Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Adil05 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,147
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 215,863
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

Hocam kolay gelsin.Bende bir Simav'lı olarak
ilgiyle izliyorum sizi.Hayalimdeki karavanı yapıyorsunuz.Ayrıca tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorum.

Etiketler

gulceece' Alıntı:
Hocam kolay gelsin.Bende bir Simav'lı olarak
ilgiyle izliyorum sizi.Hayalimdeki karavanı yapıyorsunuz.Ayrıca tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorum.
Esas doğum yerim Amasya ,ama Simav'ı çok seviyorum.Selamlar.Teşekkür ederim.HErkes ducatoya sahip.İveco çok az. O nedenle işim çok zor.Kendi karavanını yapanların iyileri arasında olmak için çalışıyorum.Küçük yer olduğu için aradığımı bulamıyorum.

Adil hocam tente bu başlıkta, selamlar
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=51137.0

buralpdi' Alıntı:
Adil hocam tente bu başlıkta, selamlar
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=51137.0
Levent Bey,sizin tentenizle,Alenda nın tentesi çok farklı.Otentenin ucunda sarkan kısım"sanıyorum 40 cm var"yok.Benim beğendiğim tam kasetli,yanılıyormuyum?

benim gördüklerim.

ori_4a2c48fe-7870-4bce-aab8-cc6b0aaf11aa.jpg

ori_83966fb9-65c8-40ae-9730-be9d2752724b.jpg

ori_e733b7cb-ecee-47df-8482-ec1ec3ded467 (1).jpg

Adil05' Alıntı:
Levent Bey,sizin tentenizle,Alenda nın tentesi çok farklı.Otentenin ucunda sarkan kısım"sanıyorum 40 cm var"yok.Benim beğendiğim tam kasetli,yanılıyormuyum?

Adil hocam ben alendanın tentesini kullanıyorum, başlığın 5-6 sayfalarını okursanız açılmış ve kullanımı görülüyor
kasetli tenteler ağır oluyor, tabii bu tercih meselesi, selamlar

Adil öğretmenim sizlerin ve tüm eğitim emekcilerinin öğretmenler gününü kutlarım.

Sevgili hocam öğretmenler gününüz kutlu olsun sevgiler saygılar, burada yaptıklarınızı, ilgi ile takip ediyorum ellerinize sağlık.

Turan YÜCEL.

Turan YUCEL' Alıntı:
Sevgili hocam öğretmenler gününüz kutlu olsun sevgiler saygılar, burada yaptıklarınızı, ilgi ile takip ediyorum ellerinize sağlık.

Turan YÜCEL.

Turan Bey, teşekkür ediyorum.Nice güzel yıllarda beraber olmak dileğiyle.Selamlar.

mustang 68' Alıntı:
Adil öğretmenim sizlerin ve tüm eğitim emekcilerinin öğretmenler gününü kutlarım.
Sevgili Mustang,Birgün de olsa hatırlanmak insanın hoşuna gidiyor.Ben de tüm emekçi Öğretmen Arkadaşlarımın "Öğretmenler gününü kutluyorum.

buralpdi' Alıntı:
Adil hocam ben alendanın tentesini kullanıyorum, başlığın 5-6 sayfalarını okursanız açılmış ve kullanımı görülüyor
buralpdi' Alıntı:
Levet Bey ,Benimde sayfama aldığım, alendanın tam kasetli tentesi.Tenteyi benden daha iyi tanıdığınız için sordum.Alendayı aradım.Bugün arkadaşım maltepede bakacak.Benim merakım, yolda giderken ses yapmaması.Ağırlık farkı ne kadar? Selamlar.

Adil05' Alıntı:
benim gördüklerim.

Benim tente mağaza veya balkonlarda kullanılan türdendi.Oldukca ağırdı.
Ben de açma kollarını ve ön bölümde görülen ağırlığı çıkardım.Tahminen çıkarılan ağırlık 12/15 kg idi.
Levent'in örneğnde olduğu gibi ayaklar yaptım,bence güzel oldu.
Beğendiğiniz tentenin rüzgarlı havalarda parçalanmaya kadar gittiği deneyimli arkadaşlarca yazıldı.
Selamlar

Adil Bey,
Nezdinizde,aydınlık geleceğin rehberi ve minarı olan tüm öğretmenlerin gününü kutluyorum
saygılarımla

carpediem69' Alıntı:
Adil Bey,
Nezdinizde,aydınlık geleceğin rehberi ve minarı olan tüm öğretmenlerin gününü kutluyorum
saygılarımla
Çok teşekkür ediyorum.Beraberce nice güzel günlere.Selamlar.

airboat' Alıntı:
Benim tente mağaza veya balkonlarda kullanılan türdendi.Oldukca ağırdı.
Ben de açma kollarını ve ön bölümde görülen ağırlığı çıkardım.Tahminen çıkarılan ağırlık 12/15 kg idi.
Levent'in örneğnde olduğu gibi ayaklar yaptım,bence güzel oldu.
Beğendiğiniz tentenin rüzgarlı havalarda parçalanmaya kadar gittiği deneyimli arkadaşlarca yazıldı.
Selamlar
Teşekkürler Sevgili öğretmenim.Önce öğretmenler günümüzü kutlar,aydınlık günlere doğru mücadelemizin devamını diliyorum.Tente konusunda Levent Beyin fikrini kabüllenmiş oluyorum.Başta sizlerin uyarılarıyla güzele kavuşacağıma inanıyorum.Selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR