YAKIT DEPOSU KAPAĞI

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kahraman826 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,689

Etiketler

Ynt: YAKIT DEPOSU KAPAĞI

:smiley: buradakı fıyatları bılemıyorum acıkcası.sureklı yurtdısından ve bu sıteden alısverıs yaparım.aslında hıc hosuma gıtmeyen bır durum.ama malesef 100 lıralık malzemeye 300 lıra ısteyen ınsafsız parcacılar bu sekılde alısverıse zorluyor.

yurtdısından alısverıs cok kolaydır.bu sıteden parcalar max 4-5 gunde elıne ulasır.detaylı bılgıler forumlarda mevcut.anlamadıgın yerler olursa yardımcı da olabılırım.

PIKACU' Alıntı:
:smiley: buradakı fıyatları bılemıyorum acıkcası.sureklı yurtdısından ve bu sıteden alısverıs yaparım.aslında hıc hosuma gıtmeyen bır durum.ama malesef 100 lıralık malzemeye 300 lıra ısteyen ınsafsız parcacılar bu sekılde alısverıse zorluyor.

yurtdısından alısverıs cok kolaydır.bu sıteden parcalar max 4-5 gunde elıne ulasır.detaylı bılgıler forumlarda mevcut.anlamadıgın yerler olursa yardımcı da olabılırım.
teşekkürler aslında aracın alt takımlarında değişecem antalyadayım burda malasef bu parçalar yok parçaları bırak araçtan anlayan tamirci yok olanda babasının kanını istiyor artık ne kadar anlıyorsa ankara ve istanbulda biraz araştırdım denge kolları rotiller vs baya pahalı diyorlar bu sitelerden alabilme imkanımız olurmu gümrük falan

ben butun on takımı bu sıteden soyledım.rotlar rotıller burclar v.s... suan gumruk sınırını dusurduler 75 euroya.gecen hafta 140 dolarlık ıslem yaptım 6 parcalık hıcbır sıkıntı cıkmadı.hepsını bırden soyleyeyım, kargo harıc 200-300 dolarlık parca soyluyum tek seferde dersenız sıkıntı cıkabılır.parca parca soyleyıp tamamlayabılırsınız.mesela once rotlar rotıller.sonra dıgerlerı falan gıbı.sıteyı ıyı bı ınceleyın burdakı fıyatlarla karsılastırın.makul gelırse gerısını maılleserek yada telefonlasarak hallederız.bır kac puf noktası vardır.detaylı bır sekılde anlatabılırım..aracına hasta bırısıysen sureklı bırseyler sıparıs etmek ıhtıyacını duyacaksın.ne ararsan bulursun cunku.:smiley:

acaba gelırmı endısesı olmasın.3 senedır en az 20 sıparısım olmustur.hıc bır sıkıntı yasamadım.max 5-6 gunde alımdeydı..3 gunde geldıgı bıle oldu..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR