ttos' Alıntı:cosmussunuzaracınızı gule gule kullanın bide ben bi az bucuk masraf yapabilsem arac tam bir canavar olacak
![]()
golhiat' Alıntı:şu fotoları koyup durma olan var olmayan var bekleyen var alla allaaaaa
mjeliada' Alıntı:e al sende bir an önce![]()
golhiat' Alıntı:dur bir arayayım S60'ı almış mı)))
mjeliada' Alıntı:ZJ den inip s60 a binecekhazmetmesi zor olsa gerek
KLL' Alıntı:şu 21a diye gösterilen skyjacker amortisör gerçekten fark yapıyormu hareket halindeki direksiyonda. biraz daha ser olsa nefis olur direksiyon. birde nekadara aldınız?
golhiat' Alıntı:yok efendim ne haddime, sadece yeni üyesi olduğum bir forumda yeni ve güzel dostluklara bir an önce adım atılması için gösterdiğim küçük bir ümit benimkisi. daha zj gelmedi bile o tarihe kadar gelmezse birinizin aracında "yancı" olurum o ayrı.
öte yandan evet off road tadında. ancak başka bir tat da şu ki, stablize de olsa o yola girdiğinizde o ormanın eşsiz kokusu, derenin o baş şişiren akış sesi.
aracı boşverin yahu bir an önce bahar gelse de gitsek...
KLL' Alıntı:arka plandaki siyah zj nin pro comp jantları süpermiş.
direksiyon amortisörünü değiştirdim direksiyonun hissi hemen değiştir ve iyileşti. böylece ön düzen tamamlanmış oldu. bakalım hanım beğenecekmi bu sefer.
sıra diğer otomobilin ön takımında. yollara parça dayanmıyor yahu.
KLL' Alıntı:yeşil zj lerde turuncu sinyale bayılıyorumsöküp içini sirkeli sıcak suyla temizleyin dışınıda meguiars plastix polimer cilası ile parlatın yeni gibi olurlar.