Arama sonuçlarınız

1. serkan35

Jimny'de LPG Kullanan Var Mı? (Acil)

Ynt: Jimny'de LPG Kullanan Var Mı? (Acil) Tartarini var ben bende bi türlü ayar tutmadı istediğim gibi değil yani ama genede taktırılabilr hani çokta kötü değil ,,,

2. serkan35

Suzuki Vitara 1.6 JLX 5 Kapı Yakıt Problemi

Ynt: Suzuki Vitara 1.6 JLX 5 Kapı Yakıt Problemi
  3. serkan35

CJ vs Samurai

Ynt: CJ vs Samurai bu kadar uzatılcak mesele değil bu sanırım hani benim babam seninkini döver gibi, Kesinlikle her araçın + - yönleri vardır birbirine göre spor araçlarda binek araçlarda bile bu şekilde mukayeseyi anlamıyorum birbirimiz i incitmeden de konuşabiliriz sanki,4.000cc bi araçla...

4. serkan35

Jımny Hararet

Ynt: Jımny Hararet dün eve dönerken sahil yolunda klıma açıktı izmir malum bu aylarda cehennem gibi,hararet sorunu yok sıkışık trafikte bile sanırım sadece rampalarda yapıyor ,neyse yokuş çıkarken kapatırım artık ;D ;D ;D
  5. serkan35

Satılık İzmir'den VosVos

Ynt: Satılık İzmir'den VosVos Eyvallah ;)

6. serkan35

120.000 Üstü 2000-2002 Model CRV?

Ynt: 120.000 Üstü 2000-2002 Model CRV? 100.000-120.000 bence o araçlar için sıkıntı yaşatcak kilometreler değil ama mesele kullanım amaacınız ben jımny kullanıyorum o yüzden sanırım biraz suzi sempatim var ve suziki alın derim,

7. serkan35

Jımny Hararet

Suzukilerin pek hararet sıkıntı olmaz ama benim jımny dün akşam işten eve giderken klıma açık (izmirliler için yazıyorum imamhatip yokuşu)yokuş çıktım ve hareret yükseldi en tepeye değil ama ortada duran ibre birazdaha yukarı çıktı,düzlükte sıkıntı yok hararet normal seviye iniyo ben bunu test...
  8. serkan35

Suzuki Vitara Stepne Sticker Uygulaması

Ynt: Suzuki Vitara Stepne Sticker Uygulaması Yazık oldu ,ilk mesajı ben atmıştım ama olmadı ;D ;D ;D çok güzel olmuş iyi günlerde kullanın,
  9. serkan35

" WosWos Aranıyor "

Ynt: " WosWos Aranıyor " Bu araça bi bakın isterseniz http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=57121.0 benim değil bir dostumun aracı,

10. serkan35

Lada Niva'cılar İzmir'de ; Kamp - Off Road Etkinliği (29 - 30 Mayıs 2010)

10 gün evvel halı sahada dizim döndüğü için gelemedim murat la gelecektik(tezzmertek)nasip değilmiş güzel fotoları paylaşan herkeze çook teşekkürler bidahakine umarım,

11. serkan35

2.El Vitara İçin Öneri İzmir

Ynt: 2.El Vitara İçin Öneri İzmir ben adanayı azıcık bilirim modifeyili çok araba var adanada Hatta izmirde gördüğümden çok yapılı jeep gördüm ama suzi konusunu bilmiyorum haklı olabilirsiniz İzmir Hani 3.büyük ya o bakımdan ankara istanbul a göre az ,,Parçaçı var misal ben bi yerden fiyat...
  12. serkan35

2.El Vitara İçin Öneri İzmir

Ynt: 2.El Vitara İçin Öneri İzmir merhabalar aynı servisi öneririm h.sonu ordaydım oto ışıkta kubilay bey var işine vakıf beyefendi birisi ,izmirde bence alternatif çokta fazla değil

13. serkan35

Satılık İzmir'den VosVos

Ynt: Satılık İzmir'den VosVos Mustafa hayırlı satışlar kardeşim. Mustafanın vosvosundan vazgeçmesi azcıkta benim yüzümden oldu, Araca gelince ben kullandım çok güzel bir araç ,alındıktan sonrada iyi bakıldı umarım değerini bilen siteden bir arkadaş alır , bu arada yazmamış sanırım mustafa ama...
  14. serkan35

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? Jımny şu an serviste balatalar bujıler klıma kayışı yağ filtre vs.vs.değişiyor hepsi ,2 saat sonra alcam servisten,,,karadeniz gezisine hazır hale getiriyorum ,Daha ne yapayım,,,, ;D
  15. serkan35

Satılık Port Bağaj

Ynt: Satılık Port Bağaj ben 15 gün önce aldım alacağımdan değil ama ilginen arkadaşlar ve tabiki sizin için markası üretim yeri ayakları vercekmisizn hacmi kaç lt uzunluk yükseklik vs gibi detayları yazarsanız sanırım iyi olur,şimdiden hayırlısı olsun.

16. serkan35

L200 Aldım

Ynt: L200 Aldım lastikler konusunda bi şey diyemem kendi aracımı 1,5-2 cm yükseltmişti lastikler ama jımny araca 215/75/15 takmıştım o kadar hani ,bide konu başlığına uygundu sanki benim mesaj. ;D
  17. serkan35

Gezenbilir Isparta Eğirdir Dedegöl Dağı Zirvesinde (22 - 23 Mayıs 2010)

Ynt: Gezenbilir Isparta Eğirdir Dedegöl Dağı Zirvesinde (22 - 23 Mayıs 2010) ;D ;D ;D Anca sanalda tırmanırım zaten,,,
  18. serkan35

L200 Aldım

Ynt: L200 Aldım Hayırlı olsun,,,, ;D

19. serkan35

Gezenbilir Isparta Eğirdir Dedegöl Dağı Zirvesinde (22 - 23 Mayıs 2010)

Ynt: Gezenbilir Isparta Eğirdir Dedegöl Dağı Zirvesinde (22 - 23 Mayıs 2010) şahane resimler murat,teşekkürler paylaşım için,benim bu bacakla zaten gelme ihtimalim yoktu biliyosun,ama fotolar sayesinde görmüş kadar olduk,
  20. serkan35

93 Model Suzuki Vitara

Ynt: 93 Model Suzuki Vitara Çok teşekkürler ilginiz için ,,

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak