Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi
Alp bey
Çabanızı ve emeğininizin ürününü takdir ve keyifle izliyorum. Ama döner testere için aman dikkat derim. Eğer ufak parça kesecekseniz bir kazaya yol açabilir diye düşünüyorum. Genede bu aleti kullanan diğer arkadaşların fikirleri önemli...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)
Sayın Hocam;
Okula katkılarınızı keyıfle izliyorum. Görünen odur ki, bu katkılarınız devam ediyor ve edecek. Sizden istiramım, kaynak makinesini omuzunuza asarak çalışmayın. Olası bir kaçak durumunda( ki şantiye ortamında yüksek...
Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi
Yakın gelecekte enerji santrali yerine arabada üretilen bu enerjiyi kullanabilirz o zaman ... hımm güzel bir buluş.. dahice..
Tasarrufa zam geldi:-)))
kısa bir müddet sonra sanırm sistem tüketimi karşılayıp geriyede enerjı verecek:-))))))))))))))))))
Ynt: Vitara su içer mi ?
İki olasılık var;
1. radyotor kapagı uygun kapak değil yada yayı sertleşmiş.
2.kullanım esnasında içerde sıcaklıktan dolayı buhar( Bunabağlı olarak basınç) oluşmadı o nedenle kapak açıp içeri su bütünlemesi yapmadı.(İlk dolumdaki su araç ısınınca, içeri yerleştikten...
Ynt: Acil yardım havalı arb kilit komrasör susmuyor
:-)))))
Olacağına bakın...
Şaka bir yana her iki sorunda da kullanmanız gerektiğinde bu şekilde kullanımı size daha büyük sorunlar çıkartabilir. o nedenle bir an önce baktırmak vede bakılıncaya kadar da kullanmamak gerekir diye düşünüyorum.
Ynt: Acil yardım havalı arb kilit komrasör susmuyor
Görünen o ki sizin kompresörün çıkışında bulunan stop valfı diyeceğim valf arızalı. Bunu anlamanın yolu lastik sisiriken durması gereken basınca erişip erişmediğini kontrol edin, erişip geçiyorsa ve durmuyorsa(basınç) kesin bu valf arızalı...
Oo harika olmuş. Desenize simdi iş oldu... Eee şimdi basın filan peşinizde de koşar.. Artık ünlü olmaya hazırlanın.. Bu arada 1200 km giden meganıda merak etmedim değil. Hani şu %25 artış iile 1500 km menzile ulaşan...Esas merakım basit dört işlemde yapılan...
Ynt: Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi...
Taner bey;
Ne güzel sonunda resmini görmek.. Umarım arkası gelir. Zira umudu kesmiştim ben..
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
Rıza