dizel
Kira bedeli: 600-700tl

e şimdi marmaris e gidiş geliş 1500km yapıyor, bu araçlar 20-25 kuruş arası yaksa 350-400tl de mazot vericem...

yani 1000tl civarında bir ulaşım harcaması söz konusu...

acaba diyorum, kendi arabamla gitsem bu yolculuk daha ucuza patlar mı daha da önemlisi mantıklı olur mu? uzun yolda ne yakar hiç bilmiyorum, bakımını yeni yaptırdım 1 ay oldu olmadı, bana bi akıl verirseniz çok sevinirim arkadaşlar ya...

teşekkürler şimdiden...

Etiketler
Ynt: Tatile Çıkmak İçin Fiesta mı, ZJ mi?

Selamlar arkadaşım , emanet kiralık arabayla tatile çıkmaktansa , kendi aracınla daha zevkli yolculuk ve tatil yaparsın.Bugün bizim kullandığımız araçlar, çok kimsenin hayal edip binemediği arçlardır.Uzun yolda, aracın bakımlıysa km de 350 kuruşu geçmez ,yeterki 120 sınırını geçme derim.Bende de dizel ford fiesta olmasına rağmen yakıt ne olursa olsun zj m le tatile çıkmayı düşünüyorum . Bizim araçlarla uzun yol zevki ne doyum olmaz.İyi yolculuklar.

Arkadaşım bın arabana bak keyfıne nasıl bındıysen öyle ınersın yorgunluk yok . Sana ıyı tatıller dert etme çok ararsın sonra bu makınayı

bende şuanda tatildeyim clio aracımda var ama zj olmadan tatilin keyfi çıkmıyor bakıyorsun yoldan dışarıda güzel bir yer var hemen direksiyonu çeviriyorum , clio olsaydı bu tür yerleri keşfedemezdim girsem bile birsürü yei bozulur dünyanın parasını tamirciye ver birde eziyeti ,ama şimdi kafam rahat bir yolculuk yapıyorum bu arada 1500 km ye yaklaştım bir bu kadarda geri gideceğim ;D ;D ;D size zj nizle iyi tatiller.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR