Tahoe'yi biraz anlatırmısınız.....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gasılıst Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,738

gasılıst

Yeni Üye
Selamlar 96 yada 97 3 kapı bir taheo almayı düşünüyorum. şehir içi kullanıcam araziye çıkmıcam nasıl bir araçtır parçası? servisi? masrafı? yakıtı? kronik bi arızası varmı? İlk arabam olucak kısmet olursa duruşuyla kükremesiyle hayran olduğum bir araç tavsiyelerinize önerilerinize bilgilerinize gerçekten ihtiyacım var.
herkese saygılar..

Etiketler
Ynt: Tahoe'yi biraz anlatırmısınız.....

Sürüşü çok keyifli bir araç.
Temiz diye alsanız da servislerin gaddarlığından sahipleri bakımı hep biraz eksik yaptırıyorlar,aldın mı şaşırıp kalıyorsun.İyi bir ustanız vaktiniz ve biraz da paraızn varsa keyifle binebilirsiniz

İran rumuzlu erşat abi bana msj atmıştı taho ustası var numarasını verebilirim diye. Abi Ben sana msj atamadım ustanın telefonunu verebiirsen çok iyi olur bende taho buldum 2 tane pazarlık halindeyim iyi bir ustanın gerçekten faydası olur bende ankarada buldum bir tane ama senin tavsiye ettiğin usta daha kıymetli benim için

Tahoe anlatmakla bitmeyecek bir araçtır.

97 modelini 2 yıl kullandım ama çok temiz bir tahoe değildi o yüzden satmak zorunda kaldım. Tahoe dan sonra birçok araç alıp sattım şu anki aracım dahil ( çok memnun olsam da p38 imden) hiç bir araç bana tahoeda aldığım zevki veremedi. Türkiyede temizini bulmak çok çok zor, bulabilsem düşünmeden alacağım tek araç.

taho anlatılmaz yaşanır. arazide bi tarafı kırıldımı çıktımı derdi olmaz. çok sağlam araçlardır. tavsiye ederim.

bende blazer var.tahoe kullandım bı sure.super keyıflı araclardır.gozler ustundedır.vazgecmen zordur.daha cok bınebılmek ıcın eve , ıse gıdecegın yolu uzatırsın hep.nazara dıkkat..

ılk zamanlar cok carpılmıstım ustalara.ufak bıseye bıle dunya para ısteyıp ''amerıkan aracı abı bunlar'' derlerdı.bende kabullenırdım malesef.alırsan sana sımdıden tavsıyem kesınlıkle parca konusunu kendın hallet sadece ıscılık konus ustanla.ve yerlı bır aracın ıscılıgı neyse onu ver.
parca konusuna gelınce..

www.rockauto.com butun parcalarını buradan cok ucuza temın edebılırsın.4-5 gunde kargo evınde.bıraz yurtdısı alısverıs tecruben varsa cok kolay cozersın ısı.takılırsan da herturlu yardımcı olabılırım.sımdıden hayırlı olsun..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR