Arama sonuçlarınız

1. golhiat

Restorasyon bitti :)

Ynt: Restorasyon bitti :) bilgi için teşekkür ederim. araç henüz bende değil. ön araştırma yapıyorum sadece. 5-6 gün içinde başınızı ağrıtırım ama....

2. golhiat

Ynt: Restorasyon bitti :) senden güzel mi değil mi bilemem ama senden büyük olduğu kesin :)))
  3. golhiat

Ynt: Restorasyon bitti :) arkadaşlar 10 yaşından büyük araçlara kasko yapılmadığını öğrendim. yahu nedir durum?

4. golhiat

Gezenbilir Ankara Grubu

Ynt: Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu merhaba... adım mete. bir zj ile ilgili araştırma yaparken sitenizde buldum kendimi. sonrası da çorap söküğü gibi geldi. 73 ankara doğumluyum. etkinliklerinizi yakından takip ediyorum.
  5. golhiat

Ynt: Restorasyon bitti :) :)

6. golhiat

Ynt: Restorasyon bitti :) dur bir arayayım S60'ı almış mı :))))

7. golhiat

Ynt: Restorasyon bitti :) şu fotoları koyup durma olan var olmayan var bekleyen var alla allaaaaa
  8. golhiat

Ynt: Restorasyon bitti :) forum içinde yaşanan bu tatsız yazışmayı farkettiysem de elimden geldikçe görmezden gelmeyi ve keyifli konulardan bahsetmeye çalışıyorum. daha önce de söylediğim gibi bazen "görmezden gelinmeli." sonuçta belki iyi belki de art niyetle yazılmış belki de dikkat çekme...
  9. golhiat

Ynt: Restorasyon bitti :) yok efendim ne haddime, sadece yeni üyesi olduğum bir forumda yeni ve güzel dostluklara bir an önce adım atılması için gösterdiğim küçük bir ümit benimkisi. daha zj gelmedi bile o tarihe kadar gelmezse birinizin aracında "yancı" olurum o ayrı. öte yandan evet off...

10. golhiat

Ynt: Restorasyon bitti :) orası benim küçük cennetim. her sene 1 kere giderim. kafa dinlemek ve dinlenmek için ideal bir yer..

11. golhiat

Ynt: Restorasyon bitti :) çadır da mümkün ama taş evleri gördüğünde çadır sadece yük olarak kalacaktır bagajda...
  12. golhiat

Ynt: Restorasyon bitti :) http://www.hindibapansiyon.com.tr/ bir sakınca yoksa bu linkte azını görürsünüz.. yahu şu araç gelsin artık bana...

13. golhiat

Ynt: Restorasyon bitti :) en güzeli o sarsıntıdan sonra muhteşem bir doğa, yıldızlar, kamp ateşi ve uyumak için taş evler...
  14. golhiat

Ynt: Restorasyon bitti :) yol bozuk pansiyon muhteşem....
  15. golhiat

Ynt: Restorasyon bitti :) hatta baharda yedigöller parkuru ve hindiba pansiyonda konaklama...

16. golhiat

Ynt: Restorasyon bitti :) aracı alayım da rastlamayı beklemeden bir gc zj buluşması ayarlayalım sevinsin garibanlar... fabrikadan bu yana görüşemiyorlardır....
  17. golhiat

Ynt: Restorasyon bitti :) ankara küçük... araçlarda oldukça büyük...
  18. golhiat

Ynt: Restorasyon bitti :) erkek kadın ayrımına girdim direk renk değişimi başladı bende... yok erkeklerin dünyasıysa neden ben bir şey bilmiyorum? çaban bence heyecanınla birleşince bence güzel bir sonuç çıkmış ortaya. eline sağlık ve kesene bereket... öte yandan bence bu tür forumlar paylaşım...

19. golhiat

Ynt: Restorasyon bitti :) öte yandan heyecan ile açmış olduğun konuyu gereksizce doldurdum. özür dilerim.
  20. golhiat

Ynt: Restorasyon bitti :) akşam akşam rezil olduk valla....

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,649
Kaydolan Son Üyemiz
kendinibilmez

Çevrimiçi üyeler

Geri