Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tindersticks Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 393
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 85,881
Ynt: Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi...

kayalar oto' Alıntı:
uzun sürmüş ama defender için değer...

www.kayalaroto.com.tr
Sevgili Dostum, Ağabeyim Necati Kaya'nın bu arabada büyük emeği var...

Taklıdığım her yerde telefona sarılıp, vaktini aldığım başdanışmanımdır o....

Teşekkürler Necati Ağabeye ve tüm Kayalaroto ekibine....

Etiketler

Ne güzel bir Bülent Ortaçgil şarkısıdır "Pencere önü çiçeği"

DEFENDERIM.jpg

Taner bey;

Ne güzel sonunda resmini görmek.. Umarım arkası gelir. Zira umudu kesmiştim ben..
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

Rıza

Taner Bey

Eski resimler sitede gorunmuyor
Son halinin resimlerini atarsaniz iyi olur
Bu arada malum sitede ilaniniz gordum
Fiyat ilarak 35.0000 tl yazilmis
Simdi
Aslinda 55.000. Tl ancak 20 zararinami verilecek
Yoksa 35-20: 15.000 tl mi

Her sey gonlunuzce olsun

bkocoglu' Alıntı:
Taner Bey

Simdi

Her sey gonlunuzce olsun

Malum sitede son halinin resimleri var.... Daha fazlasını zaten almayı düşünen kişi geldiğinde canlısını görecektir... O kadar resimden, ve bu yazılanlardan araç hakkında fikir sahibi olamıyorsa paşa paşa binecek Doğan slxine...
Mantık örgünüzü anlayamadım... Neyin kafasıdır bu?
35-20:15 gibi bir soruyu cehaletinize veriyorum...
Hadi defenderdan anlamıyorsunuz, önünüzdeki ilanda ne yazdığını da mı anlayamıyorsunuz?
ilanın fiyat kısmında 35.000 Yazıyor....
Açıklamalarda aracın maliyeti 55.000 TL...
Başlıkta ise zararına satış...
Bütün bu yazanların gölgesinde sorduğunuz sorunun neden sorulduğunu, hele sorulmanın ötesinde 2. bir şıkkın varlığını benim aklım havsalım almıyor....

Eğer bu sayfayı okuyorsanız bir şekilde Defenderla ilgili birisisiniz... Bu performansta, ve özende toplanmış bir arabayı birisi 15.000 e gel sana vereyim dese ne düşünürsünüz? Düşünülecek tek şey Herhalde çalıntıdır (ki çalıntı bile olsa aksesuraları söker, kapısını tavanını parçalar yine o paradan çoka satarsınız)... Çalıntı araç da satılamayacağına göre? Circle... Fasit daire....

bkocoglu' Alıntı:
Tamamen haklisiniz

Ben yanlis yorumlamisim demek

Umarim 55000 tl eden gercek degerini bilen birisine gider
Saygilarimla

Eğer bir defenderı kafanıza göre, buna ben bineceğim diyerek topladıysanız harcanan paranın parasal karşılığını geri alma şansınız yoktur... Toplarken aldığınız keyifi ise kimse parayla pulla satın alamaz...

Bir önceki mesajda biraz sert olmuş olabilirim... Çünkü bu sayfada bu arabayı ne kadar aşkla ve şevkle topladığım aşikar....

bkocoglu' Alıntı:
Taner Bey

Simdi

Her sey gonlunuzce olsun

Saygıdeğer möderatörler;

bakınız Defender başlığı, aynı insan, aynı aylaycı yorumlar

bukadar sınırlarını zorlayan insan gömedim

özgür bir ülkede yaşıyoruz, isteyen istediği araca, istediği kadar para harcar, istediği paraya satar bu kimseyi ilgilendirmez.

Bülent bey gidin Anadolunuzla oynayın Defender başlığı size ağır geliyor kaldıramıyorsunuz

Taner bey tebrik ederim, çok uğraş verilmiş

Hayırlı satışlar diliyorum değerini bilen alır inşallah.

Taner bey bakınız Bülent beyin diğer bir sayfada yazdığına

Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=97546.120#ixzz2dcvxgv1y

zaferbager41' Alıntı:
Taner bey bakınız Bülent beyin diğer bir sayfada yazdığına

Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=97546.120#ixzz2dcvxgv1y

Zafer Hocam diğer başlıktaki yazıyı görmemişim uyardığınız için teşekkürler....

Evdeki hesap çarşıya uymadı diye bir şey vardır... Bizim ki de o durum... Oysa bir düştü Defender, gerçekleştirdim... Bu da bana yeter.... 2 yıl alıncaya kadar, 2 yıl toplayıncaya kadar 1 yıl da satıncaya kadr toplam 5 yıl harcadım... 20.000 zarar etsem ne olur? ayda 300 lira... Sigara parası.... Kattığı keyfi, yaşattığı mutluluğu, verdiği kafayı değil sigara, dünyanın en etkili uyuşturucusu (asla bu maddeleri övmüyor/tavsiye etmiyor/kınıyorum yanlış anlaşılmasın) veremez... Zararsızlığı da cabası....

tindersticks' Alıntı:
Zafer Hocam diğer başlıktaki yazıyı görmemişim uyardığınız için teşekkürler....

Evdeki hesap çarşıya uymadı diye bir şey vardır... Bizim ki de o durum... Oysa bir düştü Defender, gerçekleştirdim... Bu da bana yeter.... 2 yıl alıncaya kadar, 2 yıl toplayıncaya kadar 1 yıl da satıncaya kadr toplam 5 yıl harcadım... 20.000 zarar etsem ne olur? ayda 300 lira... Sigara parası.... Kattığı keyfi, yaşattığı mutluluğu, verdiği kafayı değil sigara, dünyanın en etkili uyuşturucusu (asla bu maddeleri övmüyor/tavsiye etmiyor/kınıyorum yanlış anlaşılmasın) veremez... Zararsızlığı da cabası....

Taner bey sonuna kadar katılıyorum size

İnsanlar klasik araçlar topluyor sizin yaptığınız masrafın kat, kat üstüne çıkıyor sadece garajda bakmak için binmeye kıyamıyor başına bir şey gelmesin diye

şimdi bunuda eleştirmek gerekiyormu

Sezin topladığınız Defender hergün kullanılabilir dağ bayır vs gezebilir sadece garajda durmak için yapılmamış kaldiki sadece garajda durmak için yapılmış olsa bile bu hiç kimseyi ilgilendirmez

Mödreratörlerden Bu şahsiyetin Defender başlıklarına yazı yazmasını engellemelerini istiyorum

Zafer hocam (hocasiniz herhalde yukarida boyle hitap edilmis hata varsa affedin)

Siz benimi takip ediyorsunuz.

Bu forum sayfalari herkesin hur bir sekilde goruslerini yazabildigi bir sanal alan
Buranin belli kurallari var ve bu kurallar zaten aciklamis
Ben sizin veya baska hic kimsenin sahsina bir laf etmedim
Sizde bir saplanti olusmus
Isiniz beni takip etmek
Siz defenderi seviyo olabilirsiniz , sizin sevginize nasil saygi ile bakacaksa karsi goruste olanlarinda o kadar saygi olmasa bile anlayisla bakilmasi lazim. Cagdaslik , demokratlik bunu gerektirir

Bu sayfalari acan degerli beyefendininde bu kadar hircinlasmasini anlamadim.
Kendisine basarili bir satis diliyorum

Eger modaratorler izin verirse bu defender konusunu ayri bir baslikta tartisabiliriz

Saygilarimla

bkocoglu' Alıntı:
Zafer hocam (hocasiniz herhalde yukarida boyle hitap edilmis hata varsa affedin)

Zafer gerçek hayatta hocamıdır değil midir bilemem...
Hocam içerisinde saygı barındıran bir hitap sözüdür... Karşısındakine seslenirken ''her ne kadar seni tanımasam da, yazdıklarından, tarzından, senden öğrenecek çok şeyim olduğunu düşünüyorum'' anlamı taşır...

Senin yazdıklarına yanıt verirken bırak hocam demeyi, bir hitap sözcüğü bile kullanma gereksinimi duymayışımı da okuyanların yorumuna bırakıyorum...

Mademki okuyanlarin yorumuna birakacagiz
Zafer bey ile tanismam, tanimam.
Ben defender konusunda goruslerimi aciklagim bir bolumde küt diye asagidaki cevabi yazdi.
13
LAND ROVER / Ynt: Defender Kazası
« : 17 Ağustos 2013, 19:15:28 »
Böyle vidyoları bunungibi hasetinden çatlayan şımarık, saygısız, ükela, emğe saygısı olmayan, terbiyesiz insanlar seyretmez

bunlara vidyo seyretmek yerine Defender aksıyla dövecen kafasını kıracan birdaha bakalım kimsenin işine, arabasına karışacakmış

anadol avatarlı herif sıkıntın varsa telefonum 0 532 594 3702 ara çözeyim sıkıntını böyle her konuya terbiyesizce yorum yapmayı bırak

Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?action=profile;u=27629;area=showposts;start=10#ixzz2ddReFTmo

Bunun yorumunuda degerli gezenbilircilere birakakalim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR