Arama sonuçlarınız

1. Z

5,9 Almak İstiyorum Tavsiyeleriniz Nelerdir.?

Ynt: 5,9 Almak İstiyorum Tavsiyeleriniz Nelerdir.? İlk mesajımı okursanız siz daha söylemeden ben söylemiştim :)Çapı aynı olduktan sonra marka farketmez tamir yoluna gitmeyin sonuç alamazsınız.

2. Z

Ynt: 5,9 Almak İstiyorum Tavsiyeleriniz Nelerdir.? İşallah öyle olur diim öleyse..
  3. Z

Ynt: 5,9 Almak İstiyorum Tavsiyeleriniz Nelerdir.? Hep olur ya nie bana haber vermedin şurada daha temizi daha ucuzu vardı alırdık sana diyen birileri çıkar aldıktan sonra.Daha önce dediğim gibi araç temizmiş km si biraz yüksek ama pahalı değil.Lpg de fiyatın içinde olsaymış tadından...

4. Z

Ynt: 5,9 Almak İstiyorum Tavsiyeleriniz Nelerdir.? Hayırlı olsun.Güle güle kullanın iyi günlerde.Selamlar..
  5. Z

Ynt: 5,9 Almak İstiyorum Tavsiyeleriniz Nelerdir.? Hayırlı olsun diyelim.Zaten 5.2 kullanan biri olarak aracı tanıyorsunuz.Farklı olarak tavsiye edeceğim birşey yok.Güle güle kullanın diyelim.Fiyat olarak özel değilse kaça anlaştınız ??

6. Z

Ynt: 5,9 Almak İstiyorum Tavsiyeleriniz Nelerdir.? Daha evvel kullandığım 5.2 de brc marka kit kullanıyordum.Bir sıkıntı yaşamadım şu an ise 5.9 da tartarini marka kit var.Ben gayet memnunum herhangi bi sıkıntı yaşamadım bu güne kadar.Şehiriçi yakıt konusuna gelince galiba şehiriçinden...

7. Z

Ynt: 5,9 Almak İstiyorum Tavsiyeleriniz Nelerdir.? Zj ye göre %10-15 fazla yakması sorun değil diyorsanız.Geriye hiçbir soru işareti kalmıyor bence.Yani 5.2 zj ile arasında bana sorarsanız dünya kadar fark var cunku iki versiyonu da 2 şer sene kullandım.5.9 ile devam ediyorum.Kilometresinin...
  8. Z

AT lastik kullananlar

Ynt: AT lastik kullananlar Bende dah evvel benzer beklentilerle lastik almıştım.Bana sorarsanız bu tip lastiklerde fren mesafesi de çok onemli.Dolayısıyla ihtiyacınız biraz daha asfalt lastiğine gidiyor gibi.Cooper Discoverer H/T de bence işinize yarayacak bir lastik.Bir bakın derim.Ben...
  9. Z

KYB mi ? Monroe Adventure mi?

Ynt: KYB mi ? Monroe Adventure mi? Bizim ülkenin bozuk yollarında KYB nin size daha fazla yardımcı olacağını düşünüyorum.Selamlar..

10. Z

Pajero 3.5 LPG Yakıt

Ynt: Pajero 3.5 LPG Yakıt Merhabalar.Konu gözüme çarptığı için markanın içinde olmasamda bende lpg kullanan biri olarak fikir yürütülmesi açısından katkıda bulunmak istedim.Bnede 98 model 5.9 grand cherokee kullanıyorum.İstanbul şehiriçinde 58-60 kuruş(beşiktaş ve nişantaşı civarı sürekli...

11. Z

GC ZJ 5,9 ile 5,2 arasındaki yakıt farkı

Ynt: GC ZJ 5,9 ile 5,2 arasındaki yakıt farkı 5.9 şehirlerarası 5.2 ile aynı sarfiyata sahip,şehiriçindeyse 5.2 ye göre %10 daha fazla yakıyor diye hesapladım.Bu sonuca bir defa deneyerek değil birkaç depo lpg sarfiyatı sonrası toplam rakamlar üzerinden vardık.Selamlar..
  12. Z

arkadaşlar 5,9 GC ZJ ile 5,2 arasındaki ciddi fiyat farkının sebebi nedir

Ynt: arkadaşlar 5,9 GC ZJ ile 5,2 arasındaki ciddi fiyat farkının sebebi nedir Merhaba.Ben 2005-2007 yılları arasında 94 model 5.2 kullandım aldığımda 80.000 km'dey idi.23.000 km kullandım ve sattım.Ardından 97 model iyi kondisyonda ve 110.000 km'de 5.2 aldım ve onuda 1 yıldan fazla...

13. Z

Araçlarınız kaç kilometrede

Ynt: Araçlarınız kaç kilometrede Selamlarbende grand cherokee kullanıyorum .98 model ZJ 5.9 107.500 km'de.Sunroof'un siyah metal çıtasındaki boya kabarması hariç sorunsuz durumda.
  14. Z

96 Grand Cherokee ZJ 5.2 için ipod bağlantısı

Ynt: 96 Grand Cherokee ZJ 5.2 için ipod bağlantısı Yanılmıyorsam amfinin oynatıcı özelliği yok :) Sadece güç yükseltici görevi görmekte diye biliyorum.Dolayısıyla teybin bulunduğu yerde bi oynatıcıya ihtiyacınız var.Ben bu konuyu aylarca araştırdım düşündüm.En sade ve etkili çözüm bu.Orjinale...
  15. Z

96 Grand Cherokee ZJ 5.2 için ipod bağlantısı

Ynt: 96 Grand Cherokee ZJ 5.2 için ipod bağlantısı Maslak atatürk sanayi sitesinde teybi sökerek arkasına kulaklık girişli kablo bağlıyorlar.O kablonun diğer ucunu da şaft tünelinden kol dayamanın içine getirtebiliyorsun.Dolayısıyla kol dayamayı açıp ipodu takıp müzik dinleyebiliyorsun.Teyp...

16. Z

Tartarini lpg sorunu

Ynt: Tartarini lpg sorunu Eğer bulduğunuz usta sorunun lpg den olmadığını söylerse burada bizlerle paylaşın.Benim de 5.9 ile aynı şeyler konusunda bazı tecrübelerim var bunları aktaralım size.Selamlar..
  17. Z

ZJ 5.9 Lpg Problemi

Ynt: ZJ 5.9 Lpg Problemi BU arada araçta çift regülatör olduğunu ve bunu tek regülatör sistemine çevirmesi halinde problemin bitebileceğini(kesinlik yok)söylemişti.Çift regülatör eski bir montaj sistemiymiş.Yani bu şu demek oluyor.Eski sistemle monte edilen diğer v8 kitleride problemli olmalı...
  18. Z

ZJ 5.9 Lpg Problemi

Ynt: ZJ 5.9 Lpg Problemi Kubilay bey verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim.Bahsettiğiniz Servise aracı gösterip neticesini buradan sizlerle Paylaşırım.Aslında anlamadığım konu,bu kadar övdükleri yusuf usta,eğer araçta takılı olan regülatör yanlış regülatörse bunu anlayıp bana...

19. Z

ZJ 5.9 Lpg Problemi

Öncelikle sitedeki herkese merhaba demek istiyorum.Aracımla ilgili ilk ve son olmasını dilediğim 2 problemi sizlerle paylaşmak istedim.Umuyorum ki tecrübeleriniz ve bilgilerinizle bana yol gösterirsiniz.98 model 103.000 km de yaklaşık 10.000 km dir kullandığım zj 5.9 aracımda tartarini marka...
  20. Z

Cherokee 5.9 Düşünüyorum ?

Ynt: Cherokee 5.9 Düşünüyorum ? Merhaba.Almayı düşündüğünüz kkk plakalı 5.9 bana ait:)forum sayfalarını okurken tesadüf etti ve plakayı okuyunca gülümsedim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,633
Kaydolan Son Üyemiz
blackrass

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri