zorlu05
Adrenalin nerde ben orda
Bu fotolar bitmez..
sisdagili61' Alıntı:Herşeyin çok keyifli olduğu belli fotoğrafları bizlerle paylaştığınız için teşekkürler.
Niyazi kardeşim merhaba. Bu etkinlikte bende vardım. Fotoda bıyıklı olan benim. Profil resmin beni aldı götürdü. Evliya tepesine tırmanış yapılabilirmi acaba. Daha önce eminim kimse çıkmamıştır araçla. Ben yaya çıktım. Sen çıktınmı bilmiyorum. İşte offroad yapılacak yer ama uzaktayız. Selamlar...
![]()
zorlu05' Alıntı:Nasıl aksiyon süper..ötesi..size bir anımı anlatayım kamptan..gece tekrar gittik piste benim elimde rakı bardağı izliyorum muhabbet güzel kafa güzel insanlar güzel..biri battı doğal bi durum..Serhan bana abi halatı tut toplayalım dedi ..o arada araç çıkmak için patinaj çamur atıyor ama bana gelmediğini biliyorum ..neyse bende tmm Serhan dedim rakıyı fondip yaptım sonra ağzıma çatur çutur bir şeyler geldimeğer çamur karanlıkta bardağıma girmiş bende içtim..Off road rakı
) güzeldi..
Off_Road' Alıntı:Çok keyifli ve bol görselli bir gezi olmuş.. paylaşımlar için teşekkürler...
İtalyan çukurunu iyi bilirim Mustafa bey ... keşke yazdığınız gibi içini su doldursaydınız.. ;D
Görüldüğü kadarıyla hemen her marka araç varmış gezide de neden Gezi ismi Lada Niva'cılar acaba :![]()
![]()