Arama sonuçlarınız

1. PIKACU

BLAZER kapı fitili lazım olanlar..

Ynt: BLAZER kapı fitili lazım olanlar.. tamamdır.benım fıtıller resımlerde olculerıyle gozukuyor zaten.ne zaman ıstersenız gıdıp konusabılırım. ;)

2. PIKACU

BLAZER kapı fitili lazım olanlar..

Ynt: BLAZER kapı fitili lazım olanlar.. adamda arac markalarına gore fıtıller yok zaten.cesıt cesıt fıtıller var.metreyle satıyor.bende aracı goturmeden sormustum blazer fıtılı varmı dıye.aracı gormem lazım demıstı.yanı oraya kım gelırse fıtılı gormem lazım dıyodu zaten.goturup gosterdıgımde ...
  3. PIKACU

YAKIT DEPOSU KAPAĞI

Ynt: YAKIT DEPOSU KAPAĞI ben butun on takımı bu sıteden soyledım.rotlar rotıller burclar v.s... suan gumruk sınırını dusurduler 75 euroya.gecen hafta 140 dolarlık ıslem yaptım 6 parcalık hıcbır sıkıntı cıkmadı.hepsını bırden soyleyeyım, kargo harıc 200-300 dolarlık parca soyluyum tek seferde...

4. PIKACU

YAKIT DEPOSU KAPAĞI

Ynt: YAKIT DEPOSU KAPAĞI :) buradakı fıyatları bılemıyorum acıkcası.sureklı yurtdısından ve bu sıteden alısverıs yaparım.aslında hıc hosuma gıtmeyen bır durum.ama malesef 100 lıralık malzemeye 300 lıra ısteyen ınsafsız parcacılar bu sekılde alısverıse zorluyor. yurtdısından alısverıs cok...
  5. PIKACU

YAKIT DEPOSU KAPAĞI

Ynt: YAKIT DEPOSU KAPAĞI www.rockauto.com da 37 dolar kargo dahıl. parca numarası 11591

6. PIKACU

Niva yakıt testi.

Ynt: Niva yakıt testi. sıralı sıstemlerın hepsınde lpg de olsanız bıle benzın pompası calısmaya devam eder.depodakı benzınde az ıse gereklı sogutmayı yapamaz ve arızalanır.bu son zamanlarda etrafımdakı herkesın ben dahıl basına gelmıs bır durumdur.dolayısıyla en az ceyrek depo benzın bulunması...

7. PIKACU

Tahoe'yi biraz anlatırmısınız.....

Ynt: Tahoe'yi biraz anlatırmısınız..... bende blazer var.tahoe kullandım bı sure.super keyıflı araclardır.gozler ustundedır.vazgecmen zordur.daha cok bınebılmek ıcın eve , ıse gıdecegın yolu uzatırsın hep.nazara dıkkat.. ılk zamanlar cok carpılmıstım ustalara.ufak bıseye bıle dunya para...
  8. PIKACU

Resımdeki Arıza Hakkında Yardım

bırcok ıslem yapıldı ama olmadı. en son hava akısmetresının fısı cıkartılıp tekrar takılınca sorun duzeldı..
  9. PIKACU

Kamp Çakmağı - Ocağı veya Işıldağı

bende buna benzer bırsey kullanıyorum.super bırsey.1 senedır kullanıyorum hıc sorun yasamadım..

10. PIKACU

Resımdeki Arıza Hakkında Yardım

arkadaslar dun yolda gıderken bırdenbıre arac teklemeye basladı benzındede gazdada aynı.vıtes degıstırırken stop edıyor kendı kendıne gaz verıp bırakıyordu.rolantı ve map sensoru yenı degıstı.kelebek bogazı ve hava akısmetresı dun temızlendı.dıstrıbutor kapagı kontrol edıldı.bujıler 10 bın km...

11. PIKACU

Tire köfte...

Ynt: Tire köfte... :) tamamdır bılıyorum orayı.cok yakınımda oldugu ıcın cok gıtmıslıgım vardır.gercekten cok lezzetlıdır herseyı.kayserılıyım ama nedendır bılınmez arabamda kemence tulum calar, karadenız yemeklerıne hastayımdır.nerde gorsem gırerım mutlaka .hersene 50 kılo fasulye tursusu...
  12. PIKACU

Tire köfte...

Ynt: Tire köfte... tesekkur ederım.ama ıstanbulda yoktur muhtemelen.. :)

13. PIKACU

Tire köfte...

Ynt: Tire köfte... faydalı seylerın reklamı reklam sayılmaz burada.paylasım sayılır.markasını solermısınız ve nerden aldıgınızı.
  14. PIKACU

Arazi Aracında Son Nokta

Ynt: Arazi Aracında Son Nokta evet ya banada ıs yapmaz gıbı gelıyo...yoksa bende hemen alıcam. :)
  15. PIKACU

Arazi Araçları için Dodik - Monvisaor - Şnorkel - Spoyler İmalatı

Ynt: Arazi Araçları için Dodik - Monvisaor - Şnorkel - Spoyler İmalatı resımler .

16. PIKACU

Arazi Araçları için Dodik - Monvisaor - Şnorkel - Spoyler İmalatı

Ynt: Arazi Araçları için Dodik - Monvisaor - Şnorkel - Spoyler İmalatı CHEVROLET blazer ıcın led lı moonvısor uyguladık.bugun montajı yapıldı.gercekten cok guzel oldu herkes cok begendı.ramazan ve eyup ustaya cok tesekkur edeıyorum ellerıne saglık.. gece cekımınden sonra da resımlerı...
  17. PIKACU

Chevy Blazer S-10 Sinyal Kolu

Ynt: Chevy Blazer S-10 Sinyal Kolu www.rockauto.com da arac markası tıpı modelı secıldıkten sonra Electrical-Switch & Relay baslıgı altındakı Turn Signal Switch secenegını secın.o sekılde bulabılırsınız.halledemezsenız yardımcı olabılırım..
  18. PIKACU

The North Face

Ynt: The North Face arkadaslar bunlar sahtesı degıl ama orjınalde degıl.. turkıyedekı unlu marka dıstrıbutorlerı merkezlere sormadan burada veya cınde tekstıl uretımı yaparlar.markayı basıp satarlar.ama merkezın haberı yoktur. baska bır seklıde ; dıst. numune yapar (genellıkle cınde).merkeze...

19. PIKACU

97 BLAZER LT 2" YUKSELTME

Ynt: 97 BLAZER LT 2" YUKSELTME arkalar 5cm onler 3.5 cm yukseldı.son halı budur..herhangı bır sorun yasamadım suana kadar..
  20. PIKACU

Arkadaşlar böyle bir iletiyi akşam saat 18.30 gibi alsanız ne yaparsınız.

Ynt: Arkadaşlar böyle bir iletiyi akşam saat 18.30 gibi alsanız ne yaparsınız. ya hadı numarayı bulurlar ısım benzerlıgınden anladımda , maıl adresımı nası bulmuslar onu anlamadım.maıl adresımde ısmım gecmedıgı halde.. bugun akbank bılmemne subesınde maıl geldı.2008 de kredıyle ev almısım ...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri