ZJ'mi Sonunda Buldum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yunusure Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 77
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,552

yunusure

commercial diver
Yer
izmir
Öncelikle herkese selamlar.Bu sitede çok araştıdığım ve sonunda almaya karar verdiğim ZJ yi buldum.1996 model 5.2 cherokee.Arabanın kazası belası yok.Siyah renkte içi krem döşemeleri herşeyi göz dolduruyor.Doğrusu bu araçlardan pek anlamam sadece bindim kullandım benim anladığım kadarıyla problem görmedim.Kaporasını verdim.Asıl iş şimdi pazartesi Aydın otoya götürüp komple kontrol ettiricem.Ve artık bende arınızda bir Zj sahibi olarak bulunucam :smiley:çok sorum olacak çok :D :D
Ama aklıma takılan bir kaç sorunu sizlerle paylaşmak istedim.Ön panelin oradaki etikette aracın KANADA üretimi olduğunu anladım.Yanımdaki arkadaşımda bana söylediğine göre bu KANADA yapımlarının soğuk iklim şartları için üretildiğini ve TÜRKİYE DE hararet sorunu yaşadıklarını anlattı.Bende emin olamadım ve AYDIN otonun telefonunu bularak onları aradım.Bana tam aksini söylediler AVRUPA yapımlarından daha iyidir dendi.Bende GEZENBİLİRDEKİ tecrübeli arkadaşlarıma bu durumu danışmak istedim. :smiley:Aklım gerçekten çok karıştı.Bu durumde bilgisi olan ZJ kullanıcısı kardeşlerimden ve abilerimden akıl almak istiyorum.Şimdiden çok teşekkür ederim. :smiley:

Etiketler
Ynt: ZJ sonunda buldum.

ZJ , AB üretimi olsun ABD üretimi olsun aynıdır ve farkları yoktur ne kalite ne başka birşey olarak .

Canada Üretimleri de aynı şekilde kalite ve özellik olarak farklı değildir . Canada üretimine özel Hararet sorunu falan olmaz sistem aynı sistem ... Başka bir sorunu yoksa , bahsettiğiniz gibi bir sorun-fark yoktur merak etmeyin ...

Umarım gönlünüze göre olur ...

ssbman' Alıntı:
ZJ , AB üretimi olsun ABD üretimi olsun aynıdır ve farkları yoktur ne kalite ne başka birşey olarak .

Canada Üretimleri de aynı şekilde kalite ve özellik olarak farklı değildir . Canada üretimine özel Hararet sorunu falan olmaz sistem aynı sistem ... Başka bir sorunu yoksa , bahsettiğiniz gibi bir sorun-fark yoktur merak etmeyin ...

Umarım gönlünüze göre olur ...
Cevap için teşekkür ederim.Dediğim gibi araç içime sindi.Ama herkes bir şeyler anlatıyor.Bir haftadır araştırıyorum.Baktıklarım hepsi sorunlu çıktı.Ne iş anlamadım araba az yaksın diye ön şaftı sökmüşler.10 Kişi aradıysam 5 kişi aynı şeyi söyledi.

Temizini iyi araştırmak gerekiyor işte , yoksa piyasada araç çok ama temizi aranmalı ... ;)

Umarım expertizden de olumlu sonuç çıkar ...

versiyon farklılıkları kafanızı kurcalamasın, avrupa amerika kanada gibi tüm versiyonlar hatta özel üretim orvis edition modelleri aynı sağlamlık ve kaliteye sahiptir. öyle ilanlarda galericiler yazar yok kanada versiyonu yok bu avrupa versiyon falan diye, hiç önemsemeyin. şu versiyonu tutulmaz diyeni de ciddiye almayın. barışın belirttiği gibi kalite olarak hiçbir fark yok. ön şaftı ekonomi yapıyorum diye söken insandan da jeep alınmaz bana göre.. bu arada versiyon farklılıkları farların pleksi veya cam oluşu, sinyallerin rengi, yan sinyallerin olup olmayışı gibi yerlerde kendisini belli eder sadece

''grand cherokee alırken dikkat edilecek hususlar'' sitede belirtildi oldukça detaylı olarak.. zaten incelemişsinizdir..

jeep kullanmak ayrıcalıktır. umarım sorunsuzdur baktığınız araç da aramıza katılırsınız

sevgiler

Tşekkür ederim gerçekten içim rahatladım şimdi,pazartesi araç düzgün çıkarsa aranızdayım artık :smiley: FGotolarını buraya eklerm. :smiley:

hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.. bende 96 5.2 aldım 20 gün önce çok zevkli, keyifli bi o kadar eğlenceli.. ne diyelim:smiley: hoş geldin..

Ynt: ZJ'mi Sonunda Buldum

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar yarına kadar sabredemiyeceğim :D.Birazdan aracın yanına gidip biraz daha inceliycem :D

İZMİRDE AYDIN JEEPE GIDECEĞİNE IKINCI SANAYIDE AMERIKANCILAR VAR SANA DAHA IYI BILGI VERIRLER.

Evet arkadaşlar bugün itibariylen artık bende bir ZJ sahibi oldum.Bu kadar keyifli ve güzel bir araba olduğunu tahmin edemezdim. :smiley:Gerçekten sorunsuz bir araç üzerinden inemedim bütün gün :smiley:Yakıtıda korttuğum kadar değilmiş :D.Araçla 100 km ile yol alıyorum devirebakıyorum sanki rölantide çalışıyomuş gibi :smiley:birde o gazı kökleyince fınn :DÇok keyifli çok...bu sitededeki bilgiler ve tecrübeli arkadaşlara çok çok teşekkür ederim.Bu jeepi almamın tek sebebi sizlersiniz. :smiley:Kısacası çok mutluyum en kısa zamanda fotoğrafları buraya ekliycem.Saygılar.

Hayırlı uğurlu olsun ıyı gunlerde kullan kazasız belasız kaç model ne renk kaç bınde

1996 siyah 160.000 ta tartarini lpg var üzerinde kaza değişen boya dahi yok.İçime sindi gerçekten.Teşekkür ederim. :smiley:Umarım bizde izmir gurubu olarak birşeyler yaparız. :smiley:

Hayırlı olsun kazasız belasız binin ve bol çamurlu günler dilerim

Aslolan Jeep tir gerisi imitasyon ;) ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR