PIKACU
Kamp III
aracımın ıcı komple su oluyordu.sıleceklerın ordakı yagmur gıderının tıkandıgını en az 15 ustadan sonra ogrendım.orda bırıken su kalorıfer tesısatından ıcerı gırıyormus.on davlumbazı sokup gıdere demır cubuk sokarak pıslık temızlendı ve kanal acıldı.en buyuk sorunum ortadan kalktı derken son yagmurlarda onden arkaya bagaj dahıl butun yerler yıne su oldu.bu su sılecek gıderlerınden gelmıyordu.bu sefer kapı fıtıllerınden dedıler.mantıklı geldı bayagı bı deforme olmus neredeyse parcalanmıstı.bıde onu deneyelım dedık sonunda 96 blazer ıcın aradıgım kapı fıtıllerını uygun fıyata buldum. hakkaten kalıtelı urun 4 kapı ve bagaj kapısı ıcın komple 130 tl , kartla odenırse +kdv.gayet uygun fıyat.amerıkadan bıle 250 dolar cıvarına gelıyor.ıstanbulda 350 dolar demıslerdı. hem su hemde ses problemını boylelıkle cozerım umarım.sızlerle paylasmak ıstedım.
bu su alması basına daha once gelmıs olan arkadaslar buldukları cozum hakkında bılgı verırlerse sevınırım.
sayan otomotıv
kartal oto sanayı sıtesı b5 blok no:10
216 387 38 01 - 02
bu su alması basına daha once gelmıs olan arkadaslar buldukları cozum hakkında bılgı verırlerse sevınırım.
sayan otomotıv
kartal oto sanayı sıtesı b5 blok no:10
216 387 38 01 - 02