Arama sonuçlarınız

1. olasiliksiz

Yılın En Güvensiz Arazi Aracı: Dacia Duster

Ynt: Yılın En Güvensiz Arazi Aracı: Dacia Duster Güvenlik çok yönlü bir konu, muhtemelen yol tutuş açısından daha güvenli olmaz ama kaza anında hangi aracın içinde olmayı tercih ederdiniz?? konusu ayrı mesele. Bir de bir söz var en güvenli araç en yavaş gidendir diye. Ben biraz o kafadayım. ;)

2. olasiliksiz

Ynt: Yılın En Güvensiz Arazi Aracı: Dacia Duster Euro NCAP 60km/s hızla yapılan bir duvara çarpma testidir, bu sırada üzerinde ölçü aletleri bulunan plastik insan şekilli mankenler üzerindeki darbe mikarları ölçülür. Bir de yandan vurma ile direk sağlamlığını kontrol eden bir bölümü var...
  3. olasiliksiz

Ynt: Yılın En Güvensiz Arazi Aracı: Dacia Duster Peki dozun hangi noktada aşıldığını tespit etmeye yarayan bir test yöntemi var mı?

4. olasiliksiz

Ynt: Yılın En Güvensiz Arazi Aracı: Dacia Duster Bulunların hepsi doğrudur muhtemelen. Peki sizce bilinçli bilinçsiz modifiye edilen arazi araçları ne kadar güvenli?
  5. olasiliksiz

Lütfen yardım edin

Ynt: Lütfen yardım edin Tabi ki yoktur öyle her aracın her parçası elde olacak değil ya. Toyota yetkili servisine sorunca yok ama getiririz diyorlar. Bence Daihatsu servisini biraz ciddiyete davet etmelisiniz.

6. olasiliksiz

terıos

Ynt: terıos LSD tamamen mekanik bir alet. Normal diferansiyel tekerleklerden birinin diğerine göre daha hızlı dönmesine izin verir ve bunun bir sınırı yoktur. LSD sadece sınırlı. Belli bir miktardan fazla dönme hızı farkına izin vermiyor, böylece bir tür otomatik diferansiyel kilidi etkisi...

7. olasiliksiz

terıos

Ynt: terıos Burada ikinci neslin sürekli 4x4 ve merkezi diferansiyel kilitli olduğu, düşük devir olmadığı vs yazıyor ama lsd konusunda birşey söylememişler. http://en.wikipedia.org/wiki/Daihatsu_Terios Bir diğer konu da ABS. İkinci el araç ilanlarına bakınca hepsinde abs olmadığı anlaşılıyor...
  8. olasiliksiz

terıos

Ynt: terıos Teşekkürler Cihat bey, bir iki konu daha var merak ettiğim. Donanım olarak ta aynı mı acaba? 2011 modellerine baktığımda merkezi diferansiyel kilidi ve arkada lsd vardı, 2005 yılından beri donanım da bu şekilde mi geldi?
  9. olasiliksiz

terıos

Ynt: terıos Arkadaşlar fotoğraftaki araç yeni terioslara çok benziyor acaba en son kasa bu mu? İlk hangi yılda üretilmeye başlandı merak ettim? Sefa bey 2008 model yazmış, demek ki en az 2008'e kadar gidiyor bu kasanın geçmişi. Yıkılacak gibi duran eski kasaları sevmiyorum ama bu model fena...

10. olasiliksiz

TEMSANIN SAHİP ÇIKMADIĞI L200

Ynt: TEMSANIN SAHİP ÇIKMADIĞI L200 Öyle bi kabiliyetleri olsa yaparlardı muhtemelen. Yapamadıkları için konuyu hasır altı etmeyi tercih etmişler gibi geldi bana.

11. olasiliksiz

Araç Vergi Sistemi Değişiyor.

Ynt: Araç Vergi Sistemi Değişiyor. Şimdi buna doğru dersek (ki ekonomik açıdan yanlış, en azından aksi pek pratik değil, kağıt üzerinde faiz kelimesinin yerine kar payı yazınca pek birşey değişmiyor-- ama konu o değil), arkasından başka şeyler gelir bir bakmışsınız iran gibi olmuşuz. Laik bir...
  12. olasiliksiz

Araç Vergi Sistemi Değişiyor.

Ynt: Araç Vergi Sistemi Değişiyor. Ben derim ki 2.0 motorlu opel vectra ya da 2.0 motorlu fiat tempra ne kadar lüks araçsa benim rav4 te o kadar lüks araçtır. emisyonu da salınımı da fazla değildir olsa olsa daha azdır. ;D 5.9 kullanan arkadaşlar düşünsün derdim ama onları da maliye yeterince...

13. olasiliksiz

Gürcistan hakkında sorular.

Ynt: Gürcistan hakkında sorular. Güvenlik sıkıntısı dediğiniz şey her allahın günü olmaz. Oldu mu da başınız sağlam belaya girer. Bahsettiğiniz ülke şu an savaşta değil ne diye her gün güvenlik sıkıntısı olsun.
  14. olasiliksiz

Yeni Toyota Land Cruiser VX 100 aracım.

Ynt: Yeni Toyota Land Cruiser VX 100 aracım. Niye belki aslan besleyip beslememeye karar verecek olanların bu bilgiye ihtiyacı vardır? :D
  15. olasiliksiz

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Doğrudur, rulman dağıtmak 5-10 senede bir olabilecek türden birşeymiş. Aracın en az arıza yapan parçalarından biri. Yanlız o resimdeki gibi yüksek biryerden yere vurdu mu ne olur bilinmez.

16. olasiliksiz

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Dikkat edin de o arka tekerlek rulman dağıtmasın arkadaşlar ;)
  17. olasiliksiz

Oymak Beyliğine Soyunan Kıdemli kampçılar

Ynt: Oymak Beyliğine Soyunan Kıdemli kampçılar Ne işiniz var abantta arazi aracıyla gidin dağ başına rahat edersiniz. ;) Zaten bunun için almadınız mı aracı? Yoksa sadece yarış yapıp çamurlamak için miydi?
  18. olasiliksiz

Yağ eksiltme problemi

Ynt: Yağ eksiltme problemi Motor bitik değil, yıpranan parçası her ne ise sadece o bitik.

19. olasiliksiz

Grand Cherokee ZJ 4.0'ı, Sonunda Aldım

Ynt: Grand Cherokee ZJ 4.0'ı, Sonunda Aldım İlk ödeme için olabilir ama ileriki yıllarda bu daha aşağıya düşmezse bence yüksek bir fiyat. Sonuçta aracın piyasa değeri belli. Aynı kasko değerindeki binek araçlardan daha düşük bedel alıyorlardır. 1994 cherokee yeni bir hyuindai getz ten daha mı...
  20. olasiliksiz

Grand Cherokee ZJ 4.0'ı, Sonunda Aldım

Ynt: Grand Cherokee ZJ 4.0'ı, Sonunda Aldım Aslınca öyle bir sonuç çıkmaz çünkü kaskocunuza bağlı. Kimisi yapar kimisi yapmaz. İsterseniz önce bir konuşun sonra araç değişikliği yaparsınız.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON MESAJLAR

SON KONULAR

Geri