Esas doğum yerim Amasya ,ama Simav'ı çok seviyorum.Selamlar.Teşekkür ederim.HErkes ducatoya sahip.İveco çok az. O nedenle işim çok zor.Kendi karavanını yapanların iyileri arasında olmak için çalışıyorum.Küçük yer olduğu için aradığımı bulamıyorum.gulceece' Alıntı:Hocam kolay gelsin.Bende bir Simav'lı olarak
ilgiyle izliyorum sizi.Hayalimdeki karavanı yapıyorsunuz.Ayrıca tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorum.
Adil05' Alıntı:Öğretmenlerin en büyük sermayesi"Çocuk Sevgisi" ÖĞRETMENLER GÜNÜMÜZE YAKLAŞIRKEN
Levent Bey,sizin tentenizle,Alenda nın tentesi çok farklı.Otentenin ucunda sarkan kısım"sanıyorum 40 cm var"yok.Benim beğendiğim tam kasetli,yanılıyormuyum?buralpdi' Alıntı:Adil hocam tente bu başlıkta, selamlar
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=51137.0
Adil05' Alıntı:Levent Bey,sizin tentenizle,Alenda nın tentesi çok farklı.Otentenin ucunda sarkan kısım"sanıyorum 40 cm var"yok.Benim beğendiğim tam kasetli,yanılıyormuyum?
Turan YUCEL' Alıntı:Sevgili hocam öğretmenler gününüz kutlu olsun sevgiler saygılar, burada yaptıklarınızı, ilgi ile takip ediyorum ellerinize sağlık.
Turan YÜCEL.
Sevgili Mustang,Birgün de olsa hatırlanmak insanın hoşuna gidiyor.Ben de tüm emekçi Öğretmen Arkadaşlarımın "Öğretmenler gününü kutluyorum.mustang 68' Alıntı:Adil öğretmenim sizlerin ve tüm eğitim emekcilerinin öğretmenler gününü kutlarım.
buralpdi' Alıntı:Adil hocam ben alendanın tentesini kullanıyorum, başlığın 5-6 sayfalarını okursanız açılmış ve kullanımı görülüyor
kasetli tenteler ağır oluyor, tabii bu tercih meselesi, selamlar
Levet Bey ,Benimde sayfama aldığım, alendanın tam kasetli tentesi.Tenteyi benden daha iyi tanıdığınız için sordum.Alendayı aradım.Bugün arkadaşım maltepede bakacak.Benim merakım, yolda giderken ses yapmaması.Ağırlık farkı ne kadar? Selamlar.buralpdi' Alıntı:Adil hocam ben alendanın tentesini kullanıyorum, başlığın 5-6 sayfalarını okursanız açılmış ve kullanımı görülüyor
kasetli tenteler ağır oluyor, tabii bu tercih meselesi, selamlar
Adil05' Alıntı:benim gördüklerim.
Çok teşekkür ediyorum.Beraberce nice güzel günlere.Selamlar.carpediem69' Alıntı:Adil Bey,
Nezdinizde,aydınlık geleceğin rehberi ve minarı olan tüm öğretmenlerin gününü kutluyorum
saygılarımla
Teşekkürler Sevgili öğretmenim.Önce öğretmenler günümüzü kutlar,aydınlık günlere doğru mücadelemizin devamını diliyorum.Tente konusunda Levent Beyin fikrini kabüllenmiş oluyorum.Başta sizlerin uyarılarıyla güzele kavuşacağıma inanıyorum.Selamlar.airboat' Alıntı:Benim tente mağaza veya balkonlarda kullanılan türdendi.Oldukca ağırdı.
Ben de açma kollarını ve ön bölümde görülen ağırlığı çıkardım.Tahminen çıkarılan ağırlık 12/15 kg idi.
Levent'in örneğnde olduğu gibi ayaklar yaptım,bence güzel oldu.
Beğendiğiniz tentenin rüzgarlı havalarda parçalanmaya kadar gittiği deneyimli arkadaşlarca yazıldı.
Selamlar