Restorasyon bitti :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mjeliada Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 151
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,303

Etiketler

Ynt: Restorasyon bitti :smiley:

golhiat' Alıntı:
arkadaşlar 10 yaşından büyük araçlara kasko yapılmadığını öğrendim. yahu nedir durum?

doğrudur artık hasar prim dengelerini korumak isteyen şirketlerin son yıllarda yaptığı bir uygulama hatta daha ötesi bazısı 5 yaşından büyük araçlara bile kasko yapmıyor. benim acenteliğini yaptığım şirket böyle bir ayrım yapmıyor ancak yaş ne kadar büyürse aradaki katsayı da o kadar büyüyor. ve ek olarak 15 yaşını aşmış kaskolu araçların hasarlarında eskime payı da düşülüyor. 10 yaştan sonraki araçların primleri ne yazıkki biraz yüksek. ha yüksek demek aslında göreceli olarak yüksek. 2010 model 40.000 tl değerinde bir aracın kaskosu 1500 tl tutarken 1998 model 20.000 tl lik bir aracında kaskosu 1500 tl tutabiliyor aracın yasına marka modeline göre değişiyor ama genel durum böyle. benim 96 zj nin kaskosu 600-700 tl falan tutuyor tabi acente olduğum için ve hasarsızlık indirimim maksimuma ulaştığı için rakam bu kadar düşük. ayrıca benim poliçem muafiyetli. Benim için ufak tefek çizilmeydi göcüktü önemli değil ben kaskomu çalınırsa yanarsa ağır altından kalkılamayacak bir hasar olursa diye yapıyorum. ufak tefek hasarların peşine düşmeye kalksam seneye primim 2500 tl bile olur rahatlıkla. eğer merak ederseniz bana aracınızın plakasını tam tipini ve tckimlik numaranızı mesaj atın bakayım ne olabilir ne kadar olabilir alternatif bir poliçe nasıl yapılır diye siz değerlendirin.ama aracı eski olanlara kesin tavsiyem ufak tefek hasarlarda kaskounuzu bozmayın bozarsanız seneye rakam çok yükselir yükselirse kasko yapmazsınız yapmazsanız bi sonraki sene aracınızın başına büyük bir hasar geldiği zaman keşke dersiniz. işte ben keşke dememek için kasko yapıyorum.

bilgi için teşekkür ederim. araç henüz bende değil. ön araştırma yapıyorum sadece. 5-6 gün içinde başınızı ağrıtırım ama....

ict3055' Alıntı:
özel msg :D
Hızın için kutlarım abi tekrardan :D

tamam abicim en kısa zamanda gelcem zaten boluya rodaj için yol yapmam lazım belki bu haftasonu veya haftaya sticker da getircem. bi de hayırçarşısı için bi bagaj dolusu malzeme var ağzına kadar onları da getirmem gerek kargo için çok para istediler.

Alp kardeşim, müsaade ne demek abi demenizden mutlu olurum . Sizin gibi bilgili arkadaşlara saygı duymak bizim vazifemiz.

Ada kardeşim, detayları bilmeden dışarıdan bakan bir gözle mesajları okuduğum için tepkinizi yanlış anlamış olmamı umarım anlarsınız. Benden özür dilemenizi gerektirecek bir şey yok ortada. Ben sizi kıracak bir şey yazmış isem kusura bakmayın.

mertbirincioglu' Alıntı:
tamam abicim en kısa zamanda gelcem zaten boluya rodaj için yol yapmam lazım belki bu haftasonu veya haftaya sticker da getircem. bi de hayırçarşısı için bi bagaj dolusu malzeme var ağzına kadar onları da getirmem gerek kargo için çok para istediler.

Tamam abi, telefonum vardı sende...
Ararsın seni off road gezisine de getiririz hem gelmişken.
Senin araç hayır çarşısı üzerindeki otoparkta "Rodaj Dinlenme" salonunda bekler :D

mjeliada' Alıntı:
Emeği geçen herkese ; Şükrü Beye , Akgün ustaya , İstanbuldan desteğini esirgemeyen kafalarını şişirsemde beni dinleyen ; Hüseyin bey nam-ı diğer keyifadamı yada Hüsoff , lpgcilerin kralı ve en karizmatiği concrete yanii Güven Bey , çılgın ve hırslı ama işleri ters giden sigortacı Mert Birincioğlu , hepimizin yurisi s40euro yani Cem Burak Koçak ve bu işlerim için bana kredi sağlayan ..... ( reklam olmasın :D ) bankasınaa sonsuz teşekkür ederim :smiley:

Yeni görüyorum bu satırı.

Benimki sadece uzaktan laf ile destek. Teşekkürlük bir şey yapmadım yani...

Güle güle kullan.

Vergiler artmasın,

Yakıt fiyatı düşsün,

Araç arıza çıkarmasın,

Ya da ne olursa olsun ama keyifler kaçmasın. :smiley:

concrete' Alıntı:
Yeni görüyorum bu satırı.

Benimki sadece uzaktan laf ile destek. Teşekkürlük bir şey yapmadım yani...

Güle güle kullan.

Vergiler artmasın,

Yakıt fiyatı düşsün,

Araç arıza çıkarmasın,

Ya da ne olursa olsun ama keyifler kaçmasın. :smiley:

emin olun çok ley yaptınız :smiley: tekrar teşekkür ederim

mjeliada' Alıntı:
:smiley: 1 daha arabanın üstünde fotograf çektirmeyeceğim zj benden daha güzel :(

Ada hanım, öyle demeyin ::smiley:
işte altınızda ki Zj olunca sanırım böyle oluyor :p :p
Zj'nin güzelliğine güzellik katmışsınız diyelim ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,649
Kaydolan Son Üyemiz
kendinibilmez

Çevrimiçi üyeler

Geri