Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alsedo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,225
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 255,025
Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Eski sistemdede gaz temizdi. Ancak yapı olarak farklılıklar vardı. Mesela çalkantı nedeniyle depodan bublere su gelmesi halinde bu bublerde kalıyordu ve bublerdeki suya karışarak temiz suyun daha çabuk kirlenmesine neden oluyordu.Şimdikinde depodan çalkantıyla gelen su birinci bublerde tutulup tekrar depoya gönderiliyor.İkinci bublerdeki gaz yıkama suyu böylece kirlenmiyor.

Etiketler

Marlon bey megane ile ilgili iletişim bilgilerine sitemizdeki refaranslar bölümünden ulaşabilirsiniz.
Dört işlemde yapılan hataları derken ? tam anlayamadım. Sistemdeki sorunlar görüldükçe bunlar çözmek için çalışıyoruz.Değişik tasarımlar deniyoruz vs.Sonuçtada bu aşamaya geldik.Sistem böylede kalmayacak dahada geliştirmek için çalışıyoruz.

şimdi arkadaşlar yazmıyayım yazmıyayım dedim ama dayanamadım öncelikle sitede yeniyim ama konuyla baya bi içli dışlıyım öncelikle merhabalar.kesinlikle bu dolandırıcılara inanmayın.ben bunlardan bizzat dedikleri şekilde aldım ve aracıma taktırdım sene 2011..bayilik falanda alıcaz tabi 6 kafadar gittik ankaraya yol otomotivde takıldı malzeme.bu arada betelguz arkadaşta tanır beni.neyse düştük biz yola benim araç bi depoyla 575 km yaparken bu aletle yaptı 600 km ..dedik bi yanlış vardır heralde bu arada 3.5 tanede kit aldık bayi açacaz ya.neyse arıyoruz yol otomotivi şöle yapın böle yapın yok olmadı.tabi bize beyenmezseniz 1 ayda göderin para iyade dediler.neyse dedik başka bi araca takalım şahine taktık fıs.dediler dizele takın jipe taktık yüzde 4 gibi bir tasarruf o da olmadı tabi diyolar yüzde 30 falan bu arada olmus 2 hafta neyse biz dedik vaz geçtik alın malzemenizi verin paramızı.neyse malzemeyi gönderdik e para işte yüzde 18 kdv kesicez e fatura kesmemiştiniz sonra göndeririz diye e tamam kes faturamızı gönder paramızı tabi malzemeyi alırken para peşin ama parayı geri alırken e sallıyalım bunları biraz dediler neyse biz zar zor paramızı kurtardık yüzde 18 eksik tabi..neyse bu işin peşini bırakmadım devam araştırmaya bir tane usta bulduk sakarya taraflarından adam harbi helal süt emmiş biri çıktı abicim dedi ben uzun süredir uğraşıyorum dediğin markayıda cyber enerji takip ediyorum ama ben daha araclara satışa başlamadım çünkü tüplerden motora asitli su kaçsa ne yaparım falan filan anlattı bu..bu arada herif 2 araba yemiş.aynı bunlar gibi yapan diyer bir arkadaşta izmitte olması lazım sıfır bi rabayı yemiş.demem o ki hepsi hikaye...tamam hidrojenle çalışan arabalar var ama bunlar hikaye..her türlü bu radan cevap veririm..betelguz arkadaşı aradık tabi bu olaylar olurken sustu kaldı arkadaşımız..bu arada bide malzemenin yanında motor koruyucu katkı satacaklardı sebeb onada cevapğ su işte motora hıdrojen zarar verebilir falan diye bi şeyler gvelemişlerdi.neyse arkadaşlar işin özü şu evet bu sistem var ama o bu sistem deil türkiyeye girmesi bence bi 50 yıl..

mrb arkadaşlar forumu dikkatle takip ediyorum son yorum çok ilginç nerdeyse sistemi sipariş edecektim fakat son yorum hele hele tecrübe olunca durdum

korsellx' Alıntı:
mrb arkadaşlar forumu dikkatle takip ediyorum son yorum çok ilginç nerdeyse sistemi sipariş edecektim fakat son yorum hele hele tecrübe olunca durdum

arkadasım bencede en dogrusu..

sıstemı forumda test eden ve tecrubelerını paylasan bırısı olarak tekrar soyluyorum.tasarruf varmı var.hemde oldukca ıyı.ama ne araca zararını bılebılıyoruz ne bır garantı var nede urunun arkasında durabılecek saglam bırısı.dolayısyla rısk cok yuksek.ne zamankı kurumsal bır fırma bu ısın montajını yapar garantısını verır.o zaman bu ıste varım.bence suan ıcın uzak durun..

Hücrenin içindeki sıvı metalleri eritebilecek güçte eğer gaz tam anlamı ile o asitli sıvı buharından arınmaz ise motorun bu eritici buhara çok dayanması mümkün değil.

Barış bey o eski günler oldukça geride kaldı. O eskiden 20-30 amper kullanımlar şuan tarih oldu. Sizin araçta yaşanan sorunlar güzel bir ders oldu çok çalıştık o sorunları tamamen çözdük. şuan 5 ila 10 amper (karşılaştırma açısından bilgi bir far ampulü yaklaşık 5 amper akım çeker) arası bir akımla iş çözülmüş durumda. o zaman sağladığınız %55 lik tasarruf şuanki sistemle %60 civarı rahat olacaktır.Ama siz ne olur ne olmaz kurumsal firmaların bu işe girmesini bekleyin :smiley: Giripte işi eline yüzüne bulaştırıp beceremeyip bırakmış biçok kurumsal firma var merak etmeyin.

Tasarrufa zam geldi:smiley:))
kısa bir müddet sonra sanırm sistem tüketimi karşılayıp geriyede enerjı verecek:smiley:)))))))))))))))))

Yakın gelecekte enerji santrali yerine arabada üretilen bu enerjiyi kullanabilirz o zaman ... hımm güzel bir buluş.. dahice..

betelguz bey benim arabam kia cerato 2004 model, 1600 cc ,benzin-lpg li, doch walve, 105 hp gücünde oksijen sensörlü ve benim aracımda bu cihaz tasarruf yapar ve güç artışı sağlarmı? bu model herhangi bir arabaya montaj yapıldımı böyle bir bilginiz varmı acaba ?

Korsellx arkadaşım aynı marka model araca uygulama olmadı.Lpg sisteminizin verimine bağlı olarak %20-30 aralığında tasarruf yapılabilir.Güç artışı bir miktar olur.

uzun süredir konudan uzak kalmıştım ama son yapılanlar ve yazılanlar ile bir kez daha takibe karar verdim.

bu cihazı yani hidrojen yakıt tasarruf sistemi ni kullanan arkadaşların görüşleri nelerdir? bilgileri olan arkadaşlarımız paylaşım yapsın lütfen

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri