Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Adil05 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,147
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 215,795
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

berkcantp' Alıntı:
Adil hocam, kolay gelsin karavan yapım sürecinde kolaylıklar dilerim.
Yoldan fırsat bulup, ancak sayfanın tamamını okuya bildim,
İlhan Bey teşekkür.Bugün taban döşemesine başladım.Bursa'da İmaj karavana uğradım,çok güzel tiyolar aldım.Yaptıkları karavanlar gerçekten mükemmel.Param olsa direkt onlara yaptırırdım.Bursa'lılar bu bakımdan çok şanslı.selamlar.

Etiketler

buralpdi' Alıntı:
ellerinize sağlık :smiley:
Teşekkürler Levent Bey.Boş zamanlarımda benim uğraşılarım da gördükleriniz.Doğa aşığıyım, o nedenle sizlerin arasındayım.Keşke yıllar önce sitenin farkına varabilseydim. 1982' den beri çadır hayatı yaşadım.Amma olsun şuan aranızdayım ya...

carpediem69' Alıntı:
Yüreğinizin büyüklüğü karşısında saygıyla eğiliyorum......
Kutluyorum sizi......
Süleyman Bey teşekkür ediyorum.Kahve hayatım yok.Ne yaparsak eşim ile beraber yapıyoruz.Sizlerin beğenilerini kazanmak çok mutlu bir olay.Sizler ki doğanın içinde, doğallığın farkında olan insanlarsınz.Tekrar teşekkürler.

Adil Bey, İmaj karavanıda bende 3-4 kez ziyaret ettim özellikle panelvan dönüşümlerinde en başarılı firma diyebilirim. Özellikle 15m3 PSA grubu araçlarda özel yaptırdığı gerek özgün su depoları gerekse kontra yerine kullandığı yan duvar panelleri işine gösterdiği saygının göstergeleri aşağıdaki linkte yeralan fima ürünlerini inceleyin bence ürünleri arasında sizin araca uygun kalite ve ebatta yan paneller bulabilirseniz ağırlık bakımından ciddi faydası olur diye düşünüyorum. Aydın Bey yaptığı araçlarda yan panelleri kendi özel kalıbı olan fiber plakalar kullanıyor.
Vaktiniz olursa Saly Karavana da uğrayın derim hernekadar adapazarlı üreticilere karşı olumsuz görüşler olsa da sahibi Erdal Bey'in fabrika bahçesinde sergilediği ürünleri görmekte fayda var .
Kalın sağlıcakla

http://www.alkocplastik.com/urunler.php?id=34&lang=tr

Adil05' Alıntı:
İlhan Bey teşekkür.Bugün taban döşemesine başladım.Bursa'da İmaj karavana uğradım,çok güzel tiyolar aldım.Yaptıkları karavanlar gerçekten mükemmel.Param olsa direkt onlara yaptırırdım.Bursa'lılar bu bakımdan çok şanslı.selamlar.
Adil hocam, orada olmak isterdim, Aydın bey karavan konusunda kendisini sürekli yenileyen bir imalatcı, umarım yapım sürecinize faydalı görüşme yapmışsınızdır.

süleyman Bey,imaj karavanı gezdim.Aydın Bey an
carpediem69' Alıntı:
Adil Bey, İmaj karavanıda bende 3-4 kez ziyaret ettim özellikle panelvan dönüşümlerinde en başarılı firma diyebilirim. Özellikle 15m3 PSA grubu araçlarda özel yaptırdığı gerek özgün su depoları gerekse kontra yerine kullandığı yan duvar panelleri işine gösterdiği saygının göstergeleri aşağıdaki linkte yeralan fima ürünlerini inceleyin bence ürünleri arasında sizin araca uygun kalite ve ebatta yan paneller bulabilirseniz ağırlık bakımından ciddi faydası olur diye düşünüyorum. Aydın Bey yaptığı araçlarda yan panelleri kendi özel kalıbı olan fiber plakalar kullanıyor.
Vaktiniz olursa Saly Karavana da uğrayın derim hernekadar adapazarlı üreticilere karşı olumsuz görüşler olsa da sahibi Erdal Bey'in fabrika bahçesinde sergilediği ürünleri görmekte fayda var .
Kalın sağlıcakla

[/quoteSüleyman Bey,İmaj karavana gittim.Aydın Bey anlayışlı bir arkadaş.Deposunu gezdirdi.Bütün gerekli eşyalar mükemmel.Her eşyanın karşılığı euro olarak.Benim bütçemi aşıyor.Fakat her eşya süper.En çok döküm olan yan panellere vuruldum.İşçilik dersen 4, 4 lük. mobilyada 16,18 lik marin kontraplak kullanılıyor.
Deforme olması çok zor.Ben de o nedenle yapıştırma, 18 lik masif paneller kullanacağım.Hem hafif hem de sağlam.Ben camları orijinal olarak ,Bursa'daki TRM otodan aldım.Oldukça hesaplı.Anlıycağınız zor bir yoldayım.Yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.Selamlar.

Sayın Hocam;
Okula katkılarınızı keyıfle izliyorum. Görünen odur ki, bu katkılarınız devam ediyor ve edecek. Sizden istiramım, kaynak makinesini omuzunuza asarak çalışmayın. Olası bir kaçak durumunda( ki şantiye ortamında yüksek olasılıkta)sizi çok zora sokar.
Yaptığınız katma değerler karşısında Türkiye Cumhuriyetinin bir ferdi olarak tekrar saygılarımı sunarım
Saygılarımla.
Rıza

Yaptığınız katma değerler karşısında Türkiye Cumhuriyetinin bir ferdi olarak tekrar saygılarımı sunarım
Saygılarımla.

Rıza Bey, uyarılarınız için teşekkürler.Dikkate alacağım.Kemal Beyin'de uyarısı olmuştu.Kaynak makinesini kamelyayı yapmak için almıştım ve o konuda bilgisizdim.Gerçi hala bir sürü bilgi noksanım var.Her konuda uyarılarınızı bekliyorum .Teşekkürler

Anaokulu olurda kümesi olmaz mı?

b1-02-12-2010.jpg

b10-02-12-2010.JPG

b11-02-12-2010.JPG

SAM_0992.JPG

SAM_4019.JPG

Yapmış olduğunuz bu güzel çalışmalar karşısında; şapka cıkartılır.
Tebrik ediyorum. SAYGILARIMLA

airboat' Alıntı:
Öğretmenler günümüz kutlu olsun

Emeğinize şapka çıkartılır.
Seyfettin Hocam,Ben de başta Başöğretmenim Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere şimdiden tüm emeğin liderleri ,öğretmenlerimin "Öğretmenler Günü'müzü" kutluyorum.Selamlar.

[/quoteSüleyman Bey,İmaj karavana gittim.Aydın Bey anlayışlı bir arkadaş.Deposunu gezdirdi.Bütün gerekli eşyalar mükemmel.Her eşyanın karşılığı euro olarak.Benim bütçemi aşıyor.Fakat her eşya süper.En çok döküm olan yan panellere vuruldum.İşçilik dersen 4, 4 lük. mobilyada 16,18 lik marin kontraplak kullanılıyor.
Deforme olması çok zor.Ben de o nedenle yapıştırma, 18 lik masif paneller kullanacağım.Hem hafif hem de sağlam.Ben camları orijinal olarak ,Bursa'daki TRM otodan aldım.Oldukça hesaplı.Anlıycağınız zor bir yoldayım.Yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.Selamlar.
[/quote]

Kesinlikle şuanda Aydın Bey özellikle camper konusunda sektörün en iyisi ,geçen ay bende iyice niyetlenip Aydın Bey'de mevcut boş arabalardan birine talip olup yaptırmayı düşünüyordum,ancak ortaya çıkan fatura beni fazlasıyla aşıyordu,başkasına yaptıracağım araçta hassasiyetlerime cevap veremiyebilir endişesiyle şimdilik ciğerci kedisi misali payıma yalanmak düşmüş durumda:smiley: Şimdilik uygun temiz bir araç denk gelirse alıp sonrasına bakarım modunda bekliyorum.....

Öğretmenlerin en büyük sermayesi"Çocuk Sevgisi" ÖĞRETMENLER GÜNÜMÜZE YAKLAŞIRKEN

SAM_1542.JPG

SAM_1086.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR