L200 Aldım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mserdemir Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 32
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,537

mserdemir

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... M.KEMAL ATATÜRK
Yer
ankara
eveeeet uzuncaa aramadan sonra 2004 model l 200 umu aldım canavar gıbı kereta km 140 bınde 25 bın tl ye aldım en kısa zamanda resımlerını ekleyecegım

anlatmak ıstedıgım bır ıkı sey var aracın muayınesı 2 ay gecmıstı bızde sorun olmaz bız yaptırırz dedık satısı yaptık aracı aldık
ilk once ılce emnıyet mudurlugune gıttık ordakı polıs bu muayıneler sahte dedı anlamadık sonuc olarak baya bır ugrasdan sonra anladıkkı adam 2 yıldır muayıne yaptırmamıs bır yerden karayollarının hologramını bulmus onu yapıstırmıs ve uzerıne bır tane ıstasyon atmıs ve kooooooskoca devlet 2 hatta 3 yıldan berı bunun farkına varamamıs cok dıkkatlı olun tuvturk de kontrol bolumu var orası ucretsız kontrol yapıyor aldınız arac ne olursa olsun oraya mutlaka goturun derım bızım ıslemde 2 gun ıcınde hallolacak

sımdı benım lastık almam lazım bana onerıde bulunurmusunuz dişli camur lastıgı almak ıstıyorum ve bu lastıgın aracı 2 veya 3 cm yukseltmesını ıstıyorum

sımdıden cok tesekkurler

Etiketler

Ynt: L200 Aldım

mserdemir' Alıntı:
SAĞOL YA ALLAH RAZI OLSUN COK KISA VE NET KONUSTUN
lastikler konusunda bi şey diyemem kendi aracımı 1,5-2 cm yükseltmişti lastikler ama jımny araca 215/75/15 takmıştım o kadar hani ,bide konu başlığına uygundu sanki benim mesaj. ;D

serkan35' Alıntı:
lastikler konusunda bi şey diyemem kendi aracımı 1,5-2 cm yükseltmişti lastikler ama jımny araca 215/75/15 takmıştım o kadar hani ,bide konu başlığına uygundu sanki benim mesaj. ;D

konu baslıgını dıkkate alıpğ duzeltsımcok sağol ;D

1 2 cm yukseltebılmek ıcın demekkı baya buyutmek lazım lastıklerı.oda su asamada hıc ısıme gelmez fakat ılerleyen zamanlarda motoru cok fazla yormayacak genıs lastıklerden alabılırım

Aracınız hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. A/T lastik arıyor olsaydınız BFG A/T tavsiye ederdim ama çamur lastiği için seçenekler çoook fazla. Bu arada arcınızın resmi yok mu ::smiley:

Ynt: L200 aldım

Aracınız hayırlı uğurlu olsun benim arabamda 2004 model magnum binmedeğim denemediğim araç kalmadı diyebilirim ama bir türlü bu araçdan vazgecemiyorum herşeyi bir yana bırakalım kolay kolay sanayiye yada tamire girecek bir araç değil ön takımları o kadar sağlam ki rot balanscı arkadaşları bile şaşırtıyor. Lastik seçimine gelince bu aracın orjinal lastik ebatı 265-70-16 112 s dir sürücü kapısını açarsanız içinde yazdığını görürsünüz. 265 ebatının üstündeki lastiklerin iç tanponun önkısmına değme olasılığı cok yüksek heleki arazide,yükseltme işini 2003 ile 2006 arası modellerde aracın altındaki bükülebilen miller diye tabir ettiğimiz parçanın civatalarından kolayca yapabiliyoruz.Çamur lastiğine gelince ben kendi arabama bfg mud terrain siparişi verdim ama hala gelmedi yurt dışından geliyor şu an ise üzerinde lassa competus var her işimi hallediyor ve ses yapmıyor arkadaşın dediği gibi bfg at de olabilir arkadaşların çoğu o lastiği kullanıyor herkeste gayet memnun. Profesyonel ve vahşi görünüşlü bir lastik istiyorsanda silver stone mt 117 ex al derim bilen bilir zaten tam bir çamur canavarı :eek:

hangi ilde olduğunuzu belirtirseniz yerinde görme imkanı olarak yönlendirebilirim sizi lastik ve yükseltme konularında

arkadasla ılgınız ıcın cok tesekkurederım aracın resımlerını en kısa zamanda koyacagım lastık bılgısı ıcınde cok tesekkurederım soyledıklerını mutlaka dıkkate alacagım bu arada ankara batıkentde oturuyorum ankaradakı arkadaşlarla gezılerde mutlaka tanısacagız

sımdıden cok tesekkurederım cok uzun ugraslar sonucu bu aracı aldım ama sonu guzel oldu

mdemirel_40' Alıntı:
hayırlı olsun yiğenim kaca aldıysan ucaza almışssın

hahahaaa eyvvalll gozumm hahah vay be ee abı nası begendınmı bende yazım dıdım

ankara ya gel bızım evın onunde offroad bızı beklıyo

ıyı ıyı gelın bakalım ee sen ne zaman alacaksın 4x4 sende alda kapışalım dere tepe gecelımm

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,808
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
KAMİL ZEYTUN

Geri