mertbirincioglu
Doğa Seni Çağırıyor
Ynt: Aranızda Olmaktan Mutluyum
çok sevindim bende galatasaraylıyım. hayırlı olsun tekrar...bende temiz aldım aracı aslında ama bugün gene sanayide mesaideyim direksiyon pompası kastı kayış koptu şimdi direksiyon pompası komple kasnak dahil değişti sıfır aldım 500 tl ye maloldu sadece parça olarak.425 pompa 80 tl kasnak
zorlu05' Alıntı:Mert kardeşim sağol bende dün çözdüm kendi kendime bizim Yunus gösterecekti ama bi türlü yanyana gelemedik ..benim araçta 96 model ve çalışmayan bir yerini henüz bulamadımmaşallah ı var sıfır alsam bu kadar mutlu olurdum heralde baya temiz bi araç bu arada aracın 3. sahibiyim ilk sahibi 10 sene binen Aziz Yıldırım(FB bşkanı) ben aracı ondan alan şirket sahibinden aldım o fazla binmemiş aracım 122 bin mil de daha Jeep sahibi olmam macera dolu sana daha geniş anlatırım..çok aradım bu süpriz oldu..Bu arada ben GS lıyım hehe
![]()
çok sevindim bende galatasaraylıyım. hayırlı olsun tekrar...bende temiz aldım aracı aslında ama bugün gene sanayide mesaideyim direksiyon pompası kastı kayış koptu şimdi direksiyon pompası komple kasnak dahil değişti sıfır aldım 500 tl ye maloldu sadece parça olarak.425 pompa 80 tl kasnak