Benimde Artık Grand Chreokeem Olacak

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mjeliada Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,531
Ynt: Benimde Artık Grand Chreokeem Olacak

mjeliada' Alıntı:
saygılar ama aracı aldım :smiley: oldukçada memnunum. çıkan dumanıda hallettiler söz verdikleri gibi. kesinlikle çok memnunum akgün & aydın dan. siz tabiki kötü bir olay yaşamış olabilirsiniz ama şu an kafam rahat. aracımda oldukça sorunsuz çok şükürler olsun

Hayirli olsun

Etiketler

ROMAZ' Alıntı:
Hayırlı olsun güle güle kullanın eh resimlerini görürüz artık dimi :smiley:

tabii koyarım resimlerini. yalnız şu an ofiste oldugum için sadece 1 resmini koyabiliyorum :( kalanı akşama

60466_438847272001_688762001_5045657_6807761_n.jpg

Maşallah çok güzel güle güle kazasız bol çamurla kullanın inşallah darısı başıma :smiley:

ROMAZ' Alıntı:
Maşallah çok güzel güle güle kazasız bol çamurla kullanın inşallah darısı başıma :smiley:

çok teşekkür ederim. umarım sizde en kısa zamanda kavuşursunuz cherokeenize :smiley:

Hayırlı olsun. 600 bin küsür km de araba almak iyi cesaret, o km ye rektefiye görmeden geldiyse bu da bize moral veriyor tabi:smiley: Benim aracın 250bin km deki motoruna rödaj döneminden yeni çıkmış daha yeni açılmış gözüyle bakabilirim artık :smiley:.

olasiliksiz' Alıntı:
Hayırlı olsun. 600 bin küsür km de araba almak iyi cesaret, o km ye rektefiye görmeden geldiyse bu da bize moral veriyor tabi:smiley: Benim aracın 250bin km deki motoruna rödaj döneminden yeni çıkmış daha yeni açılmış gözüyle bakabilirim artık :smiley:.

375 bin km de araç milde değil. karıştırmayalım lütfen :smiley:

375 bin km de araç milde değil. karıştırmayalım lütfen Smiley

Durmuş usta öyle yazmış ben de konu başlığındaki tüm mesajalrı okumadan doğru olduğunu varsaydım.
Neyse 375 bin km de iyi. Ben rav4'ü alırken sanayide gösterdiğim usta bu motor masraf çıkarmadan en az 400-450 bin km yapar demişti. 300 bin km olarak bildiğim maksimum motor ömrünü 100 bin arttıran ilk kişi oydu. İşte kanıtı. 600 binlik kanıt bulsaydık daha iyi hissedecektim kendimi ama neyse bu da iyi :D
Daha sonraları bakımlarını eksik etmezsen 1 milyon km yapar diyenler de oldu tabi ama sanırım o kadarı da biraz uçuk bir rakkam.

olasiliksiz' Alıntı:
Durmuş usta öyle yazmış ben de konu başlığındaki tüm mesajalrı okumadan doğru olduğunu varsaydım.
Neyse 375 bin km de iyi. Ben rav4'ü alırken sanayide gösterdiğim usta bu motor masraf çıkarmadan en az 400-450 bin km yapar demişti. 300 bin km olarak bildiğim maksimum motor ömrünü 100 bin arttıran ilk kişi oydu. İşte kanıtı. 600 binlik kanıt bulsaydık daha iyi hissedecektim kendimi ama neyse bu da iyi :D
Daha sonraları bakımlarını eksik etmezsen 1 milyon km yapar diyenler de oldu tabi ama sanırım o kadarı da biraz uçuk bir rakkam.
uçuk rakam değil :smiley: arkadaşımın kullandığı şirket arabası bir toyota pickup vardı 88 model. 950 bin km de rektefiye oldu. şu an 1.200.000 km de ki bahsettiğimiz toyota motoru , dayanıklılıkta bir magnum V8 kadar değil. uygun yağı kullanmak , bakımları zamanında yaptırmak ve en önemlisi aracın agırlıgını arttırmak lastik ebadını büyütmek gibi davranışlardan kaçınırsak , bir milyor kilometre yapması çok normal

1 milyon km sürekli uzun yolda kullanılan otobüs gibi araçlar için normal bir rakkam, belki sürekli uzun yolda kullanılan her araç için normaldir. Şehir içi dur kalk trafiğine giren araç çabuk yıpranır ama uzun yolda kullanılan araç yıpranmaz deniyor. Bu gidişle tecrübe edip öğrenicez:smiley:

Neyse, hayırlı olsun güzel araç.

mjeliada' Alıntı:
uçuk rakam değil :smiley: arkadaşımın kullandığı şirket arabası bir toyota pickup vardı 88 model. 950 bin km de rektefiye oldu. şu an 1.200.000 km de ki bahsettiğimiz toyota motoru , dayanıklılıkta bir magnum V8 kadar değil. uygun yağı kullanmak , bakımları zamanında yaptırmak ve en önemlisi aracın agırlıgını arttırmak lastik ebadını büyütmek gibi davranışlardan kaçınırsak , bir milyor kilometre yapması çok normal
hayırlı uğurlu olsun, hayalinse peşinde ol, akgün amcadansa gözün kapalı al, ben ta trabzondan geliyorum bakıma -tüpüm yok zinhar hazzetmem, yumurtamı pişirecem ZJ' de, ayrıca okadar zengin değilim-, o conta yakmıştır diyen muhteremede söyle 318 magnum motoru o baktığı kıçı kırık su motorlarına benzemez, kaza ile -aman sözüm meclisdışı kimsenin başına vermesin- conta yaksa o makinenin harareti allah kulu tutamaz, beyaz duman atmayan araç da bulursa bana göndersin onuda alırım, ha bide sorki egsozdan ilk çalıştırınca su damlatıyo belkide kavurma yapmıştır contada ;D, lambalarda corvetlerle oynama bırak gitsinler, sakın benim gibi komple egsoz yaptırma adam feci gaza geliyo dedim ya tüp yok, aman aman, ayrıca 95 ve aşağısı okdan kullan, allah utandırmasın, son olarak geçmiş olsun zehirlendin başka araba kullanamaycan artık, kesmez çünkü.....

tayfun61' Alıntı:
hayırlı uğurlu olsun, hayalinse peşinde ol, akgün amcadansa gözün kapalı al, ben ta trabzondan geliyorum bakıma -tüpüm yok zinhar hazzetmem, yumurtamı pişirecem ZJ' de, ayrıca okadar zengin değilim-, o conta yakmıştır diyen muhteremede söyle 318 magnum motoru o baktığı kıçı kırık su motorlarına benzemez, kaza ile -aman sözüm meclisdışı kimsenin başına vermesin- conta yaksa o makinenin harareti allah kulu tutamaz, beyaz duman atmayan araç da bulursa bana göndersin onuda alırım, ha bide sorki egsozdan ilk çalıştırınca su damlatıyo belkide kavurma yapmıştır contada ;D, lambalarda corvetlerle oynama bırak gitsinler, sakın benim gibi komple egsoz yaptırma adam feci gaza geliyo dedim ya tüp yok, aman aman, ayrıca 95 ve aşağısı okdan kullan, allah utandırmasın, son olarak geçmiş olsun zehirlendin başka araba kullanamaycan artık, kesmez çünkü.....

tayfun abi ağzına sağlık ne güzel özetledin konuyu :smiley:

suzuki 96' Alıntı:
[u]Egzozdan beyaz duman geliyorsa bence o araçtan uzak durun[/u] ayrıca ankarada akgün jeepten başka jeep servisleride var ve akgün jeeple aramda geçen bir olay ise 3tl lik malı 5 tl satan biri olar hiç memnun kalmadım ve hmc amerikan garaj'ın sahibi murat ustayla tanıştım kendisiyle olan diyaloğum gayet mükemmel bence birde hmc amerikan garaja gidip oradan da araç araştırabilirsiniz şunu söylemek isterim akgün jeepten alacağınız aractan daha temiz araçları hmc amerikan garaj da bulabilirsiniz kesinlikle arızalı araçları müşterilerine tavsiye etmiyolar vede satmıyolar umarım size yardımcı olabilmişimdir saygılar

Acaba egzozundan beyaz duman atan araçtan neden uzak durmalıyız ?

Sibop lastiklerinin aşınmasından veya silindir kapak contasının yanmasından başka ne sebeple beyaz duman oluşur ?
Her iki arızada öye uzak durulacak, korkulacak bir sorun değil bence.

Bilgilendirirseniz memnun oluruz.

Teşekkürler,

Selamlar,

hayırlı olsun bende aracımı akgünden aldım ustalığı çok iyidir ama ticareti kötüdür

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,634
Kaydolan Son Üyemiz
nivacikadir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR