Yeni Araç...190hp 320nm Tork..3900cc V8..86 Model Orjinal İngiliz Def 110

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan onat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 102
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 93,375
Ynt: Yeni Araç...190hp 320nm Tork..3900cc V8..86 Model Orjinal İngiliz Def 110

aracın içi şuan felaket pis muhtemelen hiç temizlenmemiş içi ben de sanayide olduğu için temizlik işini en sona bıraktım içinden 2 kare paylaşayım..o bej görünen tavan aslında beyaza yakın bi renk ordan anlayın ne kadar tozlu oldugunu :p detaylı temizlenince kendini gösterecektir gerekirse koltuklarıda kumaş kaplatıcam deri sıkıntı oluyor :smiley:

Etiketler

Aracınızı güle güle kullanın.

Deri koltuğun temizliği daha kolaydır tozu çamuru emmez. Tercih sizin.

Lastik konusunda da 255/85/16 BF tavsiye edebilirim.

Aynı jantla kullanabilirsiniz.

Güle güle kullanın Maşallah ı var.

Teşekkür ederim. Lastikler 285 74 16 olacak ince tabanı sevmiyorum uzun yol yaptığımız için kalın lastik daha sağlıklı oluyor. Koltuklar kışın çok soğuk yazın çok sıcak ve ayrıca çok kaygan :smiley: Hiç bana göre değil deri alkantara türü bir malzeme ile kaplatırım heralde :smiley:

Bizim v8 lerde (ozellikle 3,9) lpg uygulamasini bir kac aracta gordum, hepsinde sorun oldu. Hepsi de once akis metre degisimi ile basladi (ki bu arada ucuz bir parca degil) ve maalesef sorunlari cozulmedi. Umarim sizinkinde cozulur.

Araci oto mekanige mi goturuyorsunuz? Bu aracin tum isleri orada yapildi. Sakalli aracin sorunlarini da bilir. Bildigim diger lpg li v8 lerin sorunlarini da o cozmustu. Aklinizda bulunsun.

Yok abi o tarafa gitmiyoruz biz biraz pahalı gelir orası bize :smiley: akışmetreyi buldum ebay de 70 dolara bir sürü var orjinal almaya kalkarsak iş değişiyor tabi..birkaç tane alıp bozuldukça değiştirecez artık :smiley: şuan çok ayarsız hem devir almıyor hem patlatıyor hem stop ediyor..akışmetre değişmedende kalan arızasını tespit edemiyoruz..akışmetre değişecek sonra ateşlemeye bakıcaz ama ustam öz kuzenim saat gibi yaparız bunu dedi yapmadanda teslim etmez zaten bakalım bir başka 3.9'a bindim geçenlerde 110 üzerinde 35" lastik var araç rampa yukarı kafa kaldırıyor yüklenince..muhtemelen binmişsinizdir sizde o araca bej renkli..o kıvama getiricez bizde umarım benimkini :smiley:

Selim abi ile birlikte gittik onun arkadaşıymış sahibi vefat etmiş ismini bilemiyorum :( aracı satılıkmış malum sitede var ilanı

Bej 110 3.9 V8 zaten iki tane var. Tiny ve clone'u.

Nejat bey malum sitede satılık olan 3.9 defender hakkında bilginiz var mı?

Bu ise evet.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-bu-defender-in-esi-benzeri-yok-127453559/detay

Bahsettiğim araç linkte olan araç. Bu araç hakkında bilgi verebilir misiniz ?

Onat'ın "bir başka 3.9'a bindim geçenlerde 110 üzerinde 35" lastik var araç rampa yukarı kafa kaldırıyor yüklenince.." diye bahsettiği araç. Bir başka konuda da bahsettiğim gibi 110 V8 arayanlar için kaçırılmayacak bir fırsat.

Metin'in 3.5 V8 ile kardeş aslında bu araç. Metin aracı dağıtmadan boyattı ve diğer modifiye işlerini yaptı. Bu ise şaseye kadar sökülüp toplandı ve kaporta döşeme, modifiye ve sonrasında 3.9 motor değişimi yapıldı. Bunlar da bu işin en iyi ustalarında (Hacı usta ve Sakallı) yapıldı.

Eskilerden bir video

th_VID00031-20100228-1201.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR