Arama sonuçlarınız

1. nkurtkaya

Defender Hayalim Sizlerden Fikir Almak İstiyorum

Ynt: Defender Hayalim Sizlerden Fikir Almak İstiyorum Soru Series için mi, resimdeki Series için mi?

2. nkurtkaya

Defender 110 Bagaj Kapısı

Ynt: Defender 110 Bagaj Kapısı Eğer araç İngiltere'den gelmediyse stepne taşıyıcı resimdeki beyaz 110'da olduğu gibi kapıya değil arka sağ panele montelidir. Kahverengi araçtaki gibi direk kapıya monte edilen tipler Daha yeni modeller.
  3. nkurtkaya

Defender Almak İçin Yardım?

Bence de şehir için kullanım için Defender almayın. 25-30 bin TL bütçe ile çok güzel, konforlu, güvenli, ekonomik ve satarken değerini koruyacak binek araçlar var. Not: Bülent bey, "s.a." veya "sa" "Selamın Aleyküm"ün kısaltması olarak kullanılıyor genelde.

4. nkurtkaya

Defender A Elektrikli Disco Koltuğu Montajı Hk.

Ynt: Defender A Elektrikli Disco Koltuğu Montajı Hk. Arka koltuklar bildiğim kadarıyla kaporta kesilerek takılmak zorunda ve orijinal arka koltuklara göre biraz aşağıda kalır oturma pozisyonu. Önleri kesmeden monte edilebilir ama önde de hafif bir yükseklik olacaktır orijinale kıyasla.
  5. nkurtkaya

Defender A Elektrikli Disco Koltuğu Montajı Hk.

Ynt: Defender A Elektrikli Disco Koltuğu Montajı Hk. Disco koltuğu (Series I) takan çok ama elektrikli olarak görmedim.

6. nkurtkaya

Hudoff, Lopez'den Geçti..

Ynt: Hudoff, Lopez'den Geçti.. Sizin kaldığınız yerden önce manda çukuru. Manda çukurunu geçince sola viraj ve bir rampa var. Rampa sonu sizin battığınız yer. 124402 nolu resimdeki geçiş de Manda çukurunun by-pass'ı.

7. nkurtkaya

Ynt: Hudoff, Lopez'den Geçti.. Manda çukuru düzlenmişti en son girdiğimizde, siz neden oranın by-pass'ını kullandınız? Tekrar su dolmuş mu?
  8. nkurtkaya

Ynt: Hudoff, Lopez'den Geçti.. Lopez resimleri nerde? Burası Burberry etabının çıkışı (Burberry de artık asfalt oldu ya neyse).
  9. nkurtkaya

Defender

Ynt: Defender Nasıl bir Defender? 90 mı 110 mu? Benzinli mi, dizel mi? Yapılı mı, hurdadan çıkmış mı? Restorasyonu hangi şehirde yaptıracaksınız? Not: Tüm bu soruların cevapları ve sizin aradığınız bilgiler forumda var. Biraz vakit ayırıp incelerseniz fikir verecektir.

10. nkurtkaya

Yeni Araç...190hp 320nm Tork..3900cc V8..86 Model Orjinal İngiliz Def 110

Ynt: Yeni Araç...190hp 320nm Tork..3900cc V8..86 Model Orjinal İngiliz Def 110 Resmin üstündeki mesajdaki video. Öyle göründüğüne kanma, tıklarsan çalışır. Bu da son bir resim olsun. Kardeşler yan yana.

11. nkurtkaya

Ynt: Yeni Araç...190hp 320nm Tork..3900cc V8..86 Model Orjinal İngiliz Def 110 Onat'ın konuyu iyice dağıttık yahu...
  12. nkurtkaya

Ynt: Yeni Araç...190hp 320nm Tork..3900cc V8..86 Model Orjinal İngiliz Def 110 Eskilerden bir video

13. nkurtkaya

Ynt: Yeni Araç...190hp 320nm Tork..3900cc V8..86 Model Orjinal İngiliz Def 110 Onat'ın "bir başka 3.9'a bindim geçenlerde 110 üzerinde 35" lastik var araç rampa yukarı kafa kaldırıyor yüklenince.." diye bahsettiği araç. Bir başka konuda da bahsettiğim gibi 110 V8 arayanlar için kaçırılmayacak...
  14. nkurtkaya

Ynt: Yeni Araç...190hp 320nm Tork..3900cc V8..86 Model Orjinal İngiliz Def 110 Bu ise evet. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-bu-defender-in-esi-benzeri-yok-127453559/detay
  15. nkurtkaya

Pajero Tampon

Ynt: Pajero Tampon Kendilerine sorun. Ama şunu da not edeyim, esas işleri bu değil, bu işlerin ticaretini yapmıyorlar (bu konuda her ne kadar bazıları faklı yorum yapsa da işin aslı böyle) müsaitler mi, yaparlar mı, yapmazlar mı, maliyeti vs bilmiyorum. Sadece başka yerde görmüştüm belki...

16. nkurtkaya

Hayaller Gerçek Olunca...

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... Goodyear Wrangler DuraTrac kışın oldukça iyi performans gösteren bir lastik. Özellikle karda. Türkiye'de malesef çok bulunmuyor ve fiyatı yüksek.
  17. nkurtkaya

Ynt: Yeni Araç...190hp 320nm Tork..3900cc V8..86 Model Orjinal İngiliz Def 110 Bej 110 3.9 V8 zaten iki tane var. Tiny ve clone'u.
  18. nkurtkaya

Pajero Tampon

Ynt: Pajero Tampon Bager kardeşlerin yaptığı bu model var.

19. nkurtkaya

Takoser Otomotivden 1990 Defender

Ynt: Takoser Otomotivden 1990 Defender Tüm restorasyon yapılan Defender'lar için benim düşüncem "orijinaline sadık kalınması"dır. Lütfen bunu yapıcı bir eleştiri ve sonraki restorasyonlarınızda değerlendireceğiniz bir konu olarak alın. Aracın içinin ve tavanının aynı malzeme ile kaplanması...
  20. nkurtkaya

Alınık Defender !!

Ynt: Alınık Defender !! Evet, 200Tdi 107hp, 300Tdi 111hp. Ama esas fark orijinal fabrika çıkışı 300Tdi ile beraber gelen; 24 freze akslar, Hidrolik direksiyon, arka koltuk emniyet kemerleri, 4 teker disk fren, digital gösterge, RN380 şanzıman Ve ne motor yerine otursun diye ekleme ne de...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri