İzmir de iyi JEEP ustası yada servis bilen var mı ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ommg Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,883

ommg

Ana Kamp
Yer
İZMİR
Herkeze selam!!
İsmim Okan, yaşım 37 ve İzmir Göztepe de ikamet ediyorum.Çocukluğum genelde deniz kenarlarında ve çadırlarda geçtiği için doğa, zıpkınla ve oltayla balık avı gibi hobilerim var.Tesadüfen bu siteyle tanıştım, yazılarınızı, güzel paylaşımlarınızı gördükçe içimdeki doğa tutkusuna karşı olan canavar uyandı ve şu an sahip olduğum 2008 model astra mı satıp 97-98 5.2 zj alıp, aranıza katılmaya karar verdim.(Bu arada İzmir de bu araçlardan anlıyan iyi,dürüst,alım aşamasında ekspertiz ve gerektiğinde modifiyelerini yapabilecek bir usta veya servis tavsiye edebilirseniz sevinirim) .İyi günlerde görüşmek dileğiyle...
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler!!!

Etiketler
Ynt: İzmir de iyi JEEP ustası yada servis bilen var mı ?

ommg' Alıntı:
Herkeze selam!!
İsmim Okan, yaşım 37 ve İzmir Göztepe de ikamet ediyorum.Çocukluğum genelde deniz kenarlarında ve çadırlarda geçtiği için doğa, zıpkınla ve oltayla balık avı gibi hobilerim var.Tesadüfen bu siteyle tanıştım, yazılarınızı, güzel paylaşımlarınızı gördükçe içimdeki doğa tutkusuna karşı olan canavar uyandı ve şu an sahip olduğum 2008 model astra mı satıp 97-98 5.2 zj alıp, aranıza katılmaya karar verdim.(Bu arada İzmir de bu araçlardan anlıyan iyi,dürüst,alım aşamasında ekspertiz ve gerektiğinde modifiyelerini yapabilecek bir usta veya servis tavsiye edebilirseniz sevinirim) .İyi günlerde görüşmek dileğiyle...
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler!!!

İzmir de jeep çi yokmuuuu????

ÇİĞLİata sanayısınde KSK ALİ USTA var ben 96 model arabamı ona göturuyorum.

Teşekkür ederim.Bende arazi aracı seçimi konusunda hata mı yaptım diye düşünmeye başlamıltım :D

hoca' Alıntı:
ÇİĞLİata sanayısınde KSK ALİ USTA var ben 96 model arabamı ona göturuyorum.
Bahsettiğiniz yer detaylı ekspertiz yapabilecek bir yermi yoksa normal bir tamircimi acaba ?

gıdıp görursenız daha detaylı konuşursunuz.

İlginize teşekkür ederim.İlk fırsatta ziyaret edeceğim..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR