Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Adil05 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,147
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 219,853
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

Bu arada seramızı da merak etmişsinizdir.Huma Hatun Anaokulu,Benim çalıştığım okul değil.Mahallemizin Devlet okulu.

1.a10-01-2011.jpg

Görüntü005.jpg

SAM_0096.JPG

SAM_0789.JPG

Etiketler

Aka' Alıntı:
Adil hoca karavan işini erteledi galiba..dört gözle bakıyoruz ama çiçek böcek gidiyor.

Aka haklı,çiçek böcek altına karavanı saklıyor ve "süpriz" yapacağını söylüyor.
Arada birde karavan çalışmalarını görsek fena olmaz,herhalde.
Fazla naz,aşık usandırır.

Malzeme alımıyla uğraşıyorum. Üçte ikisi tamamlandı. Çiçeksiz böceksiz yaşayamam. Varsa bahçeniz hemen geleyim. Ücreti bir sevgidir. Şimdilik Bununla yetinin. Haftaya bazı fotoğraflar gelebilir. Selamlar.

SAM_4438.JPG

Aman Adil öğretmenin sizlerin sık dokuması bizlerin daha,da bilinçli hareket etmemizi sağlıyo Ellerinize sağlık takip,deyiz...

Valla ben şu süpriz kısmını merak ettim, birşey tahmin ediyorum ama ... dur bakalım, inşallah hayrımıza olur..

Adil05' Alıntı:
Malzeme alımıyla uğraşıyorum. Üçte ikisi tamamlandı. Çiçeksiz böceksiz yaşayamam. Varsa bahçeniz hemen geleyim. Ücreti bir sevgidir. Şimdilik Bununla yetinin. Haftaya bazı fotoğraflar gelebilir. Selamlar.

Öğretmenim,
Dekopajın kablosunu gergin tutma,serbes olsun.
Ters tepebilir.

Dekopajın kablosunu gergin tutma,serbes olsun.
Ters tepebilir.
[/quote]
Seyfettin Hocam ,elektriği üçüncü kattan alıyorum.Uzatma kablosu 25 metre.Eklemek de istemedim.Selamlar.Apartmanda oturmanın dezavantajı.

Aka' Alıntı:
Valla ben şu süpriz kısmını merak ettim, birşey tahmin ediyorum ama ... dur bakalım, inşallah hayrımıza olur..
Kesinlikle.Ben dost edindiklerimi hiçbir zaman üzmedim.Selamlar.

Boşver hocam. Ne varsa çiçek-böcekte var. Zaten karavancılığın temel amacı çiçek-böceklere daha yakın olabilmek, onlarla daha fazla vakit geçirebilmek değilmi.

TA2RX' Alıntı:
Boşver hocam. Ne varsa çiçek-böcekte var. Zaten karavancılığın temel amacı çiçek-böceklere daha yakın olabilmek, onlarla daha fazla vakit geçirebilmek değilmi.
Bekir Bey teşekkür ederim.Kısa zamanda karavanla ilgili bir şey yapamayınca çicek ,böcek falan.Desteğinize teşekkürler.

Öğretmenim çiçekle,böcek aşkı ne söylenirki ( Doyulmaz ) seyrine dalınııııır gidilir.Birde 3.katdan elektrik alma işi sanırım atila abi bu işi öncelikle güneş panellerini yerleştirerek sistemi kurdu ordan rahatlıkla 220 alıp calışıyo diye biliyorum.tekrar kolay gelsin der saygılarımızı sunarız.. Tunay,Tugay

Tugay, hoca şimdi Bekir beyden de desteği buldu ya, tamam artık karavanlı sayfaları 1 yıl sonra görürüz diye düşünüyorum.

Bu gün karavanı yapmaya başladığımın 45 inci günü, bu güne kadar 3 defa evden elektrik aldım, 3.üncüsü de zaten bu gündü, istanbulun havası bugün kapalı ve şakır şakır yağmurluydu öğleden sonra aküler 12.3 v'a düşünce kablonun ucunu eve yolladım....45 günde toplam elde ettiğim ve harcadığım enerji 1150 amp...

Aka' Alıntı:
Tugay, hoca şimdi Bekir beyden de desteği buldu ya, tamam artık karavanlı sayfaları 1 yıl sonra görürüz diye düşünüyorum.
Olur mu benim liderim Sensin.Sayfama ilk giren. Unutur muyum?Teknik direktörüm Atila Bey.Tabi ki Bekir Beyde de kendimi görüyorum. Tugayın dediği gibi "ince eleyip sık dokuyor."Cavid Beyin soluğunu heran ensemde hisediyorum.Seyfettin Hocam dersen çocuğunu kollayan sert bir baba gibi arka tarafta.Gençler dersen"Yusuf ,Nabirsem,Tugay,Levent 1, Levent 2," hep takipteler.İlhan Hocam,İzmirli İsmail Bey telefonla neyi nereden alacağımı sorduğum insanlar.Bir sene sonraya karavan kalır mı?.İşin acemiliği bir yana ,bir çok konuda yardım aldığım teknik ustalar var.Onları ha deyince işin başına getiremiyorsun.Genede hedef mart başı.

TUGAY58' Alıntı:
Öğretmenim çiçekle,böcek aşkı ne söylenirki ( Doyulmaz ) seyrine dalınııııır gidilir.Birde 3.katdan elektrik alma işi sanırım atila abi bu işi öncelikle güneş panellerini yerleştirerek sistemi kurdu ordan rahatlıkla 220 alıp calışıyo diye biliyorum.tekrar kolay gelsin der saygılarımızı sunarız.. Tunay,Tugay
Paneller salı günü geliyor,Tente salı,camlar pazertesi takılıyor.Yoğun bir hafta olacak.Selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

Bu konuya bir cevap yazın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,856
Kayıtlı Üye Sayımız
166,651
Kaydolan Son Üyemiz
pradosuz

Çevrimiçi üyeler