Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Jimny'de LPG Kullanan Var Mı? (Acil)
Tartarini var ben bende bi türlü ayar tutmadı istediğim gibi değil yani ama genede taktırılabilr hani çokta kötü değil ,,,
Ynt: CJ vs Samurai
bu kadar uzatılcak mesele değil bu sanırım hani benim babam seninkini döver gibi,
Kesinlikle her araçın + - yönleri vardır birbirine göre spor araçlarda binek araçlarda bile bu şekilde mukayeseyi anlamıyorum birbirimiz i incitmeden de konuşabiliriz sanki,4.000cc bi araçla...
Ynt: Jımny Hararet
dün eve dönerken sahil yolunda klıma açıktı izmir malum bu aylarda cehennem gibi,hararet sorunu yok sıkışık trafikte bile sanırım sadece rampalarda yapıyor ,neyse yokuş çıkarken kapatırım artık ;D ;D ;D
Ynt: 120.000 Üstü 2000-2002 Model CRV?
100.000-120.000 bence o araçlar için sıkıntı yaşatcak kilometreler değil ama mesele kullanım amaacınız ben jımny kullanıyorum o yüzden sanırım biraz suzi sempatim var ve suziki alın derim,
Suzukilerin pek hararet sıkıntı olmaz ama benim jımny dün akşam işten eve giderken klıma açık (izmirliler için yazıyorum imamhatip yokuşu)yokuş çıktım ve hareret yükseldi en tepeye değil ama ortada duran ibre birazdaha yukarı çıktı,düzlükte sıkıntı yok hararet normal seviye iniyo ben bunu test...
10 gün evvel halı sahada dizim döndüğü için gelemedim murat la gelecektik(tezzmertek)nasip değilmiş güzel fotoları paylaşan herkeze çook teşekkürler bidahakine umarım,
Ynt: 2.El Vitara İçin Öneri İzmir
ben adanayı azıcık bilirim modifeyili çok araba var adanada Hatta izmirde gördüğümden çok yapılı jeep gördüm ama suzi konusunu bilmiyorum haklı olabilirsiniz İzmir Hani 3.büyük ya o bakımdan ankara istanbul a göre az ,,Parçaçı var misal ben bi yerden fiyat...
Ynt: 2.El Vitara İçin Öneri İzmir
merhabalar aynı servisi öneririm h.sonu ordaydım oto ışıkta kubilay bey var işine vakıf beyefendi birisi ,izmirde bence alternatif çokta fazla değil
Ynt: Satılık İzmir'den VosVos
Mustafa hayırlı satışlar kardeşim.
Mustafanın vosvosundan vazgeçmesi azcıkta benim yüzümden oldu,
Araca gelince ben kullandım çok güzel bir araç ,alındıktan sonrada iyi bakıldı umarım değerini bilen siteden bir arkadaş alır ,
bu arada yazmamış sanırım mustafa ama...
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?
Jımny şu an serviste balatalar bujıler klıma kayışı yağ filtre vs.vs.değişiyor hepsi ,2 saat sonra alcam servisten,,,karadeniz gezisine hazır hale getiriyorum ,Daha ne yapayım,,,, ;D
Ynt: Satılık Port Bağaj
ben 15 gün önce aldım alacağımdan değil ama ilginen arkadaşlar ve tabiki sizin için markası üretim yeri ayakları vercekmisizn hacmi kaç lt uzunluk yükseklik vs gibi detayları yazarsanız sanırım iyi olur,şimdiden hayırlısı olsun.
Ynt: L200 Aldım
lastikler konusunda bi şey diyemem kendi aracımı 1,5-2 cm yükseltmişti lastikler ama jımny araca 215/75/15 takmıştım o kadar hani ,bide konu başlığına uygundu sanki benim mesaj. ;D
Ynt: Gezenbilir Isparta Eğirdir Dedegöl Dağı Zirvesinde (22 - 23 Mayıs 2010)
şahane resimler murat,teşekkürler paylaşım için,benim bu bacakla zaten gelme ihtimalim yoktu biliyosun,ama fotolar sayesinde görmüş kadar olduk,