ZJ'mi Sonunda Buldum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yunusure Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 77
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,556
Ynt: ZJ'mi Sonunda Buldum

selimsarper' Alıntı:
Sevgili Zakof,

Aracın fotolarını nasıl görebiliriz,
ve nasıl temas kurabiliriz ?

saygılar

Selim

Selim bey, aracın malesef fotoğrafları yok. Ankara da iseniz aracı görmeniz çok kolay. Genelde Çayyolunda duruyor. Görmek isterseniz, en kısa zamanda telefonunu öğrenir, size bildiririm.

Selamlar,

Etiketler

Evet arkadaşlar sonunda resim çekebildim. :DBu hafta sonu İzmir Menemen çukurköy taraflarında biraz gezinti yaptım.Fotoğrafta çektim sizlerle paylaşıyorum.

PICT3274.jpg

PICT3219.jpg

PICT3231.jpg

PICT3239.jpg

PICT3183.jpg

Bir kaç resim daha arazide daha çok hayran kaldım bu arabalara iyiki de almışım. :D

PICT3181.jpg

PICT3227.jpg

PICT3228.jpg

PICT3235.jpg

PICT3256.jpg

böyle bakınca gerçekten çok temiz, güzel bir araç gibi görünüyor, rengi duruşu çok diri, kazasız belasız günlerde kullanın, hayırlı olsun, aramıza hoşgeldiniz :smiley:

Aracınız gerçekten çok temiz ve diri görünüyor kazasız belasız bol çamurlu günlerde kullanmanızı dilerim

hocam 5200 motor araba alnırmı ne yaptın sen yaaa...
çok yakar bu yaaa :smiley:
parçası falan da pahalıdır hem bunun :smiley:
allah akıl fikir versin...:smiley:
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin güle güle kullanın...aracımı aldığım zamanı hatırladım...maşallah....

997799' Alıntı:
hocam 5200 motor araba alnırmı ne yaptın sen yaaa...
çok yakar bu yaaa :smiley:
parçası falan da pahalıdır hem bunun :smiley:
allah akıl fikir versin...:smiley:
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin güle güle kullanın...aracımı aldığım zamanı hatırladım...maşallah....

Levent

Akşam akşam beni güldürdün ya Allah da seni güldürsün seni tiz zamanda 5.9 sahabı yapsın emi ;D ;D ;D

Herkeze selam öncelikle aracı alan arkadaşa allah kazasız sorunsuz kullanmak nasip etsin , ama arada bazı arkadaşlar neden japoncular ingilizciler diye buradaki araç sahibi diğer arkadaşları 3-4 parçaya ayırıyorlar bu sitede insanlar araç markalarına göremi sınıflandırılıyorlar anlayamadım doğrusu ben pajero sahibiyim ama en beğendiğim araç. 5.2 ZJ bunu inkar etmiyorum ama bu aracın yakıtı beni aşar karşılayamam diye düşünüyorum benim arabam da bana göre çok güzel sizin 5.2 leriniz gibi homurdamıyor belki ama ona binenlerin gelirleride ona göredir sanırım.Ben o laflardan pek etkilenmedim ama içerde bi yerlerde etkilenen ben neden böle bi araca binemiyorum diyen arkadaşları da düşünün bana kalırsa

hagurel' Alıntı:
Herkeze selam öncelikle aracı alan arkadaşa allah kazasız sorunsuz kullanmak nasip etsin , ama arada bazı arkadaşlar neden japoncular ingilizciler diye buradaki araç sahibi diğer arkadaşları 3-4 parçaya ayırıyorlar bu sitede insanlar araç markalarına göremi sınıflandırılıyorlar anlayamadım doğrusu ben pajero sahibiyim ama en beğendiğim araç. 5.2 ZJ bunu inkar etmiyorum ama bu aracın yakıtı beni aşar karşılayamam diye düşünüyorum benim arabam da bana göre çok güzel sizin 5.2 leriniz gibi homurdamıyor belki ama ona binenlerin gelirleride ona göredir sanırım.Ben o laflardan pek etkilenmedim ama içerde bi yerlerde etkilenen ben neden böle bi araca binemiyorum diyen arkadaşları da düşünün bana kalırsa
Hakan bey öncelikle hoş geldiniz.Bende burda yazılan bazı konulara hakim değilim.Sebebide yeni olmamdır.Sanırım yanlış anlamışsınız.Burada bu yazıları yazan arkadaşlar yani zj sahipleri japoncu diye hitap ettikleri kişilerle samimi dost olduklarıdır.Forum içinde biraz vakit harcarsanız bu atışmalarla çok karşılaşırsınız.Tamamiyle latife :D.Buda samimiyeten.

hagurel' Alıntı:

Merhaba

Lütfen bizim yazdıklarımız yanlış anlamayın aslında hiç birimiz marka fanatiği insanlar değiliz ama tatlı tatlı çekişmeden birbirimize laf atıp latife etmeden de pek rahat duramıyoruz. Yoksa offroad olayının temel ilkesi dostluk ve yardımlaşma üzerinedir. Ayrıca bu hobi sokaktaki amaçsız gezen belli bir bilgi görgü ve kültürü olmayan insanların anlayacağı veya keyif alacağı bir uğraş da değildir. Bizim yaptığımız yukarıda da dediğim gibi latifeden ibaret yoksa kimse kimseyi kendinden daha hakir ya da kötü görmüyor merak etmeyin. Ancak yine de yazdıklarımızdan o sonucu çıkarmış ve üzülmüşseniz ben kendi adıma özür dilerim

hagurel' Alıntı:

Arkadaşlar konuyu gayet güzel açıklamış . Kesinlikle ne ayrım söz konusudur nede herhangi bir aracı aşağıda-yukarda görmek . Zaaten böyle birşey tamamen anlamsız olduğu gibi hadsizlikte olur . Japoncu , kamikaze , ingiliz tayı , kraliyet kuvvetleri , JxxP ci gibi tabirler sadece tatlı birer espiri ve Gezenbilirin samimiyetinden ileri gelen durumlardır . Bunları kullanan birçok arkadaşta birbirini internet dışında da tanır . Bende Kırdığımız arkadaşlar var ise yada sizi kırdıysak üzüntülerimi belirtmek isterim .

hagurel' Alıntı:

hakan bey, ben bunca zamandır sitedeyim, açık konuşmak gerekirse gezenbilir gibi belli bi seviyenin altına hiç düşmeyen, en azından düşmemesine gayret gösteren bir çok arkadaş sayesinde hep nezih kalabilmiş böyle bir paylaşım yeri daha görmedim nette, burada buna benzer şakalar hep yapılır, yalnızca şakadır, ha ben bu muhabbetin içine girmemişimdir mesela, nedeni land vs diğer marka araç kullanan arkadaşlarımla o denli ileri bir samimiyetim olmadığındandır, ama yazılanları keyifle okurum her zaman, sözümona sataşmaları, geyikleri falan... bunu yapanların şakalaşmalarından aldıkları keyif kadar bende bunları okurken keyif alırım, dolayısıyla kimsenin sizin yanlış anladığınız gibi bir niyeti olmadığına eminim, zaten forumda daha çok vakit geçirdikçe siz de söylediklerime hak vereceksiniz, ilk bakışta bu samimiyet belki yanlış anlaşılabilir, doğrudur, neticede sadece yazı dili kullanıyoruz, jest yok, mimik yok, ses yok ortada..

bir de yazdıklarınızı okuyunca şöyle bir anım geldi aklıma, onu da anlatayım.. zj yi aklıma ilk koyduğum zamanlar, daha önce off-road aracı falan hiç kullanmamışım, bi hevesle mevcut aracımı değiştirmek istiyorum takas yapıcam kabul eden olursa, bu arada range rover hse ve pajero da bakıyorum, onları da çok beğendiğimden, neyse internetten bir kaç takas teklifi yolladım bu araç sahiplerine, bir pajero sahibi takas teklifi yaptığım aracıma şöyle bir yorum yapmıştı (alfa vardı bende o zamanlar).. ''kardeş kusura bakma bide kafa kafaya yazmışsın ama üstüne 10 bin verirsen belki değişirim, bunlar aynı ayarda araçlar değil'' iyi dedim peki :D biraz daha araştırdım, üstüne bi pajero sahibi tarafından da reddedilip vay anasını derken zj sahibi bir arkadaş kabul etti teklifimi, neredeyse kafa kafaya gibi bir rakama takas yaptık, bayağı da temizdi bi de aracı ;D ;D o zamanlar ne pajeroymuş bu arkadaş böyle demiştim.. neyse şimdi çok memnunum tabii..

saygılar

sevgiler...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,634
Kaydolan Son Üyemiz
nivacikadir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR