Tartarini lpg sorunu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ozanozan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,481

Ozanozan

Ana Kamp
Yer
istanbul
Bildiğiniz yada önerebileceğiniz ''tartarini marka'' lpg olan aracımın sorunu var araç tekliyor lpgde ama benzine geçince birşey olmuyor bir kaç ustaya götürdüm lpg üzerine ama iyi bir sonuç alamadım.Lpg ustası varmı bildiğiniz ama tartarini olucak özellikle ?

Şimdiden tşk ederim herkese :smiley:

Etiketler
Ynt: Tartarini lpg sorunu

şu numarayı bir arayın. yusuf usta.(umarım teli değişmemiştir.)

0532 2569547

Aracınızın ateşleme sistemi çok etkiliyor. Benzinde kendini göstermeyen minör sorunlar, LPG de major problemlere dönüşebiliyor.
Bujilerin durumu gibi. Benim aracımda prins marka yeni takıldığında böyle bir problem yaşanmıştı. Çok tartıştık üzerinde. Sonuç olarak bujileri değiştirdik ve problem çözüldü.
Bilgilerinize.

Bakkan' Alıntı:
Aracınızın ateşleme sistemi çok etkiliyor. Benzinde kendini göstermeyen minör sorunlar, LPG de major problemlere dönüşebiliyor.
Bujilerin durumu gibi. Benim aracımda prins marka yeni takıldığında böyle bir problem yaşanmıştı. Çok tartıştık üzerinde. Sonuç olarak bujileri değiştirdik ve problem çözüldü.
Bilgilerinize.
Şimdi aradım usta ile konuştum kocamustafa paşada bir usta önerdi tlf verdi kendisi birde oraya göstrelim bakalım umarım çözüme kavuştururum tşk ederim.

Ayrıca Burak bey bu dediklerinizi dikkate alıcam notumu aldım ustaya söylerim bunuda sizede tşk ederim.

Eğer bulduğunuz usta sorunun lpg den olmadığını söylerse burada bizlerle paylaşın.Benim de 5.9 ile aynı şeyler konusunda bazı tecrübelerim var bunları aktaralım size.Selamlar..

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=62617.msg741746;topicseen#msg741746

concrete' Alıntı:
LPG için Kartal Sanayi'de İnka Gas Akış LPG ye muhakkak uğrayın. Şu sıralar sıkıntıl Cherokee leri toparlıyor.

Raif Usta 0539 671 13 42.

İsmimi verin (Güven Ekşioğlu), faydası olur.

Diğer konular için Jeepçiler Anadolu yakasında genellikle Boztancı Sanati de Jeep Garage'a gidiyorlar sanırım.

Yukarda verdiğim linkte raif usta varmış hafta sonu oraya gitmeyi düşünüyorum ve dün akşam sırf benzin alarak aracımı kullandım sonuç sıfır sorundu yağ gibi kaydı arabya yolda mükemmel bir sürüş zevki aldım.

Tamamen sorunum lpg den umarım bu sorunu çözerim çünkü çok yakıyor ve arabada motorda bir tekleme söz konusu ama benzine geçince hiç birşey yok mis gibi gidiyor araba.

Orjinali neyse o zaten lpg sorununu umarım bu hafta çözerim.

Saygı ve sevgilerimle

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,635
Kaydolan Son Üyemiz
maslow1988

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR