Aranızda Olmaktan Mutluyum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zorlu05 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,999
Ynt: Aranızda Olmaktan Mutluyum

zorlu05' Alıntı:
Mert kardeşim sağol bende dün çözdüm kendi kendime bizim Yunus gösterecekti ama bi türlü yanyana gelemedik ..benim araçta 96 model ve çalışmayan bir yerini henüz bulamadım :smiley: maşallah ı var sıfır alsam bu kadar mutlu olurdum heralde baya temiz bi araç bu arada aracın 3. sahibiyim ilk sahibi 10 sene binen Aziz Yıldırım(FB bşkanı) ben aracı ondan alan şirket sahibinden aldım o fazla binmemiş aracım 122 bin mil de daha Jeep sahibi olmam macera dolu sana daha geniş anlatırım..çok aradım bu süpriz oldu..Bu arada ben GS lıyım hehe :smiley:

çok sevindim bende galatasaraylıyım. hayırlı olsun tekrar...bende temiz aldım aracı aslında ama bugün gene sanayide mesaideyim direksiyon pompası kastı kayış koptu şimdi direksiyon pompası komple kasnak dahil değişti sıfır aldım 500 tl ye maloldu sadece parça olarak.425 pompa 80 tl kasnak

Etiketler

Teşekkürler Euzlu ve Yavuz ...Mert ufak sannsızlık olmuş umarım bundan sonra sorunsuz mesailer yaparsın..Bu arada bende aracı aldığımda ilk değiştiğim şey aracın v kayışı olmuştu birde yedek aldım..

mert kardeş geçmiş olsun ikitelli bağcılar güngörende amerikancı tolga var, bende yeni tanıdım bizim araçların hemen hemen her parçası var. bende bu hafta içinde direksiyon kutusunu revizyon yaptırdım bilyeleri filen değişti gerçi orda 300 tl ye buldum ama bilmiyorum nedense yaptırmayı tercih ettim 450 tl ye yaptırdım. ( her halde arac para harcamaya alıştık galiba :smiley: )

hayırlı uğurlu olsun gerçekten çok güzel araç (ne de olsa bizim başkan kullanmış:smiley:) valla gariban memur olduğum için cherokee den özellikle yakıt konusunda çok korkuyorum (birazda çok gezerim) onun için suzilere bakıyorum hep, fakat anlıyorum ki jeep çok farklı bir his suzi de memnuniyet jeep te aşk var sanki, yanılıyormuyum acaba..

Ulaş kardeşim bende çoğu insan gibi bu araçlardan hep uzak duruyordum hem pahalı vergisi yüksek yakıtı fazla bundan önce Ford Connect im vardı ...Araçla ilk tanışmamı yazmıştım il yazımda sonra verdiğim karar la aldım..Ben memnunum ama sende haklısın memur olupta bu araçların masrafı nı kaldırmak zor..sende bizle gezilere katılırsın masrafsız olur :smiley: bir gün böyle araç almak istersen aşk mı sevdamı daha iyi anlayabilrisin..görüşmek dileğiyle..

ulash1907' Alıntı:
hayırlı uğurlu olsun gerçekten çok güzel araç (ne de olsa bizim başkan kullanmış:smiley:) valla gariban memur olduğum için cherokee den özellikle yakıt konusunda çok korkuyorum (birazda çok gezerim) onun için suzilere bakıyorum hep, fakat anlıyorum ki jeep çok farklı bir his suzi de memnuniyet jeep te aşk var sanki, yanılıyormuyum acaba..

abi çok güzel özetlemişsin olayı...gerçekten aşk var....Şöyle de birşey söyliyim.dün akşam şirketten arkadaşlarla yemeğe gittik. Yemekte bile bir an önce yemek bitsede dağılsak ben de arabamla eve dönme keyfini yaşasam diye sabırsızlandım...böle bişi bu araç...jeep o...

Aracınız hayırlı olsun, güle güle kullanın. Ayrıca İzmir grubuna hoşgeldiniz, aracınızla gezilere renk katacaksınız. :smiley: :smiley: Selamlar.

arkadaşlar aracı az önce bir arkadaşa verdim şirkete dönerken bende 2. araçla onu takip ettim gerçekten bu araç yollara çok yakışıyor. valla bana rahatsız diyebilirsiniz ama arac yolda giderken seyretmek valla başka bir zevk

berkkamu' Alıntı:
arkadaşlar aracı az önce bir arkadaşa verdim şirkete dönerken bende 2. araçla onu takip ettim gerçekten bu araç yollara çok yakışıyor. valla bana rahatsız diyebilirsiniz ama arac yolda giderken seyretmek valla başka bir zevk
Varya alemsin kardeşim..Aklıma neler gelmedi neler hehehe :smiley: neyse haklısın 2010 mod araç a değil bizim araçlara bakıyor insanlar..çok gösterişli devasa bir görüntü içinde vahşi bir güç ve süper bir konfor ..ben şimdi bir konu açıcam oraya dökülelim..:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,634
Kaydolan Son Üyemiz
nivacikadir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR