Aranızda Olmaktan Mutluyum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zorlu05 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,998

zorlu05

Adrenalin nerde ben orda
Yer
İstanbul-Bakırköy
Selam arkadaşlar ben Sinan Zorlu jeep hastalığım Yunus Üre diye bir arkadaşımın ZJ almasıyla başladı..Abi al anahtarı bir tur at gel dedi o gün arabamı satmaya karar verdim..:smiley: ve şimdi aranızdayım..İzmir de olmamız sebebiyle Off Road İzmir grubun un etkinliklerinde bulunmak ve yeni dostluklar kurmak istiyorum..Benim ZJ nin foto larını ekliyorum..Hayata bakış açımı değiştiren Yunus kardeşime teşekkür ederim..ayrıca kilometre ekranın dijital göstergesi mil ise sıfırlama yaptığımız bölüm de mil ölçü birimi mi kullanılmış?Ben km de ne kadar yakıyor hesaplamak istiyorum..ama bunu bilmiyorum..

DSCF7944.jpg

DSCF7943.jpg

DSCF8017.jpg

DSCF7990.jpg

DSCF7967.jpg

Etiketler
Ynt: Aranızda Olmaktan Mutluyum

hayırlısı olsun arkadaşım aramıza hoş geldin, bende hemen hemen senin gibi kapıldım bu araca, çocukluğumun hayali idi allah daha 3 ay önce nasip etti bendede 95 var valla tadı bir başka hele o motor gücü bir başka koltuktan fırlatacak gibi :smiley:

zorlu05' Alıntı:
Selam arkadaşlar ben Sinan Zorlu jeep hastalığım Yunus Üre diye bir arkadaşımın ZJ almasıyla başladı..Abi al anahtarı bir tur at gel dedi o gün arabamı satmaya karar verdim..:smiley: ve şimdi aranızdayım..İzmir de olmamız sebebiyle Off Road İzmir grubun un etkinliklerinde bulunmak ve yeni dostluklar kurmak istiyorum..Benim ZJ nin foto larını ekliyorum..Hayata bakış açımı değiştiren Yunus kardeşime teşekkür ederim..

zorlu 05 hoşgeldin başlangıç hikayen çok güzel hastalık valla bu.bende 1 ay önce aldım 96 zj geçen haftasonu bi arkadaşımla piknikteydik bi bakayım merak ettim dedi koltuğa oturdu marşa bastı sadece motorun sesini dinledi...sağa sola baktı. Sonuç........Sonuç mu bugün aradı abi 2000 model 3.1 cherokee buldum yarın bi gidip bakalım benim toyota corollayı verip üstüne para verip alcam dedi.

bu gidişle yakında kimseyi zj mize bindirmememek zorunda kalcaz yoksa piyasada yeterli araç bulamayıp bizimkilere saldıracak insanlar....:smiley:) her binen de ister mi kardeşi ne büyüdür bu

Ya kardeş haklısın ..Fakat benim meslek icabı araçlarla ilgiliyim senden ricam o arkadaşını uyar 2000 model 3.1 i almasın jeep serisinin en sorunlu aracı :( O da ZJ alsın ama bende çok niyetlenmiştim 3.1 e ama araştırınca uzak kalmam gerektiğini anladım..bir gün aynı noktada off road yaparız umarım..

zorlu05' Alıntı:
Ya kardeş haklısın ..Fakat benim meslek icabı araçlarla ilgiliyim senden ricam o arkadaşını uyar 2000 model 3.1 i almasın jeep serisinin en sorunlu aracı :( O da ZJ alsın ama bende çok niyetlenmiştim 3.1 e ama araştırınca uzak kalmam gerektiğini anladım..bir gün aynı noktada off road yaparız umarım..

kesinlikle haklısın senden önce maslaktan atilla usta ile konuştum o da söyledi italyan motor mu ne dedi onu almasın ya 2.7 dizel yada 4.7 benzinli baksın rahat eder dedi uyardım uyarın için saol. vazgeçti 3.1 olandan. bakalım ona da zj bakarız belki yeni model sayılacak bi toyotası var onu verip üstüne para verecek. aslında toyotayı satıp hiç para vermeden üstüne de para kalarak bi zj alabilir. kısmet bakalım kendi bilir.

Hepinize selamlar ,aramıza yeni katılanlar hoş geldiniz ,aracını yeni alıp zj fanatiği olanlar hayırlı uğurlu olsun.Bende aracımı alalı 3 ay oldu ,Daha önce 3.1 mi zj mi diye başlık açtım, mesleği bırakmış bir tamirci olarak sitedeki değerli arkadaşlarımızın da tavsiyesi ile zj sahibi oldum.Arkadaşlar samimi söylüyorum 35 yıldır elimden100 civarı araç geldi geçti 9 tanesi 0 olmak kaydıyla ,ama ben böyle ,rahat ,güven ve huzur verici bir araca binmedim.Maalesef ( temizleri hariç ) arçlarımızın fiatı çok ucuz olduğu için çok kimse tepeden bakıyor,küçümsüyor.Oysaki 15 gün önce bir arkadaşımız rang tercih etti 2010 model 2.7 185 bin tl saydı inanin bizim 5.2 lerin tozu olamaz.ve km ye 410 kuruş yakıyor nerde kaldı dizel oluşu,çünkü araç yaklaşık 2.5 ton, 160 km tam gazda vurdu.yorum sizin ,saygılar.

Doğru karar verdiğimize kesinlikle inanıyorum..Ama benim sansım arkadaşım onun sayesinde ZJ sahibi oldum..çok memnunum..

Sinan abi hoşgeldin. :smiley:BenimZJ ye bindin,geldiğinde ve araçtan indiğinde o yüzündeki ifadeden belliydi...Tutulduğun. ;D.Ama ben yeni kurdbanlar aramaya devam ediyorum ;D ;D ;D.İzmirde ZJ leri arttırmamız lazım.değilmi

Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullan. görüşmek üzere menemene beklerım

zorlu05' Alıntı:
Selam arkadaşlar ben Sinan Zorlu jeep hastalığım Yunus Üre diye bir arkadaşımın ZJ almasıyla başladı..Abi al anahtarı bir tur at gel dedi o gün arabamı satmaya karar verdim..:smiley: ve şimdi aranızdayım..İzmir de olmamız sebebiyle Off Road İzmir grubun un etkinliklerinde bulunmak ve yeni dostluklar kurmak istiyorum..Benim ZJ nin foto larını ekliyorum..Hayata bakış açımı değiştiren Yunus kardeşime teşekkür ederim..ayrıca kilometre ekranın dijital göstergesi mil ise sıfırlama yaptığımız bölüm de mil ölçü birimi mi kullanılmış?Ben km de ne kadar yakıyor hesaplamak istiyorum..ama bunu bilmiyorum..

Sinan hayırlı olsun tekrar. ..benimki 96 model. tavandaki pusulanın olduğu göstergede km seçeneği var ordan hesaplayabilirsin ne kadar yaktığını. tavandaki 2 yulşa birden basınca sıfırlarsın. step tuşuna bastıkça yaptığın km kontak açıldığından beri geçen süre anlık tüketim ortalama tüketim verilerini görebilirsin soldaki tuşa basınca mil ve km arasında geçiş yaparsın ama gösterge tablosundaki mil kısmını değişmiyor diye biliyorum.Tavandaki dijital gösterge bozuksa da bugün şaft ve direksiyon pompası için bi çıkmacıya gittim onda vardı 95 modelden sökmüş 150 tl demişti. aklında olsun

Mert kardeşim sağol bende dün çözdüm kendi kendime bizim Yunus gösterecekti ama bi türlü yanyana gelemedik ..benim araçta 96 model ve çalışmayan bir yerini henüz bulamadım :smiley: maşallah ı var sıfır alsam bu kadar mutlu olurdum heralde baya temiz bi araç bu arada aracın 3. sahibiyim ilk sahibi 10 sene binen Aziz Yıldırım(FB bşkanı) ben aracı ondan alan şirket sahibinden aldım o fazla binmemiş aracım 122 bin mil de daha Jeep sahibi olmam macera dolu sana daha geniş anlatırım..çok aradım bu süpriz oldu..Bu arada ben GS lıyım hehe :smiley:

S5000177.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR