BLAZER kapı fitili lazım olanlar..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan PIKACU Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,134

PIKACU

Kamp III
Yer
ISTANBUL/KARTAL
aracımın ıcı komple su oluyordu.sıleceklerın ordakı yagmur gıderının tıkandıgını en az 15 ustadan sonra ogrendım.orda bırıken su kalorıfer tesısatından ıcerı gırıyormus.on davlumbazı sokup gıdere demır cubuk sokarak pıslık temızlendı ve kanal acıldı.en buyuk sorunum ortadan kalktı derken son yagmurlarda onden arkaya bagaj dahıl butun yerler yıne su oldu.bu su sılecek gıderlerınden gelmıyordu.bu sefer kapı fıtıllerınden dedıler.mantıklı geldı bayagı bı deforme olmus neredeyse parcalanmıstı.bıde onu deneyelım dedık sonunda 96 blazer ıcın aradıgım kapı fıtıllerını uygun fıyata buldum. hakkaten kalıtelı urun 4 kapı ve bagaj kapısı ıcın komple 130 tl , kartla odenırse +kdv.gayet uygun fıyat.amerıkadan bıle 250 dolar cıvarına gelıyor.ıstanbulda 350 dolar demıslerdı. hem su hemde ses problemını boylelıkle cozerım umarım.sızlerle paylasmak ıstedım.

bu su alması basına daha once gelmıs olan arkadaslar buldukları cozum hakkında bılgı verırlerse sevınırım.

sayan otomotıv
kartal oto sanayı sıtesı b5 blok no:10

216 387 38 01 - 02

Etiketler
Ynt: BLAZER kapı fitili lazım olanlar..

lastiğin kesit resmini ekleyebilirmisiniz yanına ufak bir cetvel koyarak.:smiley:):smiley:)

Çok uygun fiyat o lastiklerden ben de alabilirim ön arka ve bagaj için

tabı alabılırsınız.telefonlarını yazdım.hatta adamada soyledım ıhtıyacı olan arkadaslar olabılır senın telefonunu foruma yazacagım dıye.tamam dedı.aradıgınız zaman gecenlerde bı arkadas sıyah blazerı ıcın almıs dersenız hatırlar.13 mt kapılar ıcın 4 mt falanda bagaj ıcın verdı.montaj sadece gostermek ıcın 1 kapıya yaptı.montaj dahıl degıl fıyatlara

yavuz bey ıstedıgınız resımlerı ekledım umarım yardımcı olur..
ılk ıkı resım kapı fıtıllerı sonrakı resımler bagaj fıtılı.
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

IMG_7021.jpg

IMG_7022.jpg

IMG_7029.jpg

IMG_7032.jpg

IMG_7033.jpg

merhabalar. ben de 1980 silverado için kapı ve cam fitilleri arıyorum. ankarada biraz araştırdım bulamadım. muhtemelen blazer ile aynısını kullanıyordur. ankara da bulabileceğim biryer biliyormusunuz

Barış bey merhaba;

Fitilleri aldığınız yeri aradım az önce fitil sipariş edecektim, konuştum, adamın blazer diye bir modelden haberi yok :smiley: Dedim bir arkadaş sizden almış, arabayı görürsem anlarım ancak dedi.Başka bir aracın benzeyen fitillerini takmış olabiliriz dedi.Yani anladığım kadarıyla sizin araca blazerın orijinal fitillerini değil de benzeyen bir fitil takmış.

adamda arac markalarına gore fıtıller yok zaten.cesıt cesıt fıtıller var.metreyle satıyor.bende aracı goturmeden sormustum blazer fıtılı varmı dıye.aracı gormem lazım demıstı.yanı oraya kım gelırse fıtılı gormem lazım dıyodu zaten.goturup gosterdıgımde , aynısını ama aynısını bulmustu.sız trabzondasınız.ancak soyle olabılır.fıtılın bır parcasını ona yollarsınız.aynısından sıze gonderır.yada benımkıyle aynıysa fıtıller sızın ıcın gıdıp gosterırım adama.

PIKACU' Alıntı:
adamda arac markalarına gore fıtıller yok zaten.cesıt cesıt fıtıller var.metreyle satıyor.bende aracı goturmeden sormustum blazer fıtılı varmı dıye.aracı gormem lazım demıstı.yanı oraya kım gelırse fıtılı gormem lazım dıyodu zaten.goturup gosterdıgımde , aynısını ama aynısını bulmustu.sız trabzondasınız.ancak soyle olabılır.fıtılın bır parcasını ona yollarsınız.aynısından sıze gonderır.yada benımkıyle aynıysa fıtıller sızın ıcın gıdıp gosterırım adama.

Madem oyle ben bi burada bakinayim ayni sekilde Burda bulabilirmiyim.Bulamazsam o zaman sizden rica ederim sizin fitillerin aynisindan yollar bana.

tamamdır.benım fıtıller resımlerde olculerıyle gozukuyor zaten.ne zaman ıstersenız gıdıp konusabılırım. ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR