Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Adil05 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,147
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 215,798
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

Eğitimci,nin farkı nası cıkıyo gün yüzüne Öğretmenim ellerine sağlık.Ayrıca ilginize tekrar teşekkürler

Etiketler

TUGAY58' Alıntı:
Eğitimci,nin farkı nası cıkıyo gün yüzüne Öğretmenim ellerine sağlık.Ayrıca ilginize tekrar teşekkürler
Doğayı ve insanları çok seviyorum.Onu, Sizlere anlatmak için ne yapabilirim ki?Selamlar.

Şelalenin yapılışı.

7 Görüntü018.jpg

15 Görüntü020.jpg

Adil05' Alıntı:
Şelalenin yapılışı.

Örnek aile diye buna derim. Şelale yapmak deyince salt tasarımdan ibaret olduğunu düşünmüştüm. Siz işin ameleliği dahil her şeyi kendiniz yapmışsınız. Söylenecek tek şey kalıyor: Elleriniz dert görmesin.

Okul kamelyasız olmaz.Bu da hediye.Arkadaki arabam 77 DC 027. Kamelyanın üzerine rüzgar enerjisi ile elektrik üretmeyi düşünüyorum.Birilerinin bilgisine ihtiyacım var.

a1-08-12-2010 Kamelya'nın YapılışÃÂÂ

SAM_0075.JPG

SAM_0107.JPG

SAM_0355.JPG

Yusuf Aybek' Alıntı:
Fotoğrafı değiştim Adil abi ;)

Kamelya çok güzel olmuş ellerinize sağlık.
Beni üzmeyeceğini biliyordum.Yoksa teklif etmezdim.Teşekkürler. Okulun bahçesi ile daha süprizlerimiz var.Selamlar.

TA2RX' Alıntı:
Örnek aile diye buna derim. Şelale yapmak deyince salt tasarımdan ibaret olduğunu düşünmüştüm. Siz işin ameleliği dahil her şeyi kendiniz yapmışsınız. Söylenecek tek şey kalıyor: Elleriniz dert görmesin.
Teşekkür ederim.Ayrıca merdiven basamağı için de.Okul bahçesi ile daha süprizlerimiz var.Selamlar.

Yaptıklarınız için şapka çıkartıyorum!... :eek: :smiley:

Cavid Sezen

Yüreğinizin büyüklüğü karşısında saygıyla eğiliyorum......
Kutluyorum sizi......

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR