Benimde Artık Grand Chreokeem Olacak

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mjeliada Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,529

mjeliada

Kamp III
öncelikle herkese merhaba.
ankara akgün & aydın dan 14.500 93 model 372.000 km de grand cherokee 5.2 alıyorum. sağlıklı ve isabetli bir kararmıdır?

Etiketler
Ynt: Benimde Artık Grand Chreokeem Olacak

birde gözüme takılan arabayı çalıştırdığımızda beyaz duman geliyordu egzostan. arabanın uzun zamandır yattığını söylediler. akgün & aydın adına güvenerek çok üstünd edurmadım ama sıkıntı olabilir mi? sonuçta ögrenciyim ve bütçemi zorlayarak alıyorum bu aracı. yardımlarınız için çok teşekkür ederim şimdiden.

Mjelida öncelikle bahsettiğin araç mil dir.km olarak 613800 km yol yapmıştır,iyi düşünüp karar vermen lazım çünkü öğrenci olduğunu yazıyorsun.Bu araçlar gerçekten çok güzel ve araç hele yorgun olursa masrafı ağırdır hevese kapılma iyi karar ver derim.hayırlısı olsun.

yok avrupa versiyonu iyi dikkat ettim ona. kesinlikle km yani. beni kafama takılan ; egzostan beyaz duman gelmesi. umarım hayırlı olur çünkü çocukluğumdan beri hayal ettiğim bir araç ve zaten tırmanışçı olduğum için dağ tırmanışlarımda kullanacağım :smiley:

Mjeliada tanışma bölümünde kendini tanıtırsan daha iyi yazışırız.Benim demek istediğm az km yapmış bakımlı ve masrafsız bir araca bakman senin için daha hayırlı olur kanaatindeyim.Çünkü genç ve tecrübesiz olduğundan ötürü bakımlarda üzülürsün.

tanıttım kendimi :smiley: bütçem bu kadarına yettiği için bu aracı alıyorum. kaparo verdim zaten alacağım kesin olarak. bakımlarını periyodik olarak yaptırdığımda aslında çok sorun yaşayacağımı sanmıyorum. araç ile test sürüşü de yaptım , bir sorun gözüme çarpmadı , tüm elektronik aksamları çalışır durumda. beyaz duman nedenine blok çatlağı , conta yanması filan diyorlar o korkuttu beni. aldığım kişiler bu konuda herkes tarafından tanınan ve yetkin kişiler , üstelik o insanları iyi tanıyan biri ile bu alışverişi yapıyorum. umarım dedikleri gibi araç yattıgından dolayı beyaz duman çıkıyordur. yoksa 1000 2000 tl lik masraf elbet olur zamanla , bu aracımdan önce civic im vardı ve 2009 olmasına rağmen oldukça masraflı olduğunu ben bilirim. hiç lpg takılmadığından dolayı 372 bin km nin , motora zarar vereceğini pek düşünmüyorum. bir arkadaşımın bir milyon km yi geçmiş 88 toyota pick up'ı vardı ve tıkır tıkır olmasada üzücü masraf çıkarmıyordu

Eğer makına uzun sure yatıyorsa bu dumanı yapar fakat her gun çalışıyorsa oluşmaz nedenı sıbop lastıklerındendır fazla kafana takma
ısınınca keser

sakın yağ yakıyor dıye 20- 50 yağ kullanma 10-40 veya 15-50 kullan yağ fılıtresını değiş şanjuman yağını ve fılıtresınıde değiştırmesını unutma

onları yapacağım mutlaka. özellikle şanzıman yağı önemli

hayırlısı olsun olmuşla ölmüşe çare yok kaporayı vermişsin ve gerçekten güveniyorsan satan kişilere artık tadını çıkarmak kalıyor. öğrenciyim diyince herkesin doğal tepkisi sen üzülme diye.dediğin doğru motor yüksek hacimli olduğundan ve lpg takılmadığından (takılıp sökülmediğine eminmisin?) yüzbinlerce km gidebilir biraz şans da lazım tabi.inşallah mutlu olursun cherokenle....herşeyden önce oralarda güvenebileceğin gerçekten bu araçları tanıyan bir usta bulmalısın ve aranı iyi tutmalısın her ihtimale karşı....çok masraflı parçaları olabileceği gibi yan sanayi çıkma olarak da bulabileceğin seni yormayacak bakımlar da olacaktır. mümkün olduğu kadar bilgi edinmeye bak zj ile ilgili...keyifli sürüşler dilerim...

Akgün Çetin size ne söylediyse doğrudur. Gerisini boşverip aracınıza keyifle binin.

Selamlar,

Egzozdan beyaz duman geliyorsa bence o araçtan uzak durun ayrıca ankarada akgün jeepten başka jeep servisleride var ve akgün jeeple aramda geçen bir olay ise 3tl lik malı 5 tl satan biri olar hiç memnun kalmadım ve hmc amerikan garaj'ın sahibi murat ustayla tanıştım kendisiyle olan diyaloğum gayet mükemmel bence birde hmc amerikan garaja gidip oradan da araç araştırabilirsiniz şunu söylemek isterim akgün jeepten alacağınız aractan daha temiz araçları hmc amerikan garaj da bulabilirsiniz kesinlikle arızalı araçları müşterilerine tavsiye etmiyolar vede satmıyolar umarım size yardımcı olabilmişimdir saygılar

suzuki 96' Alıntı:
Egzozdan beyaz duman geliyorsa bence o araçtan uzak durun ayrıca ankarada akgün jeepten başka jeep servisleride var ve akgün jeeple aramda geçen bir olay ise 3tl lik malı 5 tl satan biri olar hiç memnun kalmadım ve hmc amerikan garaj'ın sahibi murat ustayla tanıştım kendisiyle olan diyaloğum gayet mükemmel bence birde hmc amerikan garaja gidip oradan da araç araştırabilirsiniz şunu söylemek isterim akgün jeepten alacağınız aractan daha temiz araçları hmc amerikan garaj da bulabilirsiniz kesinlikle arızalı araçları müşterilerine tavsiye etmiyolar vede satmıyolar umarım size yardımcı olabilmişimdir saygılar

saygılar ama aracı aldım :smiley: oldukçada memnunum. çıkan dumanıda hallettiler söz verdikleri gibi. kesinlikle çok memnunum akgün & aydın dan. siz tabiki kötü bir olay yaşamış olabilirsiniz ama şu an kafam rahat. aracımda oldukça sorunsuz çok şükürler olsun

Aracınız hayırlı olsun kazasız belasız bol çamurlu günlerde kullanmanızı dilerim

Hayırlı olsun güle güle kullanın eh resimlerini görürüz artık dimi :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR