Lada Niva'cılar İzmir'de ; Kamp - Off Road Etkinliği (29 - 30 Mayıs 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Mustafad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 81
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,491
Ynt: Lada Niva'cılar İzmir'de ; Kamp - Off Road Etkinliği (29 - 30 Mayıs 2010)

Bizden başka foto ekleyen olmadı ya nerde orda o kadar foto çekildi başka siteye mi yüklediler ..yüklediyselerde biz görebilirmiyiz?

Etiketler

Teşekkürler bu hafta sonu etkinlik var karagöle gidilecek ..bunun paylaşımını facebook ta off road izmir köşesinde duyruldu ben duruma göre katılacam..gelcekmisiniz..

sinan bey facebook kullanmadığım için bilgim olmadı.Konuyla ilgili bilgi verebilirmisiniz? ne zaman saat kaçta karagöle gidilecek?

Göl kıyısında çadırlarımızı kurup iki gün boyunca dinlenmeye ne dersiniz?
Araçlarıyla çamurda oyanamak isteyenler için Karagölün 500 mt yukarısındaki ufak dere uygundur. Bunun dışında off road için herhangi bir etap ve gezi güzargahı yoktur. Dinlenmek ve stress atmak için bekliyoruz. Karagölde kamp etkinliği
Yarın, 15:00'da
Karagöl- Karşıyaka

zorlu05' Alıntı:
Bizden başka foto ekleyen olmadı ya nerde orda o kadar foto çekildi başka siteye mi yüklediler ..yüklediyselerde biz görebilirmiyiz?

Bende var bir kamyon görsel ama henüz ayıklamadım (tembellik işte)..

YEVGENI' Alıntı:
Bende var bir kamyon görsel ama henüz ayıklamadım (tembellik işte)..
Tembelliği bırak ayıkla bekliyoruz kardeşim..güzellikler paylaşınca anlamlı değilmi....Ben kızımı ekleyim bari.. :smiley:

31212_394235344625_777694625_3799221_7083301_n.jpg

Sinan beyler merhaba...etkinlik,gezi,tur,göl yazmışsın birde ufaklığın resmiyle noktalamışsın. :D ;D.ama bu da benim oğlum ;D

DSCF0048.jpg

DSCF0233.jpg

Kardeş bu da senin oğlan da arkasındaki güzel kız benim kız olmasın :smiley:

SELAMLAR:
O günden beri ilk kez şehre indiğim için.ancak yazabildim.
beni ziyaret adıyla başlayan bu geziye katılan arzulayıpta katılamayan tüm dostlara.
selam olsun.
bilindiği üzre diyorum ki
BENİM MESKENİM DAĞLARDIR DAĞLAR ve ekliyorumki gelecek dostlara GÖNÜLDEN MUHABBETİMİZ VAR
Sevgilerimle.

Burhan abi selamlar. Yakın gelecekte ziyaretine gelebilirim. Belki Mustafa ile belki yeni doçumla gelmek istiyorum. Bakarsın grup oluruz. Kendine iyi bak. Saygılar...

doçhasan' Alıntı:
Burhan abi selamlar. Yakın gelecekte ziyaretine gelebilirim. Belki Mustafa ile belki yeni doçumla gelmek istiyorum. Bakarsın grup oluruz. Kendine iyi bak. Saygılar...

Hasan Abi, beraber gideriz.

merhaba çok güzel bir gezi olmuş manzara ortam her şey çok güzel ,yanlız birşey söylemek istiyorum bunu yanlız sizin için deyil genelde söylemekj istiyorum,mevct çamur ,çukur tepe vesayre buraları kullana biliriz ama ben yeni çukurlar yeni parkurlar açıp doğada tahribat yapılmasını yanlış buluyorum ,bu benim fikrim tabiki haklı olunan yanlar vardır ,affedersiniz bilmem yanlışmı düşünüyorum,eyer yanlışım varsa özür dilerim.hoşca kalın.

Mustafa kardeşim beraber gitmek mi. Tamam da nasıl olacak bu gidiş. Şimdi benim arabanın 4 ismi var. Desoto- Fargo- Dodge- Chrysler v.s. Seninki ise tek isim toyota. Denk deyiliz ama olsun madem dostuz gidelim bari. Bayramda ovacık kampı diye bir proğram açalım mı. 3-5 araç olalım bari. Uygunsa sen başlat. Saygılarımla...

doçhasan' Alıntı:
Mustafa kardeşim beraber gitmek mi. Tamam da nasıl olacak bu gidiş. Şimdi benim arabanın 4 ismi var. Desoto- Fargo- Dodge- Chrysler v.s. Seninki ise tek isim toyota. Denk deyiliz ama olsun madem dostuz gidelim bari. Bayramda ovacık kampı diye bir proğram açalım mı. 3-5 araç olalım bari. Uygunsa sen başlat. Saygılarımla...

Abi, Yücel Hocam başlığı açtı, linki aşağıda. Denklik konusunu orda değerlendiririz. ;D ;D Selamlar.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=64531.0

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR