Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tindersticks Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 393
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 85,881
Ynt: Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi...

Taner abi merhaba,

Tam orjinal görüntüsünde toplayacağım yazmıştınz ya, 1986 da panjurlar ve far çerçeveleri siyah olmuyor muydu acaba?

Güle güle binin

Etiketler

e hadi:smiley:
valla biz televizyoncuları geçtin yoldaş:smiley::smiley:
azzz sonra.. azz sonra bir gezginin doğuş hikayesi..
her gün sayfayı açıp bakıyorum, çok emek verdim.. artık güzel bir fotoyu hakettik..

ekte dev-gençli mehmet'in.(oğlum) fotosunu yolluyorum.
belki motive eder de iş hızlanır::smiley:)

ayfondan 745.jpg

zapatista' Alıntı:
e hadi:smiley:
valla biz televizyoncuları geçtin yoldaş:smiley: :smiley:
azzz sonra.. azz sonra bir gezginin doğuş hikayesi..
her gün sayfayı açıp bakıyorum, çok emek verdim.. artık güzel bir fotoyu hakettik..

ekte dev-gençli mehmet'in.(oğlum) fotosunu yolluyorum.
belki motive eder de iş hızlanır:

Vallaha ben de sıkıldım... Haklısınız.... Televizyoncular ustaların yanında solda sıfır kalır... En son fotodan sonra 1 haftalık işi kladı dedik ama 1.5 ay oldu.... Önümüzdeki hafta perşembe alamazsam benzin döküp yakıcam dedim.... Zira o hafta sonu kızımın mezuniyet gecesi var ve hanımefendi o geceye Defenderla gitmeyi çok istiyor....
Bu arada bir bebek giyim çekimi olursa mehmet'in kapısını çalarız... Fena şeker ve yakışıklı.....

tindersticks' Alıntı:
Arada sabrın bitip, umutların kırıldığı dönemler de oldu ama en sonunda zaman makinesi bizi 1986 ya geri götürmeyi başardı gibi....

1986 yı getirdiniz siz 2012 ye ama çok yorulmuşsunuz belli. bundan sonrasında inşallah dilediğiniz gibi keyifli olur.

Foto bekliyoruz yazmama gerek var mı :D

mrdnmz' Alıntı:
1986 yı getirdiniz siz 2012 ye ama çok yorulmuşsunuz belli. bundan sonrasında inşallah dilediğiniz gibi keyifli olur.

Foto bekliyoruz yazmama gerek var mı :D

Bu gün elektrikçide araba... Yarın pzt döşemeler takılacak... Salı son boya rötuşları... Çarşamba yol ve arazi tesltleri... Perşembe cuma teslim gibi... Cumartesi kızımın mezuniyetine umarım kocaoğlan götürecek bizi zira kızım bunu çok istiyor...

Foto yarım yamalak koymak istemedim bitti gibi...

Bitti... Yarın ya da pazar günü fotoğrafları yükleyeceğim....
Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum... Mehmet Usta ve tüm ekibi geç de olsa iyi iş çıkardılar...

Özellikle de buzdağının babası Sevgili Serkan'ın çok emeği geçti Kocaoğlanın bu şekilde çıkmasına....

Yarın navigasyon ve ses sistemi takılıp evin önüne park edecek Çok gezen gezgin Kocaoğlan...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR