93 Model Suzuki Vitara

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dr_musty Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,346

dr_musty

Kamp II
1993 model 115 bin km.aracın elektirik aksamı 6 ay önce tamamen elden geçti ve yenilendi.arazisi sorunsuz çalışmakta.get ile yükseltildi ve 30/9.5 hankook mt lastik takıldı(yükseltme yapılalı ve lastik takılalı 10 gün oldu)son 1 ay içerisinde ön amörtisörler aks başları aks bilyaları şaft istavrozları değişti.karbüratör bkımı yapıldı gaz kelebeği ve distiribitör kapağı değişti.bujileri ve buji kabloları değişti.direksiyon kutusu 1 ay önce yenilendi.klima bakımları yapıldı ve tüm filtreleri temizlendi.6 ay önce brc marka 0 tüp takıldı ve ruhsata işli..4 adet tavan spotu ve 4 adet sis farı takıldı.çeki demiri var ve ruhsata işli.15 20 gün önce muaynesi yapıldı ve 2 yıl daha muaynesi devam etmekte.bugüne kadar 2. kez marşa basmadım bile.sorunsuz sıkıntısız bir araç.alana sadece bu kış kullandığım hankook kış lastiklerinide vereceğim.çok temiz bir araç elimde yükseltmeden önceki fotoları var isteyene yeni fotosunu çekip gönderebilirim.

Fotoğraf0173.jpg

Fotoğraf0220.jpg

Etiketler

Ynt: 93 Model Suzuki Vitara

kara kuzumun yükseldikten ve lastikleri değiştikten sonraki halinin fotolarını ekliyorum...biraz çamurlu kusurumuza bakmayın ..

Fotoğraf0223.jpg

Fotoğraf0224.jpg

Fotoğraf0225.jpg

Fotoğraf0226.jpg

Fotoğraf0227.jpg

Öncelikle iyi satışlar ,ben tüpü gizlediğiniz hoparlörleri montelediğiniz dolap gibi olan yeri nasıl hangi malzeden yaptığınızı merak ettim bende yaptırmak istiyorum aynısından,

serkan35' Alıntı:
Öncelikle iyi satışlar ,ben tüpü gizlediğiniz hoparlörleri montelediğiniz dolap gibi olan yeri nasıl hangi malzeden yaptığınızı merak ettim bende yaptırmak istiyorum aynısından,

marangoza yaptırdım sonra döşemeciye götürdüm kaplattım.

bende tupun bagajımı öldürmemesi için son derece basit ama kullanışlı profil demirden 3 ayaklı sehpa yaptırdım. çok faydasını görüyorum

26-05-10_1305.jpg

26-05-10_1303.jpg

Son resimdeki tüp kaç litrelik ve bunu oraya yerleştirebilmek için koltukları ileri aldınızmı yada bağaj kapağını kapatırken sorun oluyormu?Benim tüpüm ince uzun ve bağajımı öldürdü bu tip şişkin ve kısa bir tüp taktırmayı düşünüyorum.
İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.

yanılmadıysam 35 lt. koltuk biraz önde ama arkaya yaslanmış durumda ve yuk için enazından ikiye katlayabiliyorum. diğer koltuk tamamen bağımsız. Bagaj kapatırken asla değmiyor. hatta 1 parmak kadar boşluk var.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,808
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
KAMİL ZEYTUN

Geri