Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tindersticks Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 393
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 85,876
Ynt: Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi...

nihayet ete kemiğe büründü.... Kaporta montajı neredeyse bitti... Kapılar takıldı... Ön panjur takılıyor.... Kaput takılacak yarın.....

IMG_6878.jpg

IMG_6875.jpg

IMG_6884.jpg

Sanırım artık gerçekten bir ay kaldı.....

Etiketler

tindersticks' Alıntı:
nihayet ete kemiğe büründü.... Kaporta montajı neredeyse bitti... Kapılar takıldı... Ön panjur takılıyor.... Kaput takılacak yarın.....

IMG_6878.jpg

IMG_6875.jpg

IMG_6884.jpg

Sanırım artık gerçekten bir ay kaldı.....

İşte Budur.....

konuya malesef bugün denk geldim ve 22 sayfanın tamamına yakınını okudum.
Siz ve ustalarınız harika bir iş çıkarmışsınız tebrik ederim
öncelikle sizin ve emeği geçen tüm arkadaşların eline, koluna emeğine ve özellikle kalbine (bunun için sağlam bir kalp şart sanırım) sağlık.
tam bir roman olmuş ama ben fotoromanı tercih ederdim :smiley:

karakeçi67' Alıntı:
konuya malesef bugün denk geldim ve 22 sayfanın tamamına yakınını okudum.
Siz ve ustalarınız harika bir iş çıkarmışsınız tebrik ederim
öncelikle sizin ve emeği geçen tüm arkadaşların eline, koluna emeğine ve özellikle kalbine (bunun için sağlam bir kalp şart sanırım) sağlık.
tam bir roman olmuş ama ben fotoromanı tercih ederdim :smiley:

Mayıs 15 de doğum gününü kutlayacağız bizim kocaoğlanın... Tam 1 yıl olacak bu sürecin başlaması.... Tüm ekip adına teşekkürünüzü kabul ediyorum.... Bu gerçekten bir yeniden doğuş hikayesi oldu.... Arada sabrın bitip, umutların kırıldığı dönemler de oldu ama en sonunda zaman makinesi bizi 1986 ya geri götürmeyi başardı gibi....

Taner bey;
Sonunda .....:smiley:) gözünüz aydın. Bu arada motor da değişti sanırm..
güle güle kullanın gerçekten kıvamında, şık olmuş..

Rıza

bekledik ama degdi vala:smiley:
yılan gibi olmuş yılan:smiley::smiley:
sağlıkla, hep gülerek kullan dostum:smiley:

Taner selam
canlısını ne zaman görelim
çok güzel olmuş , emeğinize sağlık

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR