Oymak Beyliğine Soyunan Kıdemli kampçılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dopamin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,799

Etiketler

Ynt: Oymak Beyliğine Soyunan Kıdemli kampçılar

dopamin' Alıntı:
Abant çadırlı kamp yerine ailecek iki üç günlük kamp kaçamaklarımız olur fakat ne hikmetse her gittiğimde orada olan bazı tipler var sanki kampın işletmecisi öğrendiğim kadarıyla sezonluk kalıyorlarmış neyse uzatmayalım bu muhteremler çadır kurmaktan öte sanki gecekondu inşa etmişler tuvalete yakın bir bölgeye musluktan bu gecekonduya su çekmeler kamp alanında masa bırakmayıp gecekondusunun önüne tahsis etmeler elektrik panosunda priz bırakmayıp gasp etmeler yeni gelen kampçıları göz hapsine alıp kafanızı her çevirdiğinizde sanki niye gelipte rahatımızı kaçırdınız diyen o bakışlar masa bulamadık ben sinir olmamak için gidip istemedim eşim ben bari isteyim dedi cevap kampın hemen aşağısındaki meydanda fazla var arabanızla getiriverin diyebilen yaşlı başlı kimseler uysan iki gün kalacan zehir olacak kampla ilgilenen ormancıların baktığı yok daha söylenecek çok şey varda arif olan anlasın

anlattıklarınızı aynen ,aynı yerde 2 sene evvel yaşadım , abant çadırlı kamp yerine karavanlar için ( hesapta) ayrılan yere aracımla çıktım araçüstü çadırımızı açtık göle doğru olan tarafta , biraz sonra arka tarafta bulunan çadırkondudan amcalar geldi arabayı biraz sağa alsak olmazmıymış falan filan neyse halletik ,elektirik alacağım dolap için pirizde yer yok ,çeşme sizin anlattığınız gibi ,neyse çözdük bir şekilde uzatma kablosu filan ,1 saat sonra masaya votkamı açtım göle doğru sohpet muhabet iki tane hollandalı çifti ile konuşuyordıkki arka tarafta yere branda serildi kocaman üzerine 10 -15 kişik bir grup toplu namaza başladılar , bu arada abantta çok güzel bir cami var hemde çok yakında yani ibadethanemiz var , neyse bütün gece çalgı çengi ertesi sabah ortamdan ayrıldım çünki kişilerin birbirne saygısı kalmamış ,sizinmde dediğiniz bir görevli yokki çeki düzen versin .

Ne işiniz var abantta arazi aracıyla gidin dağ başına rahat edersiniz. ;) Zaten bunun için almadınız mı aracı? Yoksa sadece yarış yapıp çamurlamak için miydi?

olasiliksiz' Alıntı:
Ne işiniz var abantta arazi aracıyla gidin dağ başına rahat edersiniz. ;) Zaten bunun için almadınız mı aracı? Yoksa sadece yarış yapıp çamurlamak için miydi?

Bazen kaçılamıyor ne yapalım zaten kaçtıkça o seni kovalıyor

Oymak beyliğine soyunan kamçılardan dün gittiğim deniz kenarında okadar çok vardıki, çeşme, duş, ağaç altları ve tuvalet resmen işgal edilmişti.
Kulakları tırmalayan ve müzik olduğunu zannettikleri gürültüleri dinleyenlerle dop dolu bir yerdi.Ha dinledikleri belki güzel bir melodi dir fakat herkes benim müziğim daha çok duyulsun diye seslerini sonuna kadar açmışlar.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

Kendim 45 senelik kampciyim,evvela ufak kapanir romorklarla basladik,git gide buyudu,falan.Abant'a 25 senedir giderim,vaktinde icerisinde dediginiz kamping yoktu
golun etrafinda kalirdik,uydurma bir tuvalet ve birde cesme vardi.Bundan 5/6 sene evvel biraz duzelme oldu,Karavan ve M.Karavanlar icin yerler yapildi hatta dus ve tuvalet
bile oldu.Ben bundan 2 sene evvel son olaak Abant'a gittim,her taraf yobaz ve Arap tavirli kisiler ile dolmus,tuvaletler rezillik,elektrik panolari sokulmus,kablolar calinmis.
Neyse aksam saatlerinde orman bekcileri gelip,bilet karsiligi ucret aliyorlar,fakat kamp kampliktan cikmis,birde her tarafta sigir fiskilari,artik Abant'i listeden sildik.Baska alternatif
Bolu taraflarinda 4/5 tane daha kamping olusudur.Selamlar

Ercument Ozbek' Alıntı:
Kendim 45 senelik kampciyim,evvela ufak kapanir romorklarla basladik,git gide buyudu,falan.Abant'a 25 senedir giderim,vaktinde icerisinde dediginiz kamping yoktu
golun etrafinda kalirdik,uydurma bir tuvalet ve birde cesme vardi.Bundan 5/6 sene evvel biraz duzelme oldu,Karavan ve M.Karavanlar icin yerler yapildi hatta dus ve tuvalet
bile oldu.Ben bundan 2 sene evvel son olaak Abant'a gittim,her taraf yobaz ve Arap tavirli kisiler ile dolmus,tuvaletler rezillik,elektrik panolari sokulmus,kablolar calinmis.
Neyse aksam saatlerinde orman bekcileri gelip,bilet karsiligi ucret aliyorlar,fakat kamp kampliktan cikmis,birde her tarafta sigir fiskilari,artik Abant'i listeden sildik.Baska alternatif
Bolu taraflarinda 4/5 tane daha kamping olusudur.Selamlar

Güzelim abant elden gidince acaba simdi sıra hangi soluklandığımız yere gelecek diye gittiğimiz yerleri inanın kimselerle paylaşasım gelmiyor
sonuçlar ortada ne kadar az kişi bilirse o kadar uzun yaşar diye biraz bencilce bir tavır ama seçenek bırakmıyorlar gittiğimiz yerlerden
kendi çöpümüz haricinde bir torba daha çöp getirip atmaktan gına gelmiş vaziyette çocuklarım baba bizden başka varmı diye söylene söylene çöpleri toplarken bende onlara bu eziyeti niye yapıyorum diye sormuyor değilim neyse uzattık galiba kusura bakmayın iyi gezmeler

Beterin beteri var. Daha geçen hafta kıyıköy servi plajında,
Arabamı parketmiş hamağımı kurmuşum, birkaç eşyamıda hamağın hemen yanına koyup fazla yer işgal etmeden kurulduk ve plaja indik.
Döndüğümde hamakta birbirinin ayaklarını koklayarak yatan biralarını yudumlayan iki tane dana var. Başka bir tanesi aracımla hamağın arasına mangallarını yakmış. Ya arkadaş koca ormanda yer bitti benim obamamı daldınız diyorum.
Cevap
"Aa seninmiydi be yaw hamak, gusura galma biz şöyle geçiverelim" oluyor.
Netekim oluyor böyle şeyler, kafaya taksan keyfin kaçıyor. Takmasan ayrı bişe. Buzluğa baktım bira yok!!! Almamışım.
Yaw adamlar benim hamağımda bira keyfi yaptı ben yapamadım.
Yattınız bari hamağa bir bira verin ödeşelim diyesim geldi. Ama demedim tabi.
Yatıyorum hamağa elimde capy portakal! Acaba diyorum tuzlu deniz suyuyla karıştırsam biraz benzermi arpasuyuna?
Hamağıda sündürmüş ayılar, kalkıp iplerini sıkılıyorum.
Yatıyorum geri biraz içim geçmiş, gözlerimi bir açıyorum sevgili kankimin ayak başparmağı burnumun ucunda.
Dejavuuu.

hay1000kunduz' Alıntı:
Beterin beteri var. Daha geçen hafta kıyıköy servi plajında,
Arabamı parketmiş hamağımı kurmuşum, birkaç eşyamıda hamağın hemen yanına koyup fazla yer işgal etmeden kurulduk ve plaja indik.
Döndüğümde hamakta birbirinin ayaklarını koklayarak yatan biralarını yudumlayan iki tane dana var. Başka bir tanesi aracımla hamağın arasına mangallarını yakmış. Ya arkadaş koca ormanda yer bitti benim obamamı daldınız diyorum.
Cevap
"Aa seninmiydi be yaw hamak, gusura galma biz şöyle geçiverelim" oluyor.
Netekim oluyor böyle şeyler, kafaya taksan keyfin kaçıyor. Takmasan ayrı bişe. Buzluğa baktım bira yok!!! Almamışım.
Yaw adamlar benim hamağımda bira keyfi yaptı ben yapamadım.
Yattınız bari hamağa bir bira verin ödeşelim diyesim geldi. Ama demedim tabi.
Yatıyorum hamağa elimde capy portakal! Acaba diyorum tuzlu deniz suyuyla karıştırsam biraz benzermi arpasuyuna?
Hamağıda sündürmüş ayılar, kalkıp iplerini sıkılıyorum.
Yatıyorum geri biraz içim geçmiş, gözlerimi bir açıyorum sevgili kankimin ayak başparmağı burnumun ucunda.
Dejavuuu.

Karamba karambita vakonda aşkına senin durumun benden beter olmuş geçmiş olsun

temmuzda benim başımdanda benzer bir olay geçti.bartın inkumunda campinge girdim.görevli kiişi iki çadırın arasında ki yeri gösterdi.iki çadırın arasına aracımı bıraktım .çadırı akşam denizden gelince kurarım dedim.akşam geldiğimde biri arabanın önünde mangal yakmış,2 kişi arkasına dayanmışlarbana bakıp çekirdek çıtlıyorlar.aracın sol tarafınada çamaşırlık kumuşlar ,kostümlerini kurutmaya bırakmışlar.hiç birşey demeden araca bindim gaza gereksiz yere basa basa o engellerden kaça kaça uzaklaştım o bölgeden.barın inkumu girişinde soldaki iki kamp yeride tarafımdan denenmiş olup şiddetle tavsiye edilmemektedir.

livan08' Alıntı:
temmuzda benim başımdanda benzer bir olay geçti.bartın inkumunda campinge girdim.görevli kiişi iki çadırın arasında ki yeri gösterdi.iki çadırın arasına aracımı bıraktım .çadırı akşam denizden gelince kurarım dedim.akşam geldiğimde biri arabanın önünde mangal yakmış,2 kişi arkasına dayanmışlarbana bakıp çekirdek çıtlıyorlar.aracın sol tarafınada çamaşırlık kumuşlar ,kostümlerini kurutmaya bırakmışlar.hiç birşey demeden araca bindim gaza gereksiz yere basa basa o engellerden kaça kaça uzaklaştım o bölgeden.barın inkumu girişinde soldaki iki kamp yeride tarafımdan denenmiş olup şiddetle tavsiye edilmemektedir.

Çakrazı ve bozköyü tercih ediyorum uyarınız için tşk

Bahsi geçen kişilerin kampçılıkla uzaktan yakından alakası olmayan insanlar. Amacım kimseyi küçümsemek değil.
Onlar sadece düşüncesiz-saygısız ve ne yaptıklarını kendilerininde bilmediği kişiler.

Mümkün mertebe böyle yerlere kamp atmıyor. Ya kamp dışına yada içerisi kafama göre bir yerse kamp atıyorum.
Yoksa huzur yerine başka bişey buluyor insan....

isasoydan' Alıntı:
Bahsi geçen kişilerin kampçılıkla uzaktan yakından alakası olmayan insanlar. Amacım kimseyi küçümsemek değil.
Onlar sadece düşüncesiz-saygısız ve ne yaptıklarını kendilerininde bilmediği kişiler.

Mümkün mertebe böyle yerlere kamp atmıyor. Ya kamp dışına yada içerisi kafama göre bir yerse kamp atıyorum.
Yoksa huzur yerine başka bişey buluyor insan....

Abant,a artık gitmiyorum istedikleri gibi o at pisliği kokularını ciğerlerine çekebilirler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR