Restorasyon bitti :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mjeliada Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 151
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,326
Ynt: Restorasyon bitti :smiley:

cosmussunuz :smiley: aracınızı gule gule kullanın bide ben bi az bucuk masraf yapabilsem arac tam bir canavar olacak ;)

Etiketler

ttos' Alıntı:
cosmussunuz :smiley: aracınızı gule gule kullanın bide ben bi az bucuk masraf yapabilsem arac tam bir canavar olacak ;)

:smiley: sağolun. Sizde yapın ama bence biraz masraf çünkü aracınız çok güzel

KLL' Alıntı:
şu 21a diye gösterilen skyjacker amortisör gerçekten fark yapıyormu hareket halindeki direksiyonda. biraz daha ser olsa nefis olur direksiyon. birde nekadara aldınız?

Ben 1 sene kadar önce Tar Oto Tarkan (İstanbul) abiden almıştım..
Açıkçası fiyatını tam hatırlamıyorum ama piyasadakilerden aşırı pahalı değildi...
Mail order ile kredi kartına taksit felanda yapıyor ayrıca...

Evet direksiyonu orjinale göre biraz sertleştiriyor ama bunun power sistemine ve bağlandığı yere bindireceği yükü gözardı etmemelisiniz...

Eğer 30 31 lastikten büyük takmayacaksanız zj' ye, ve çok hard off road yapmayacaksanız ben std ye yakın olanını seçmenizi öneririm....

5 yılda skyjacker hd bozulakça, hafif arazi şartlarında std veya muadili 4 yılda bozulacaktır....
Sertlik yüzünden diğer aksamlar bozulacağına bu daha çabuk eskisin diye düşünüyorum...

Tar Oto Tarkan abiyle görüşürseniz lütfen selamımı söyleyin...

golhiat' Alıntı:
yok efendim ne haddime, sadece yeni üyesi olduğum bir forumda yeni ve güzel dostluklara bir an önce adım atılması için gösterdiğim küçük bir ümit benimkisi. daha zj gelmedi bile o tarihe kadar gelmezse birinizin aracında "yancı" olurum o ayrı.
öte yandan evet off road tadında. ancak başka bir tat da şu ki, stablize de olsa o yola girdiğinizde o ormanın eşsiz kokusu, derenin o baş şişiren akış sesi.

aracı boşverin yahu bir an önce bahar gelse de gitsek...

misafirlik hiç sorun değil, aracınız olmasada bi şekilde hallolur...

off rod felan ayrı konu, doğa içinde olmak, o yollarda sürmek, oralarda gece geçirmek süper...

beyaz renkli 70 tl civarı olandan aldım az önce. meksikada üretilmiş bir mal. skyjacker çakması sanırım. fırsat olursa yerine uygulayacağım. farikasyon olandan kalın bir amortisör. araçta 30 inç teker var.

eveeet bir foto daha :smiley:
[attachment=1]

280220111777.jpg

arka plandaki siyah zj nin pro comp jantları süpermiş.

direksiyon amortisörünü değiştirdim direksiyonun hissi hemen değiştir ve iyileşti. böylece ön düzen tamamlanmış oldu. bakalım hanım beğenecekmi bu sefer.

sıra diğer otomobilin ön takımında. yollara parça dayanmıyor yahu.

KLL' Alıntı:
arka plandaki siyah zj nin pro comp jantları süpermiş.

direksiyon amortisörünü değiştirdim direksiyonun hissi hemen değiştir ve iyileşti. böylece ön düzen tamamlanmış oldu. bakalım hanım beğenecekmi bu sefer.

sıra diğer otomobilin ön takımında. yollara parça dayanmıyor yahu.

aşkolsun insan bir iltifat eder :( ayrıca eve procomplar da güzel..

yeşil zj lerde turuncu sinyale bayılıyorum :smiley: söküp içini sirkeli sıcak suyla temizleyin dışınıda meguiars plastix polimer cilası ile parlatın yeni gibi olurlar.

KLL' Alıntı:
yeşil zj lerde turuncu sinyale bayılıyorum :smiley: söküp içini sirkeli sıcak suyla temizleyin dışınıda meguiars plastix polimer cilası ile parlatın yeni gibi olurlar.

:smiley: 1 daha arabanın üstünde fotograf çektirmeyeceğim zj benden daha güzel :(

hahaha ;D
Ne yazık ki bu forumdakilerin çoğu,
Araçlarla Bayanlar arasında bir tercih kullanması gerekse
Araçları seçeceklerdir :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,649
Kaydolan Son Üyemiz
kendinibilmez

Çevrimiçi üyeler

Geri